Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Merhaba, ben Psikolog İrem Baklacı. Zonguldak'ta doğdum ve büyüdüm, Zonguldak Fen Lisesi'nden mezun oldum. Ardından, İstanbul Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde lisansımı yüksek onur derecesi ile tamamladım. Üniversite yıllarım boyunca akademik başarılarımın yanı sıra çeşitli projelerde yer aldım ve birçok prestijli kurumda staj yaparak deneyim kazandım.

Oyun terapisi, bilişsel davranışçı terapi ve moxo dikkat eğitimlerini başarıyla tamamladım. Mesleki gelişimime büyük önem veriyor, sürekli olarak yeni yöntemler ve teknikler öğrenmeye devam ediyorum. Eğitimlerime dayalı olarak, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu (DEHB), anksiyete bozuklukları, depresyon, obsesif-kompulsif bozukluk (OKB), çocuk ve ergen psikolojisi, travma sonrası stres bozukluğu (TSSB) ve çeşitli davranış bozuklukları gibi alanlarda çalışmaktayım. Ayrıca, eğitim koçluğu ve performans geliştirme konularında da danışanlarıma destek veriyorum. Amacım, danışanlarıma en iyi ve en güncel yaklaşımlarla destek olmak.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayım ve birlikte güzel bir yolculuğa çıkmayı dört gözle bekliyorum.

Konum: Diğer

İrem Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Sosyal anksiyetemden dolayı başvurdum, problemler son zamanlarda çok artmıştı. Hayır diyememe üzerine çalışıyoruz. Artık daha iyi hissediyorum. İrem Hanımla seanslar benim için çok yararlı oldu. Çok pozitif güler yüzlü birisi.