-Aile Danışmanlığı
-Kabul ve Kararlılık Terapisi
-Çocuk Merkezli Oyun Terapisi
-Bilişsel Davranışçı Temelli Oyun Terapisi
-Öykülerle Terapi
-Deneyimsel Oyun Terapisi ( 1. ve 2. Düzey )
-Attentioner “Dikkatimi Topluyorum” Eğitimi
-Moxo Dikkat Testi Uygulayıcı Eğitimi
Meslek gelişimimi devam ettirmek adına şu anda süpervizyonlarıma ve farklı alanlarda eğitim almaya devam ediyorum.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Louisa Düss Psikanalitik Öykü Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çocuk Gelişim Testi
Ön Görüşme
z....)
Kızım 8. sınıf öğrencisi lgs'ye hazırlanıyor. Biz İrem Hanım'la başlamadan önce çok kaygı yaşıyorduk, huzursuzduk. Sınav esnasında sıkıntılar yaşıyorduk. Başarısı yüksek bir öğrenci ama o esnada adapte edemiyordu. İrem Hanım'la başladığımız süreçten itibaren çok büyük gelişme fark ettik. Her şey düzene girdi, güveni arttı. Sınavdaki kontrolünü sağlamayı öğrendi. İyi ki de İrem Hanım'la başlamışız. Aralık ayında görüşmelere başladık. İyi ki devam ediyoruz. Bu anlamda büyük ilerleme kat ettik. Herkese tavsiye ediyorum.
b....m
İrem hocamla tanışmak bizde çocuğumuzu daha iyi tanımak için ve onunla doğru iletişim köprüleri kurabilmek için bariz farkındalık olusturdu. Kızımın duygularını anlamamizda bize bir nevi çevirmen oldu gerçekten hem bize iyi bir anne baba olma konusunda hem de arkadaş olma konusunda yol gösterici olması ve bunu uyguladikca kizimdaki degisikliklerin olumlu dönüşümlerin artması kendisine olan güvenimizi ve saygımızı günden güne daha da arttırdı. Bizi anlayıp tikandigimiz noktayı bulup bize çözümler sunma gayretine ozverisine sahidiz. Kızım İrem ablasıyla geçirdiği vakitten sonra daha dikkatli ve sakin bir şekilde bize dönüşler yaptığını farkettik. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Anne baba olarak bazen gözümüzden kaçan ama aslında önemli olan çocuğun ihtiyacına göre vakit geçirmenin bir çocuk için ne kadar anlamlı olduğunu ve gelişimine destek olduğunu bu süreçte tecrübe ettik.
t....)
İrem Hanım'ın ilgisinden, bilgisinden memnun kaldım. 3 buçuk yaşındaki oğlum kreşe başladığı zaman öfke problemi var diye destek almamızı rica ettiler. Yakın arkadaşım İrem Hanım'a yönlendirdi. Kendisi ilgilendi. Bilgisini güzel aktarıp, çocuğumla güzel bağ kurabildiğini düşünüyorum bu da o yaş grubu için özel bir kriter. Evde iletişim kurmam daha kolay oldu. Okulda olan problemlerin kalmadığını, sinirlense dahi daha kısa sürelerde sakinleştiğini söylediler. Öğretmeniyle daha iyi iletişim kurabildi.
h...
Bizim çocuğumuzun bazı korkuları vardı. Ona yardımcı olacak bir terapist arıyorduk. Biz internet aracılığıyla İrem Hanım'a ulaştık. Çocuğumuz severek İrem ablasıyla sohbet etti. Onunla oyunlar oynadı. İrem ablasıyla buluşacağı günü iple çekiyordu. Tabi ki çocuğumuz da gelişmeler görüldü. Çok tatlı dilli, güler yüzlüdür kendisi. İnsanlar üzerinde etkileşimi çok iyi, soru sorulmaya açık ve iyi bir dinleyicidir İrem Hanım. Uzmanımızı çevreme kesinlikle tavsiye ederim.
v...
