KATILDIĞIM SEMİNER VE EĞİTİMLER
I. Ulusal Dil ve Konuşma Terapisi Öğrenci Kongresi
3. Üniversiteler Arası Logopedi Seminerleri ( Sağlık Bilimleri Üniversitesi)
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğunun Nörolojik Temelleri
Yutma Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
r....g
Ben lise öğrencisiyim küçüklükten beri kekemeligim var bundan dolayı insanlarla iletişim kurmaktan kaçınıyordum ve sonra İrem hoca ile seanslara başladık şuanda kekemeligim yok gibi insanlarla artık daha iyi iletisim kuruyorum kekemelik şiddetim de oldukca düştü.
s...
İrem Hoca'yla biz kekemelik üzerine çalıştık. Kızım 7 yaşındaydı. Geldiğinde hiç konuşamıyordu, şimdi çok rahat konuşuyor herkesle. Artık mezun oldu kızım. Kekemelik neredeyse yok gibi, çok azaldı. İrem Hoca'yla bu sürecimiz oldukça keyifli geçti.
f....l
İkiz oğullarım var kelimelerin ilk başlarını söyleyip gerisini söylemiyorlar ve eee gibi bir şekilde kelimeyi tamamlıyorlardı. Bu bir türlü düzelmeyince doktorumuz dil konuşma terapisine gitmemizi söyledi ve bizde İrem hoca ile seanslara başladık. Şimdi kelimeleri daha net söylemeye başladılar ee yerine doğru ekleri kullanmaya başladılar. Anlaşılırlıkları çok arttı. Bu süreçte evde nasıl destekleyeceğimizi bize çok güzel bir şekilde anlattı.
Biricik kızımı anaokulu öğretmeni dil konuşma terapisine yönlendirdi. Araştırmalarımız sonucu İrem Hocaya ulaştık. Çıkaramadığı 8 9 tane ses vardı şimdi 1. Sınıfa başladık ve artık herkes ne söylediğini anlıyor. Kızımla olan iletişiminden ve tüm süreç boyunca bizimle bu şekilde ilgilenmesinden oldukça memnun kaldık. Çok güler yüzlü bir terapist.
İrem hocaya bir danışanının önerisi ile gittik. Kızım kelimeleri yarım yarım çıkarıyordu. Yanlış çıkardığı sesler vardı. Bir süredir seanslara devam ediyoruz. Şuan kelimeleri daha net anlaşılırlığı arttı kızımın anaokulunda daha mutlu olduğunu görüyoruz. Öğretmeni artık arkadaşlarıyla daha çok iletişim kurduğunu söylüyor.
ö....f
Oğlumu İrem hocaya götürdüm. Görüştüğümüz kişiler apraksi olduğunu söylemişti. Seanslarda PROMPT tekniği uyguladılar. İlk başlarda anlaşılırlığı çok düşüktü. İnsanlar anlamakta çok zorlanıyordu. Artık diğer kişiler tarafından anlaşılıyor daha rahat iletişim kuruyor. Seans bilgilendirmelerini hocamız çok güzel yapıyor. Oğlumla çok güzel iletişim kurdular. Seanslara gelmek için oğlum gün sayıyor.
c....
27 yaşındayım çocukluğumdan beri kekemeliğim var. Küçük yaşlarda kekemelik için bir yerlere gitmiştim fakat faydası olmamıştı. Tekrar bir konuşma terapisi almaya karar verince tavsiye üzerine İrem Hocaya ulaştım. Terapi sürecini çok güzel açıkladı. 2 aydır düzenli seans yapıyoruz ve artık kekemeliğimle kendimi daha barışık hissediyorum. Yeni ortamlara girip yeni kişilerle tanışmak konusunda daha rahatım. Kekemelik şiddetim düştü. Üstüne çalıştığımız teknikler de oldukça işime yaradı.
m....e
Oğlum da hem kekemelik vardı hem de harfleri yanlış çıkarıyordu. İlk başta söyleyemediği sesleri çalıştılar. Şimdi kekemelik üstüne çalışıyorlar. Oğlumun özgüveni arttı. Hocamızla karşılaşıp bu süreci devam ettirdiğimis için oldukça memnunuz.
t....t
Oğlum 3 yaşındaydı sadece anne baba dede gibi ifadeler kullanıyordu niye böyle ne yapabiliriz diye araştırırken irem hocayla karşılaştık. Seanslara başladık bu süre içinde oğlumun kelimeleri arttı cümleler kurmaya başladı artık bizimle daha çok iletişim kuruyor. İsteklerini ifade ediyor. Yaşadığımız ilerlemeden çok memnunuz.
m....k
7 yaşındaki çocuğumun kekemeliği vardı ve oldukça şiddetlenmişti ayrıca çocuğum bu durumdan oldukça rahatsızdı ve çevresinden etkileniyordu İrem hocayla şu an 5.seansımızı tamamladık yaptığı uygulamalar ile çocuğumun kekemelik şiddeti oldukça düştü gitgide iyiye gidiyor. İrem hanım gerçekten ilgili ve bilgili bir terapist çok memnun kaldığımızı belirtmek isterim.
İrem Akpınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Akpınar, Dil ve Konuşma Terapisi. Size İrem Akpınar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Kekemelik Terapisi.
İrem Akpınar adresi nerede?İrem Akpınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Havzan mah. merasim sokak ataelsan apartmanı 13/6 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Akpınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İrem Akpınar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İrem Akpınar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Akpınar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İrem Akpınar hangi dilleri konuşuyor?İrem Akpınar ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İrem Akpınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Akpınar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İrem Akpınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, İrem Akpınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.