Dt. İrem Çelebi Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 5 yaşındaki çocuklar

Diş Hekimi Randevusu

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Diş Beyazlatma +13 daha fazla

Diş Dolgusu

Diş Sıkma ve Gıcırdatma Tedavisi

Diş Taşı Temizliği

Diş Hekimi Randevusu

Röportaj

Konum: başka bir yer Diğer

İrem hanıma diş ağrısı sebebiyle basvurmustum. Tedavi süresince güleryüzlülüğü ve herseyi anlatarak yapması beni cok rahatlattı.İşinde cok dikkatli ve becerikli. Ben cok memnunum.Başarılarının devamını dilerim.

Dt. İrem Çelebi

Güzel görüşleriniz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim. ☺️

Konum: İrem Çelebi Diş Dolgusu

20 lik dişim çekilmek üzereydi ve irem hanım ona dolgu yaparak kurtardı o gunden beri hep kendisini tercih ediyorum güler yüzlülüğü yeteneği ve ilgisi bana her seferinde istanbuldan bursaya irem hanıma gitmeme sebep oluyor

Dt. İrem Çelebi

Merhaba, memnuniyetiniz en iyi motivasyon kaynağımız.Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler☺️

Oğlumun diş ağrısı ve diş çürüğü için kanal tedavisi yapıldı. İrem Hanım'a kardeşim aracılığı ile ulaştım. Oğlum eğlenerek tedavi oldu ve güzel bir süreç geçirdi. İrem Hanım çok ilgili ve güleryüzlüydü. Oğlumun korkusuzca ve eğlenerek bu süreci atlatmasını sağladı. Çok teşekkür ederim.

Dt. İrem Çelebi

Görüşleriniz için çok teşekkur ederim. İyi günler dilerim.☺️

Kanal tedavim, diş çekimim ve ufak tefek dolgularım da yapıldı. İrem Hanım'a bir tanıdık vasıtası ile ulaştım. Güleryüzü ile çok rahat bir tedavi süreci geçirdim ve çok memnun kaldım. Yapacağı her işlemi fazlasıyla açıkladı. Tedavim memnuniyetimle sona erdi.

Dt. İrem Çelebi

Görüşleriniz için çok teşekkür ederim, iyi günler☺️

O

Ön dişimde kırık vardı ve bu dişim için kaplama yapıldı. Daha sonra çürüklerim için de kanal tedavisi gördüm. Her şeyi anlatarak yaptı. Ağrısız ve sızısız bir tedavi süreci oldu. Sağ olsunlar çok ilgilendiler. Tedavi olurken sohbet ediyorduk, rahat ve güzel bir ortamları vardı. İrem Hocam'ı bu nedenle tavsiye ediyorum.

Dt. İrem Çelebi

Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı günler☺️

C

Kanal ve dolgu tedavim için gitmiştim İrem Hanım'a. Annemin tavsiyesi ile ualştım kendisine. Çok güzel bilgilendirmeler yaptı ve tedavi sırasında da yapacaklarını açıkladı. Hastaları ile çok ilgili biri ve çok memnun kaldım. Tedavim kendisi ile devam ediyor.

Görüşleriniz için çok teşekkürler☺️

K

Diş ağrım vardı ve bu nedenle tedavi olmak istedim. Bir diş hekimimin yönlendirmesi ile İrem Hanım'a ulaştım. Kanal, dolgu ve 20'lik diş çekimim yapıldı. Yapacağı her işlemle ilgili bilgilendirildim ve tedaviden fazlasıyla memnun kaldım. İrem Hanım canayakın, bilgili ve genç olmasına rağmen tecrübeli olduğunu hissettirdi. Çok korkarak gittiğim diş kliniğinde, sakin bir şekilde tedavi oldum. Alışmam ve uyum sağlamam için stresimin geçmesini bekledi ve bana zaman tanıdı. Dolayısıyla gayet memnun bir şekilde tedavim sona erdi.

Dt. İrem Çelebi

Görüşleriniz için çok teşekkür ederim Kübra hanım. Sizlerin memnuniyeti bizim için çok değerli☺️

Konum: İrem Çelebi Kanal Tedavisi

Irem hanima sans eseri denk gelmistim ve cok memnun kaldim ve arka disime kanal yapti yaparkende sonrasindasa agrim olmadi eli cok hafif ve cok nazik oglumuda ona goturuyorum cocuklarla cok guzel anlasiyor cok sabirli ve guleryuzlu bi doktor

Dt. İrem Çelebi

Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim☺️

Kanal tedavisi yaptırdım İrem Hanım'a. Gayet iyi bir doktordu ve memnun kaldım. Çok ilgili biri, hastasını düşünen ve hastası memnun olsun diye uğraşan bir hekim. Daha sonra kızımı da götürdüm ve onun da diş tedavilerini yaptırdım. Kızım hiç korkmadı ve onunla çok güzel ilgilendiler. Tedavileri konusunda daha hevesli artık ve sadece 2.5 yaşında olmasına rağmen güzel bir iletişim kurdular. Kızımın tedavileri için yine İrem Hanım ile devam etmeyi düşünüyoruz.

Dt. İrem Çelebi

Görüşleriniz için çok teşekkürler. Kızınızla da sizle de büyük bir zevkle ilgilendim☺️

Dolgu tedavim için ulaştım İrem Hanım'a. İnternet araştırmalarım sonucu tercih ettim kendisini. Tedavim ile ilgili bilgilendirildim ve tedavi sürecimden çok memnun kaldım. İrem Hanım'ın güleryüzlü ve açıksözlü yaklaşımı en beğendiğim özellikleri oldu. Kontrollerim kendisi ile devam ediyor.

Dt. İrem Çelebi

Görüşleriniz için çok teşekkürler, sağlıklı günler☺️