Biruni Üniversitesinden 2022 yılında Dil ve Konuşma Terapisi bölümünden mezun oldum. 2023 yılında Kapadokya Üniversitesinde Dil ve Konuşma Terapisi bölümünde başlamış olduğum yüksek lisans eğitimine devam etmekteyim. Lisans hayatım boyunca bir çok hastane, rehabilitasyon ve klinik ortamında gözlem ve uygulamalı staj imkanım oldu. Şu anda aktif olarak rehabilitasyon merkezi ve danışmanlık merkezinde görev yapmaktayım. Ağırlıklı olarak pediyatrik grupla çalışmakla birlikte yetişkin vaka gruplarıyla da oldukça ilgiliyim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Melikşah Mahallesi Alaçam Sokak No:1, Meram, Konya

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Down Sendromu ve Dil Konuşma Terapisi

Fonolojik Bozukluk Terapisi

Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Konum: başka bir yer Diğer

İrem Hanım'ın kızım için gerçekleştirdiği çözüm süreci, dil gelişimi açısından son derece faydalı oldu. Terapistimizin profesyonelliği ve sıcak yaklaşımı, farklılıkların rahat hissetmesini sağladı. Seanların gösterdiği sabır ve anlayışlar, kendine olan güvenini artırdı. Terapi teknikleri oldukça etkiliydi ve gelişiminin dil özelliklerinin geliştirilmesine büyük katkı sağladı.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

İrem hocam ile ses teli felci geçirmem üzerine doktorumun ses terapisi önerisi sonucu tanışma fırsatı yakaladım. İşim gereği uzun konuşma sürelerine sahip olduğum için hocam bu süreçte sesimi en iyi şekilde nasıl kullanabileceğimi öğretti bana. Derslerimiz esnasında çok kibar ve herzaman çok anlayışlıydı. Kendisi karşıma çıktığı için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Normalde iyileşme sürecimin daha uzun süreceğini düşünürken uzmanlığı sayesinde daha kısa sürede şikayetlerim azaldı. Umarım yolu açık olur.

Konum: Online Danışmanlık Diğer

Çocuğumuz konuşurken bazı harfleri söyleyemiyordu irem hocaya başvurduk bize karşı çok ilgili ve özen gösterdi . çocuğumuzun seanslarda ilerleme kaydettiğini düşünüyorum çok memnun kaldık.

Z
Konum: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Oğlumuza konan Hiperaktivite Bozukluğu ve Dil Konuşma Eksikliği tedavi sürecimiz de Dil Konuşma Terapi eğitmeni ararken İrem Hanıma tavsiye üzerine gittik. Kendinden emin, güler yüzlü ve işine vakıf bir hanımefendi profili görünce ısrarla oğlumuzun eğitmeni olması için kurum değiştirdik. İrem Hanım hususunda ne kadar doğru bir karar verdiğimizi oğlumuzun kısa vadede gelişimine etki eden usta dokunuşlarını görerek kani olduk. Disiplinli duruşu, derslerdeki özverili tavrı her şeyin ötesinde işini sadece derslikten ibaret görmeyip kurs haricinde de özel ilgilenmesi o insancıl tavrını herkesten göremeyeceğiniz nadide insanlardan biri. Sırati suretine vurur derler ya o olgunluğu sadece lafta değil oğlumuza yaptığı dokunuşlarla karanlıklar içindeki yavrumuzu kandil gibi aydınlatan, günübirlik öğretim değil hakkıyla öğretimin yanında eğitimini de layıkıyla veren ender Dil ve Konuşma Terapisti. İZGÖREN'in Masallarda Peri Çıkar Karşınıza Gerçek Hayatta Öğretmen kitabının vücut bulmuş hali.

Konum: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Biz kızımın konuşmaması üzerine tanışık hocamızla o kadar çok yardımcı oldu ki her konuda Allah bin kere razı olsun kızım artık konuşmaya ve cümleler kurmaya başladı ve susmayacak kadar da neredeyse uzun cümleler kurmaya başladı İrem hocamızın sayesin minnettarız hocamıza Bazı eksiklerimizi tamamladıktan sonra ve bu şekilde devam edersek mezun olmamız yakındır inşallah

Konum: Gecikmiş Konuşma Terapisi

İrem hocama iki oğlumu götürüyorum harf eksikliği ve konuşma bozukluğundan dolayı üç aydır o kadar güzel ilerledikki artik konuşmaları kısa sürede anlaşılır hâle gelmeye başladı çocuklarımın şu anki sürecimiz çok güzel gidiyor irem hocamizin eğitim sürecini çok beğeniyorum iyiki tanimisiz kısa sürede bizi çok güzel yönlendirdi.

Konum: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Oğlum un dil terapisi eğitimi sayesinde tanistik İrem hanimla Şubat ayindan beri derslerimiz devsm ediyor iki kelimelik cumle bile kuramazken oglum şuan uc dort kelimelik cumleler duygularıni cumle halinde telafuz etmeye basladi artik kendisinin çocuklarla olan iletişimi bağı ve egitimi disiplini oglumda çok hızlı gozle görülür bir etkiye sahip oldu eğitimimiz devam ediyor ama bu surecte ve ilerleyen süreçte de cok daha iyi bir gelişim elde edeceğiz biliyorum kndisi cok başarılı bir terapist

Konum: Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Çocuklarımın kelimesi cümlesi yoktu İrem hocamizin sayesinde şimdi çok iyiler kelimeler var cümlede kuruyorlar çok ama çok memnunuz

Konum: DIR Floortime

İrem Hanım ile otizmli kızıma tanı konulduğunda tanıştık. 2 yıl sonunda kızım bazı harfleri çıkaramamakta ve akıcı konuşamamaktaydı. Şu an akıcı konuşmakta ve yaşından beklenilen konuşma seviyesine gelmiştir. İrem Hanım alanında yetkin, disiplinli, oldukça özenli ve güleryüzlüdür.

Konum: Artikülasyon Bozukluğu Terapisi

Kızımız için Buket hanıma başvurduk. İlkokula başlayacağız. Fakat bir kaç sesimizde hata mevcut. Anlaşılırlığımız akranlarımıza nazaran çok çok düşüktü. Buket hanım değerlendirme seansının ardından harika bir takip ile hafta 2 kez gelmemize rağmen süreci çok güzel yönetti. Çok daha az hata yapıyoruz. Anlaşılırlığımız biraz daha yükseldi.