İrem Hanım’a ortak tanıdıklar vasıtası ile ulaştım. Pandemi döneminde hem pandemi etkisi hem duygusal ilişkimde yaşadığım sorunlar nedeniyle çok fazla üzüntü içindeydim. İrem Hanım'la bir terapi sürecine başladık ve uzun süre online olarak terapilerimize devam ettik. İlgisi, yönlendirmeleri, onunla her şeyi açıkça konuşabilmek ve daha birçok şey bana çok iyi geldi. Süreç içerisinde toparlandım. İrem Hanım sürekliliği sağladı ve çok güzel bir iletişim kurduk. Çok samimiydi. Çevreme kesinlikle tavsiye ederim.
me...m
İrem hanım ile oğlum için oyun terapisi uygulamistik. Oğlum üzerinde seanslar sonucunda o kadar olumlu etkilerini gördük ki hala kendisinin bana çok şey kattığını düşünüyorum başka boyutlarda yaklaşımları da öğrendim kendisi sayesinde. İrem hanım o kadar guleryuzlu canayakın samimi bir kişi ki oğlum her gitmediğimiz de özleyip ne zaman gideceğiz İrem ablama bir daha oyun oynamaya diyordu çok mutlu rahatlamış enerjisini atmış ayriliyordu. Her aradığımızda telefonlarımıza hemen dönüş sağlayan birebir sürekli yakın takipte olan bir kişiydi. Hala daha danışmam gereken konularda bana çok yardımcı oluyor çok teşekkür ederim kendisine.Kendisini birçok konuda geliştirmiş donanımlı ve hala daha geliştirmekte olan birisidir.
m...
Kendisine daha önce danışanı olan kişi aracılığıyla ulaşmıştık. Bir oğlumun davranış problemleri için, bir oğlumun da dikkat sorunları için başvurmuştum. İrem Hanım çok ilgili ve iletişimi çok güçlü bir uzman. Süreçten memnun kaldık. Kendisini çevremde bulunan kişilere de gönül rahatlığıyla ile tavsiye ederim.
h...
İrem Hanım'ı şahsen tanıyorum ve aldığı eğitimden haberdarım. Çocuğumun babası ve babasının yeni eşi tarafından uygulanan psikolojik şiddet nedeniyle yaşadığı korku ve kaygı nedeniyle İrem Hanım'a gittik. Çocuğumla etkileşim kurabileceğine inanıyorum. Henüz önce ben, sonra kızım iki seans aldık ve çevreme de tavsiye ettim. Sevecen ve çocuklar konusunda kendini destekleyen eğitimler almış olması tercih nedenimizdi.
h...
Tanıdık aracılığıyla ulaştım. Bir çocuğumda korku ve dikkat problemi var, diğer çocuğumda da dikkat ile ilgili sorunlar yaşıyoruz. İrem Hanıma gitmeyi çocuklarım istiyor. Birisi 9, diğeri 6 yaşında iki oğlum var. İkisi de onu çok seviyor ve bir sorunları olduğunda İrem abla ile görüşmek istediklerini söylüyorlar. Bizi bilgilendirmesi, çocuklarımızla iletişim güveni sağlaması çok kıymetli. Yönlendirmesi çok iyi. İki yıldır belli zaman dilimlerinde çocukların ihtiyaçlarına göre seanslar düzenliyor ve çok etkili oluyor. İyi ki tanımışız, çocuklarımızı yetiştirirken desteği ve doğru yönlendirmesi için sonsuz teşekkürler. Sevgi dolu, ciddiyetle işini yapması ve her zaman gülümseyerek karşılaması en beğendiğimiz özellikleri. Kendisini tüm çevremde herkese tavsiye ettim ve etmeye devam edeceğim.
z...
Mehmet Teber'in internet uygulaması üzerinden ulaştım. Çocuğum ile daha sağlıklı bir iletişim kurmak için ve duygu ifadesine katkı sağlamak adına başvurdum. Sürecimiz güzel geçti olumlu katkıları oldu. Uzmanımız ile sağlıklı bir iletişim kurduk çevreme de tavsiye ettim, ederim.
İrem Akbaba isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Akbaba, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size İrem Akbaba tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Randevu, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Online Danışmanlık.
İrem Akbaba adresi nerede?İrem Akbaba şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emir Beyazıt Mh. Recai Güreli Cd. Osman Ercanlar İş Hanı K:4 D:405 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Akbaba isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Akbaba online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Akbaba isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Akbaba, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İrem Akbaba isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Akbaba bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Akbaba ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Akbaba hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, İrem Akbaba hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Akbaba hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Akbaba tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.