İrem Alıcı, lise mezuniyetinin ardından Almanya'da bulunan Ruhr-Universität Bochum'da bir sene eğitim almıştır ardından üstün başarısından dolayı erken bitirdiği Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nü Yüksek Onur Derecesi ile tamamlayarak psikolog unvanına sahip olmuştur.

Üniversite öğreniminden sonra tam burslu olarak okumaya hak kazandığı İstanbul Gelişim Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı’nı Yüksek Onur Derecesi ile tamamlayarak Klinik Psikolog unvanını kazanmıştır.

Üniversite öğrenimi boyunca Boyner Grup Genel Merkez Maslak, Marmara Psikoloji Nişantaşı ve Badem Çocuk Danışmanlık merkezi’nde çeşitli alanlarda staj ve çalışmalar yapmıştır. Mezun olduktan sonra ise Akademi Disleksi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde profesyonel danışmanlık hizmeti vermiştir.

Okul ve profesyonel hayatında kendini geliştirmeye odaklanan İrem Alıcı pek çok seminer ve eğitime katılmıştır. Davranış Bozukluğu, Sosyal Fobi, Depresyon, Panik Atak, Özgül Öğrenme Güçlüğü, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu, Yaygın Anksiyete Bozuklukları, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Obsesif-Kompulsif Bozukluk konularında çalışmalarına devam eden İrem Alıcı, bunlara ek olarak WISC-IV Çocuklar için Zeka Testi ve Moxo Dikkat Testi uygulayıcısıdır. 7-18 yaş arasındaki bireylere Attentioner Dikkat Terapisi hizmeti vermektedir.

Uzman Klinik Psikolog İrem Alıcı, hizmetlerine yüz yüze ve online danışmanlık vererek devam etmektedir.

Uzm. Psk. İrem Alıcı
Altınşehir Mah. Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı Eğitimli Sok. Atalay Kent 2 Sit. A Blok D:14, Nilüfer, Bursa

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +68 daha fazla

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Psikoterapi +1 daha fazla

Travma Terapisi

Altınşehir Mah. Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı Eğitimli Sok. Atalay Kent 2 Sit. A Blok D:14, Bursa

Konum: Uzm. Psk. İrem Alıcı Psikoloji Randevusu

Irem hanima stres yonetim problemim icin basvurdum. Kendisi ile gerçekleştirdiğim seanslardan sonra is hayatimda da ozel hayatimda da olumlu etkilerini gozle gorulur sekilde fark etmeye basladim. Kendisi etik calisan, guler yuzlu bir psikolog. Kisisel gelisiminizde pozitif bir etki yaratmak istiyorsanız kesinlikle onerebilecegim bir psikolog. Tavsiyemdir.

Z
Konum: Uzm. Psk. İrem Alıcı EMDR Terapi

İrem hanımla mayıs ayında başladım terapi sürecine. Terapinin olumlu yansımalarını düzenli olarak görüyorum, süreç bazen zor geçse de kendimle olan bağımın böyle güçlendiğini görmek beni çok mutlu ediyor. Kendime yaptığım en büyük yatırımlardan birinin İrem hanım olduğunu düşünüyorum, iyi ki varsınız.

Kızım için başvurduk. Dikkat dağınıklığı, hiperaktivite ve öfke kontrolü problemi var. Çok memnunuz kendisinden. 2 aydır her hafta gidiyoruz. Seanslar sayesinde çok değişiklikler oldu. Çok güler yüzlü ve konuşkan bir uzman. Biz kendisinden çok şey öğrendik.

Konum: Uzm. Psk. İrem Alıcı EMDR Terapi

İrem hanıma zorlu bir yas süreci içerisindeyken danışmaya başladım. Sayesinde çok yol kat ettim. EMDR tedavisi ile ilerliyoruz. Desteği ve güler yüzü çok kıymetli.

C
Konum: Uzm. Psk. İrem Alıcı Çocuk ve Ergenler için EMDR

İrem hanıma oğlumun okulda yaşadığı sorunlar nedeniyle başvurmuştuk. İlk seanslardan sonra oğlumdaki değişim hepimiz tarafından fark edilir şekildeydi. Sanki hiç çözüme kavuşmaz diye düşündüğüm şeyler kısa sürede olumlu sonuçlandı. Ondan aldığımız desteğin etkilerini hala görmekteyiz. Sürecimiz tamamlanmasına rağmen oğlum İrem ablamı özledim diye dile getiriyor. Kendisini yakın çevreme tavsiye eder ve yönlendiririm.

I
Konum: Uzm. Psk. İrem Alıcı Psikoloji Randevusu

Boşanma sürecimden olumsuz etkilenen, okulda zorbalığa maruz kalan ve sosyal fobisi olan kızım için, tavsiye üzerine görüşmeye başladık İrem Hanımla. İlk seansta kızımın güvenini kazandı ve kızımdaki degisiklikler çevreden farkedilir oldu. Artık kendine daha güven duyan, insanlarla iletişim kuran bir çocuk haline geldi. Her seansı iple çekiyor.
İrem Hanım güler yüzlü, ilgili, güvenilir, mesleğinde uzman bir psikolog. Sadece seans sırasında değil, önemli krizler yaşadığımızda telefonda da destek olan mükemmel bir psikolog

Konum: Uzm. Psk. İrem Alıcı Psikoloji Randevusu

İrem hanıma yaklaşık 2 aydır 4.5 yaşındaki kızım için gidiyoruz... Kaygı bozukluğu üzerinde çalışıyorlar ..kızım çok severek ve isteyerek seanslara katılıyor .. Çocukla nasıl iletişime geçileceğini çok iyi bilen biri..çok çok memnunuz..

Konum: Uzm. Psk. İrem Alıcı EMDR Terapi

Sıkıntılı bir dönemimde başvurduğum sayın Hocam gerek profesyonelce gerekse dostane yaklaşımıyla bu süreçte en büyük destekçim oldu. Duygularını ifade etmekte zorlanan ben, bir kaç seanstan sonra daha çok anlatmak için seansların bitmemesi için dua eder hale geldim :) Destek almak isteyenlere İrem Hocamı şiddetle tavsiye ederim.

I
Konum: Uzm. Psk. İrem Alıcı EMDR Terapi

Yıllardan beri yaşadığım başarısız psikoterapi ve psikiyatri geçmişimden sonra İrem hanım önyargılarımı kırmama ve terapiye tekrar güven duymama yardımcı oldu. Kendisiyle terapi günlerimizi iple çekiyorum, kendimi daha iyi anlıyorum ve olaylara bakış açımı geliştiriyorum. Kendisinden şiddetle terapi almanızı tavsiye ederim.

Konum: Uzm. Psk. İrem Alıcı Randevu

İrem hanım hem kızıma hem de aile olarak bize çok iyi geldi ve çok destek verdi. Emekleri için minnettarız .