Diş Hekimi Randevusu
İrem Çelebi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Zirkonya Restorasyonlar
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çocuk Diş Tedavisi
ni...ü
İrem hanıma diş ağrısı sebebiyle basvurmustum. Tedavi süresince güleryüzlülüğü ve herseyi anlatarak yapması beni cok rahatlattı.İşinde cok dikkatli ve becerikli. Ben cok memnunum.Başarılarının devamını dilerim.
20 lik dişim çekilmek üzereydi ve irem hanım ona dolgu yaparak kurtardı o gunden beri hep kendisini tercih ediyorum güler yüzlülüğü yeteneği ve ilgisi bana her seferinde istanbuldan bursaya irem hanıma gitmeme sebep oluyor
Oğlumun diş ağrısı ve diş çürüğü için kanal tedavisi yapıldı. İrem Hanım'a kardeşim aracılığı ile ulaştım. Oğlum eğlenerek tedavi oldu ve güzel bir süreç geçirdi. İrem Hanım çok ilgili ve güleryüzlüydü. Oğlumun korkusuzca ve eğlenerek bu süreci atlatmasını sağladı. Çok teşekkür ederim.
Kanal tedavim, diş çekimim ve ufak tefek dolgularım da yapıldı. İrem Hanım'a bir tanıdık vasıtası ile ulaştım. Güleryüzü ile çok rahat bir tedavi süreci geçirdim ve çok memnun kaldım. Yapacağı her işlemi fazlasıyla açıkladı. Tedavim memnuniyetimle sona erdi.
o.....
Ön dişimde kırık vardı ve bu dişim için kaplama yapıldı. Daha sonra çürüklerim için de kanal tedavisi gördüm. Her şeyi anlatarak yaptı. Ağrısız ve sızısız bir tedavi süreci oldu. Sağ olsunlar çok ilgilendiler. Tedavi olurken sohbet ediyorduk, rahat ve güzel bir ortamları vardı. İrem Hocam'ı bu nedenle tavsiye ediyorum.
c.....
Kanal ve dolgu tedavim için gitmiştim İrem Hanım'a. Annemin tavsiyesi ile ualştım kendisine. Çok güzel bilgilendirmeler yaptı ve tedavi sırasında da yapacaklarını açıkladı. Hastaları ile çok ilgili biri ve çok memnun kaldım. Tedavim kendisi ile devam ediyor.
k.....
Diş ağrım vardı ve bu nedenle tedavi olmak istedim. Bir diş hekimimin yönlendirmesi ile İrem Hanım'a ulaştım. Kanal, dolgu ve 20'lik diş çekimim yapıldı. Yapacağı her işlemle ilgili bilgilendirildim ve tedaviden fazlasıyla memnun kaldım. İrem Hanım canayakın, bilgili ve genç olmasına rağmen tecrübeli olduğunu hissettirdi. Çok korkarak gittiğim diş kliniğinde, sakin bir şekilde tedavi oldum. Alışmam ve uyum sağlamam için stresimin geçmesini bekledi ve bana zaman tanıdı. Dolayısıyla gayet memnun bir şekilde tedavim sona erdi.
se...i
Irem hanima sans eseri denk gelmistim ve cok memnun kaldim ve arka disime kanal yapti yaparkende sonrasindasa agrim olmadi eli cok hafif ve cok nazik oglumuda ona goturuyorum cocuklarla cok guzel anlasiyor cok sabirli ve guleryuzlu bi doktor
Kanal tedavisi yaptırdım İrem Hanım'a. Gayet iyi bir doktordu ve memnun kaldım. Çok ilgili biri, hastasını düşünen ve hastası memnun olsun diye uğraşan bir hekim. Daha sonra kızımı da götürdüm ve onun da diş tedavilerini yaptırdım. Kızım hiç korkmadı ve onunla çok güzel ilgilendiler. Tedavileri konusunda daha hevesli artık ve sadece 2.5 yaşında olmasına rağmen güzel bir iletişim kurdular. Kızımın tedavileri için yine İrem Hanım ile devam etmeyi düşünüyoruz.
Dolgu tedavim için ulaştım İrem Hanım'a. İnternet araştırmalarım sonucu tercih ettim kendisini. Tedavim ile ilgili bilgilendirildim ve tedavi sürecimden çok memnun kaldım. İrem Hanım'ın güleryüzlü ve açıksözlü yaklaşımı en beğendiğim özellikleri oldu. Kontrollerim kendisi ile devam ediyor.
İrem Çelebi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Çelebi, Diş Hekimi. Size İrem Çelebi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, Diş Taşı Temizliği, Çocuk Diş Tedavisi, Tam Diş Protezi, Diş Sıkma ve Gıcırdatma Tedavisi, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Kanal Tedavisi.
İrem Çelebi adresi nerede?İrem Çelebi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nilüfer Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Çelebi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Çelebi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Çelebi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Çelebi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İrem Çelebi hangi dilleri konuşuyor?İrem Çelebi ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İrem Çelebi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Çelebi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Çelebi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Çelebi hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, İrem Çelebi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri