Psikolog İrem Erkaşda, Dokuz Eylül Üniversitesi psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Lisans öğrenimi süresince Uzman Klinik Psikolog Dr. Murat Sarısoy'un kliniğinde ve Isparta Şehir Hastanesi'nde gönüllü staj yapmıştır. Takip eden dönemde Psikiyatrist Semiha Şen Kaya'nın kliniğinde de bir yıldan uzun süre gönüllü stajını yaparak, süpervizyon almıştır.

Mezun olduktan sonra danışanları ile yüz yüze görüşen İrem Erkaşda, pandemi süresince görüşmelerine online devam etmiştir. Şimdi ise kendi kliniğinde yüz yüze ve online olarak seanslarına devam etmektedir.

Anksiyete, depresyon, fobiler, panik atak, travma gibi konularda çalışmaktadır. Kullandığı ekolleri danışanlarının ihtiyaçlarına yönelik seçmektedir. EMDR'nin tekniklerinden olan ve Türkiye'de henüz yaygın olmayan "Flash" tekniğini de bazı görüşmelerinde kullanmaktadır. Bu teknik rahatsızlık veren anıyı anlatmadan anının rahatsız edicilik düzeyini ortadan kaldırmaya yöneliktir.

Aldığı eğitimlerden bazıları:

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 16 yaşındaki çocuklar
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +5 daha fazla

Psk.İrem Erkaşda
İstiklal Mah. Türker Apt./106 6 mart Atatürk Cad. No:5 Daire :13, Isparta Merkez, Isparta

Psikoloji Randevusu +43 daha fazla

Psk.İrem Erkaşda

Yaklaşık 1 yılı aşkın süredir İrem Hanım'la görüşüyorum. Daha öncesinde neredeyse majör depresyona yaklaşacak kadar sıkıntı içerisindeydim. Hayattan çok fazla zevk almıyordum, birçok durumda çok fazla problemler yaşıyordum. İlk olarak haftada 1 görüşme sağladık, daha sonrasında ben iyiye gittikçe seanslarımız azaldı. Ben gayet memnunum. Bana dost oldu, yardımcı oldu. Bu dönemlerde en önemli şey beni dinlemesi oluyor. Bu şekilde kendisi insanlara yardımcı oluyor. İlk dönemlerde ciddi anlamda hiçbir şeyden zevk almıyordum, hayatımın nasıl gideceğine dair kendime hiç ümidim yoktu. Şimdi ciddi oranda azaldı, geleceğe daha iyi bakabiliyorum. Öncesinde hayatı bırakmıştım, şimdi daha iyi bakabiliyorum. Aklım hemen kötüye gitmiyor, iyi düşünmeyi kazandım. Yeniden iyi düşünebiliyorum.

T

İrem Hanım'la yaptığım görüşmeler sonucunda verim aldım. Kendisi bayağı iyi bir uzman. Herkes tercih edebilir. Tercih edenlerin hiçbir şekilde mutsuz olacağını düşünmüyorum. Nisan ayından beri görüşme sağladım ve devam ediyorum. Seanslarda sonlara yaklaştığımı düşünüyorum. Bazı arkadaşlarım kendisinden terapi alıyorlardı, onlar sayesinde ben de görüşme sağladım. Görüşmelerimizden sonra daha canlıyım, daha huzurluyum, daha atılganım. Terapinin birçok alanda pozitif etkisi oldu.

Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu günler dilerim :)

Bence çok iyi bir danışman. Dikkatle dinliyor, yorumlarını her zaman benim problemlerime yönelik profesyonelce yaptığını düşünüyorum. Kendisinin işini iyi yaptığını düşünüyorum. Daha öncesinde de farklı bir uzmanla görüşme sağlamıştım ama İrem Hanım kadar yardımcı olamamıştı. Kendisi nokta atışı yapabiliyor. Düzgün bir şekilde konuya giriyor. Kendisiyle geçen yıl 4 seans danışmanlık hizmeti aldım, şimdi de 4 seans oldu, toplamda 8 seans görüşme sağladım. Geçen yıl başlamıştım ama kendi kişisel nedenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldım, yine başvurdum, devam ediyoruz, 2 aydır görüşüyoruz. Bir şeylerin daha farkındayım. Sıkıntı çıkabileceğini düşündüğüm şeylerde daha bilinçli bir şekilde yol alabiliyorum. Eskisi kadar tepki vermiyorum. Eskisi kadar kötü hissetmiyorum. Her konuda daha bilinçliyim.

