b....ç
Mmpi testi yaptırdım. Sonuç kısmında çok açıklayıcıydı, tüm sorularıma uzun uzun cevap verdi. Çok memnun oldum, beni dinlediğini fazlasıyla hissettim.
f.....
Kendime yetemediğimde profesyonel bir destek almak istedim ve İrem hanım kesinlikle işinin ehli biri ilgisi alakası soruları insanın farkındalığını uyandırıyor ve farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Hiç endişe etmeden kendimi ve ruhumu açıp ifade edebileceğim çok profesyonel çok kibar çok ilgili ve alakalı çok ufku geniş biri. İyi ki yollarımız kesişti.
Irem hanımın yaklaşımı konuşma tarzı beni çok rahatlattı.ailemden biri gibi hissedip kendimi rahatca ifade edebildim.zorlu sürecimde ıyiki yanımda.bu süreci onunla atlatacağıma inancım tam.
İrem hoca benim için çok değerli onu tanımadan önce ben dünyaya kör gözle bakıyormuşum ve bu yüzden çok kırıldım çok üzüldüm ama irem hoca benim için yol gösteren beni yeniden hayata bağlayan oldu ben kendimin farkında değildim kendimi değersiz hissediyordum şimdi onun sayesinde kendime güvenim geldi ve o beni okadar rahatlatıyoki onunla konuştuktan sonra sanki başka ben oluyorum ona ben kendimce diyorumki iyiki irem hocam çünkü onunla kötü biri sayesinde tanıştım ama iyi onu tanıdım insan nefret ettiği kişiye ben ediyorum çünkü irem hocayı onun sayesinde tanıdım be yine diyorumki hayatınızda irem hoca gibi danışmanınız olsun gerisini Allah'a bırakın çünkü çok iyi bir yol gösteren ben anlatmaya zaman yetmez ama iyiki irem durna hocam diyorum
İrem Durna isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Durna, Psikoloji. Size İrem Durna tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
İrem Durna adresi nerede?İrem Durna şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenimahalle Mh, Şehit Mesut Birinci Cad. No:85 Canik
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Durna isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Durna online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Durna isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Durna, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İrem Durna isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Durna bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Durna ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Durna hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İrem Durna hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.