Hunat mah. Nuh Mehmet Baldöktü sokak gürcüoğlu plaza Kat:8 No:32 Melikgazi, Kayseri
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
a...
Oğlum arkadaşsız büyüyor ve kalabalık ortamlardan hoşlanmıyordu.Bundan dolayı arkadaşımın tavsiyesi üzerine İrem Hanım ile görüşmelerimiz başladı.İlk olarak oyun terapisi daha sonra farkı arkadaşları ile grup halinde görüşmeler yaptı.Biz çok faydasını gördük.Oğlum artık içe dönük değil, açıldı ve dışa dönük. Buda İrem Hanım desteği ile gerçekleştim.Çocuklar ile diyalog çok güzel oğlum kendisini çok seviyor.Alanında başarılı bir uzman İrem Hanım herkese tavsiye ederim.
c...
Kızım için gittik internetten bulmuştum İrem Hanım ile görüşmelerimiz kızım için oldu.İnternetten araştırarak gitmeye karar verdik. Korkuları çok fazlaydı oyun terapisi aldık. Sürekli süreç ile ilgili ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdi sorularımı aydınlattı. Çevreme öneride bulunuyorum.
b...
Uzman İrem Hanım'a psikolog internet üzerinden ulaştım. İlişkimi sonlandırdım ve yaşadığım ayrıldıktan sonra doğan kendini toparlayamama durumu ile ilgili kendisine başvurdum ve görüşmelerimiz başladı. İrem Hanım süreçte çok destek ve fayda sağladı.
İrem Hanım'ın sabırlı ve anlayışlı yaklaşması beğendiğim özellikleri oldu. İrem Hanım'ı kesinlikle tavsiye ederim.
g....n
İrem hanım olaylara bakış açısını gösterip, onlarla nasıl başedeceğim konusunda hep yapdırcı oldu. Bunun için her zaman her konuda danışanı olcağım.
z.....
Herkese merhaba. Irem hanim hayatımıza kızımın zorlandığı bir dönemde girdi. Kızimın sosyal hayatta anlama ve kendini anlatma problemleri vardı. Meğer bizlerde de bir çok eksik varmış yanlış varmış. Tüm suçu kızıma yüklemişiz. Nasıl davranacağımızi nasıl anlayacağımızı öğretti. şimdi çok daha iyi daha da iyi olacak. İyiki varsın İrem hocam.
i̇...0
İrem Hanım'dan çok memnun kaldık. Çocuğum küçüklüğünden beri hep zor bir çocuktu. Bende çalışan bir anneyim. Öfkeleri çok fazlaydı fakat tolere edebiliriz gibi düşünmüştüm ama şiddeti arttı ve bu sefer alt ıslatmaları da başladı . İrem Hanım'ın oyun terapisi yaptığını duyduğum da önce danışmak istedim . Daha sonra oyun terapisine başladık. Çok güler yüzlü ve ilgili bir psikolog. İletişimi kuvvetli. Güzel bir enerjisi var. Asıl amacının çocuk ve çocuğu iyileştirmek olduğunu anladığım da içim rahatlamıştı aslında. Gayet iyi sonuçlar aldık. Alt ıslatma kalmadı . Öfkesini kontrol edebiliyor ve duruma uyum sağlıyor. 4 ayda sonuca ulaştık. Çok teşekkür ediyorum kendisine. Sorun yaşayan herkese kesinlikle tavsiye ederim.
fe....
İrem hanımla 2 aydır terapi yapıyoruz, oyun terapi yaptığını duyduğum için başvurdum. Sebebi oğlum bana çok bağımlı olması ve bazı davranış bozukluklarıydı. Ve kendisine çok teşekkür ediyorum, çünkü oğlumu anlamamı ve tanımamı sağladı ve hayatımız her geçen gün daha güzelleşiyor. Evladım kaç yaşında olursa olsun onun bi birey olduğunu ve işin matematiğini öğretti. Ve kendimle alakalı birçok kaygılarımı yıkmamı sağladı. Ve devam etmeyi istiyorum. Bitse bile her ihtiyaç duyduğumda başvuracağım bi uzmann. ☺️
g.....
İrem Hanım'dan çok memnunum. Bebeğim 6 aylıkken uyku sorunu vardı ve bu anlamda danıştım kendisine. Hem çocuğumu hem de beni çok yıpratan bir süreçti. Daha sonra da çocuğumda geç konuşma oldu. Kendisini ifade edemediği için de hırçınlık ve oyuncaklarını fırlatma huyu oluştu. Çocuğumla ilgili ne yapmam gerektiği konusunda bana destek oluyor kendisi. Özellikle güleryüzlü oluşu, beni ve çocuğumu anlamaya çalışması çok memnun edici. Daha sonra yapmamız gerekecekleri, karşımıza çıkacak olumlu veya olumsuz şeylere karşı nasıl olmamız gerektiği konusunda da yardımcı oldu. Uyku döngüsü konusunda olumlu yol aldık, oğlum daha çok kelime çıkarmaya başladı ve oyuncaklarını fırlatmıyor artık. Çocuğum mutluyken ben de mutluyum. Seanslarımız devam ediyor.
Çocuğumuzun tırnak yeme alışkanlığı ile ilgili geldik kendisine.Oyun terapisi uyguladı.Kendisinden çok memnun kaldık.Danışan-danışman ilişkisinden ziyade güven duyabileceğimiz biri olarak gördük.Ben anne olarak çocuğumu görmek istediğim gibi görüyorum.İrem Hanım'ın izlediği yollardan sonra daha sağlıklı sonuca ulaştık.Tırnak yeme alışkanlığı ile ilgili çocuğun dikkatini dağıtmaya farklı yönlendirmeye çalıştık ve aldığımız sonuçtan çok memnun kaldık.İrem Hanım'ın özgüveni yüksek, kendine güveniyor ve çok şey başarabileceğini yüksek yerlere geleceğine eminim.Desteği bizim için yeterli oldu fakat bağımızı koparmadık.4-5 seansta oğlumuz için güzel sonuçlara varabildik.
g.....
Depresyonum nedeni ile yardım almak istedim. İrem Hanım'ı önerdiler ve ona gittim. Yaklaşık 3 seans aldım ve iyi geldi. Çok memnun kaldım. Sürekli ağlıyordum ama şu an kendimi iyi hissediyorum. Aldığım yardım çok iyi geldi. İrem Hanım'ın konuşmasını, duruşunu ve ilgisini çok sevdim. Hanım hanımcık biri ve çok sevdim kendisini. Seanslarım devam ediyor.
İrem Çetin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Çetin, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size İrem Çetin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Draw A Person, Psikoterapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi.
İrem Çetin adresi nerede?İrem Çetin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hunat mah. Nuh Mehmet Baldöktü sokak gürcüoğlu plaza Kat:8 No:32 Melikgazi Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Çetin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Çetin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Çetin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Çetin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İrem Çetin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Çetin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Çetin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Çetin hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, İrem Çetin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Çetin hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Çetin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.