K

Seanslara gittiğimden beri kendimi çok rahatlamış hissediyorum. Kendisi psikolojim için gerçekten yardımcı oldu ve hayatımı kolaylaştırdı. 6 ay danışmanlık hizmeti aldım. Kendisine tamamen araştırmalarım sonucunda, yorumlarını okuyarak buldum. Seanslardan sonra kendimi daha mutlu hissediyorum. Düşüncelerimden daha kurtulmuş, daha özgür ve daha sağlıklı düşüncelere sahip hissediyorum. İrem Hanım gayet iyi, gayet ılımlı, gayet anlayışlı, gayet odaklı ve yardımcı olmaya çalışan bir kişilik.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

İrem hanımla çok uzun sürmeyen ancak verimli bir terapi sürecim oldu. Kendisi çok iyi tespitler yaptı ve yol gösterdi. Terapiye başlama amacım haricinde farkında olmadığım başka sorunlarıma da çözüm buldu. Gerçekten herkese tavsiye edebileceğim bir psikolog. Terapi sürecimiz şimdilik bitti her şey için çok minnetarım kendisine.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

İrem hanım kendimi tanıma ve onaylama yolculuğuma destek oldu, aynı zamanda endişelerim konusunda da ilerlememi görmek çok mutlu etti beni.

Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Az önce ne kadar dingin hissettiğimi, kendime nasıl merhamet edebildiğimi ve kesinlikle kendimden artık nefret etmediğimi hissedince gözlerim doldu gelip yazmak istedim. Böyle hissedebilmemin mümkün olduğunu bile bilmiyordum. İyi ki var kendisi ve onu karşıma çıkaran, desteğini almama vesile olan herkese ve her şeye dağlar kadar minnettarım.

Sadece okulunu okuyup yapabileceğiniz bir meslek değil bu, İrem Hanım gibi hamurunuzda olması lazım. O yüzden, çok özel birisi. Eğer bir şekilde yolunuz buraya düştüyse lütfen tereddüt etmeyin. İrem hanıma güvenin ve düzenli devam edin.

Hepinizin ruhuna kendi bulduğum şifadan diliyorum.

Y
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Bir önceki terapistimle yollarımızı ayırıp İrem Hanım’la terapiye başladım ve yaklaşık 8 ay oldu hala da devam ediyoruz. O kadar şey yazıp sildim ki ne yazsam eksik kalacakmış gibi geldi. Onunla seanslara başlarken kendimin en kötü versiyonundaydım.Adeta karanlığa hapsolmuştum ve kendisi bana ışığın içimde olduğunu gösterdi. Merhemin kendi elimde olduğunu hatırlattı. İçimdeki çocuk ile barıştırdı. İçimdeki gücümü potansiyelimi ortaya çıkarmama yardım etti. Dile kolay geliyor ama dağılmış ve kendi içindeki savaşı gören ben için çok zordu sancılıydı.O kadar profesyonel ki seanslarda nerde müdahale edeceğini danışan buna hazır mı vb hepsini çok iyi biliyor. Bazen sorduğu bir soru bazense söylediği bir cümle sihirli değnek etkisi yaratabiliyor. Yaptığım en doğru seçimlerimden biri onunla bu yola başlamaktı.. Sürecime eşlik ettiği için çok mutluyum ve kalpten sarılıyorumm

C

İrem Hanım alanında gayet bilgili, yeterli bir uzman. Seansta yaşana her şey sanki ses kaydı ile alınmış gibi hepsi aklında çok güzel aktarabiliyor. Yaklaşık 8-9 ay görüşme sağladım. Seanslardan sonra olumlu yönde değişimler gözlemledim. Psikolojime iyi geldi. İrem Hanım ile sürecime devam ediyorum. Seanslarımdan memnunum.

Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı ve mutlu günler dilerim :)

Kendisi gayet bulunduğu konumda başarılı bir psikolog. Benim başlama sebebim kendimde gördüğüm bazı yanlışları düzeltme ve kişisel gelişim üzerineydi. Bayağı güzel bir şekilde başardık ve üzerine ekstra olarak kendimde görmediğim şeyleri görmemi sağlayarak benim en nihayetimde kendimle barışık bir hale girmemi sağladık. 1 yılı geçkin süredir görüşme sağladım. Haftada 1 seans görüşme sağlıyorduk şu anda ayda 1 seansa indirdik. Seanslarımdan memnunum.