Cinsel Terapi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
WISC-4 Zeka Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
g.....
İrem Hanım’a boşanma öncesi başvurdum. Kendimi çaresiz, sıkışmış hissediyordum. Bu kararı almaya ve bir adım atmaya cesaretim yoktu. Ancak kendisinin desteği bana bu süreçte çok yardımcı oldu. Neden direndiğimi neden korktuğumu anlamamı sağladı. Boşandıktan sonra da terapiye devam ettim. İlişkide benim de yapmış olduğum hataları, hayatın hiçbir anında kendimi önceliklendirmediğimi farkettim. Hayatımdaki olumlu etkisini nasıl ifade ederim bilmiyorum ama terapiye başlamadan önceki düşüncelerimle şuandaki düşüncelerim çok farklı bunu söyleyebilirim. Tüm yardımları ve sabrı için çok teşekkür ederim
ne...
Covid rahatsızlıpı sonrası Kaygı ve endişe korkularım arttı. Çok hassas oldum. Dopfu karar veremex haldeydim. Başlarken şüphe ike başmış olmakla birlikte 3.seans ta çok büyğk rahatlamalar yaşadım. Zihnimin ve süreklidiği gşrdabı farkedip snda kalmamı ve doğru karar almamı sağladı. Birlikte geçen sğdeçte uyvuladkğı terapi ve tavsiyeler ile kendimi daha iyi tanıdum artık kimsdnin etkisinde kalmadan sakince doğru kararlar alabilir oldum. Çok teşekkür ederim. İyi kisizi tanıdım.
er....
Aile içi ve soayal hayatımda büyük sorunlar yaşıyordum ama sebebini ya bulamıyor ya da başkalarında arıyordum. İrem hn la daha ilk tanışmamızdan itibaren beni bunaltmadan ve mantıklı açıklamalarla , görsel ve işitsel olarak tam doygunluk verecek şekilde soeunu bulmamı sağlarken kendimle ilgili daha önce hiç farkına varmadağım belki de varmak istemediğim örttüğüm yanlışlarımı farketmeme yardımcı oldu. Eğer danışmanız gerektiğini kabullenip sorunu çözmeye niyetli giderseniz İrem hanımın çözemeyceği bir şey olacağını hiç sanmıyorum. Psikoterapiye bakış açımı değiştiren ve hayatımda dönüm noktası olan bu şahane psikoloğa teşekkürlerimi bu platform aracılığıyla sunmak ve aklında soru işareti kalanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Manisa'dan kalkıp oraya gitmemiz boşa olmadı.
y....a
İrem hanımın diksiyonu ve konuşması harika. Mesleğine tam hakim. Seans süresince ikili görüşmede sizi fazlasıyla rahatlatıyor. Sıkıntınızın nereden geldiğini ve hangi aşamalarla geçebileceğini daha ilk seansta çözüyor ve size anlatıyor. Gereksiz hiç bir muhabbete girmeden, seansın 15-20 dakikasında sanki kırk yıllık arkadaşınız gibi hissediyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.
f.....
Kızımla birlikte boşanma travması üzerine tanıştık İrem Hanım'la. Kendisiyle bu süreçte gerek ebeveyn olarak bana, gerekse kızıma ihtiyaç duyduğumuz her türlü desteği verdi diyebilirim. Ben duygularımı onun sayesinde daha iyi yönetebilirken kızım da İrem Hanım'ın gösterdiği yöntemlerle daha hızlı farkındalık kazanmaya başladı. Yani kendisinin bize birçok yönde faydası dokundu. Genelde şartlarımızı gözeterek randevularımızı düzenledi ve desteğini sadece klinikte değil uzakta olsak dahi telefonla bile hissettirmeyi başardı.
ni...m
İrem Hanım'ın yanında kendimi çok rahat hissettim, kendisi çok samimi bir insan olmasının yanında sanki çok uzun zamandır görüştüğünüz bir kişi gibi hissediyorsunuz. Hayatımda çok stresli bir dönemden geçiriyordum ve artık baş edemez dırumdaydım, araştırarak İrem Hanımı buldum.Bir kaç seans sonra kendimi daha hissetmeye başladım. İşini severek yaptığını düşünüyorum, sayesinde kendimi daha mutlu hissediyorum, İrem Hanıma çok teşekkür ederim.
Okul hayatımda büyük bir sorun olan dikkat eksikliğimi kısa bir süreç içerisinde çözmemi sağladınız. Her zaman güler yüzlü, anlayışlı ve sabırlı oldunuz. Bir arkadaş gibi yaklaştınız. Bu süreç içerisinde aldığım her türlü destekten çok memnun kaldım. Tanıdıklarıma şiddetle tavsiye edeceğim. Her şey için çok teşekkür ederim İrem Hanım.
Gayet memnun kaldım kendisinden.Olumlu faydaları oldu benim için.Bana çok sakin yaklaştı.Bilgilendirmeleri,yönlendirmeleri gayet güzeldi.Kendisiyle devam ediyoruz fakat tatil dolayısıyla görüşemiyoruz.İzmir'e döndüğümüz de tekrar görüşeceğiz.Yardımları ve desteği için teşekkür ediyoruz kendisine.
İrem Hanım çok samimi, insanı rahat hissettiriyor. O yüzden tüm duygularınızı istediğiniz gibi dile getirebiliyorsunuz.Tedavimiz 4-5 seans olması gerekiyor ve olumlu geri dönüşlerini alıyoruz.Hem çok alçakgönüllü hem de bizi evimizdeki gibi hissettiriyor.Devam ediyoruz hala kendisiyle.Tavsiye ediyoruz İrem Hanım'ı.
İrem Hanım'ı çok sevdim.Kendimi yanında çok rahat hissettim.Birçok konuda bana çok yardımcı oldu. Annem ve babam le baya tartışmalıydık ama aramız düzeldi.Benim için baya yararları oldu.Ben mutlu oldum.Çok hoşuma gitti.Kendisi çok sakin, kibar ve çok güzel dinleyen biri.Ben bir olayı anlatırken çok iyi dinliyor, not alıyor. Kendimi iki kere anlatmama gerek kalmıyor.Birini anlatsam o kişinin kim olduğunı hemen anlıyor.Kendisi de tanıyormuş gibi davranıyor.Çok iyi dinlendiğimi hissettim, o yüzden çok iyiydi.Desteği benim için yeterli oldu.
İrem Güngör isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Güngör, Psikoloji. Size İrem Güngör tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
İrem Güngör adresi nerede?İrem Güngör şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostanlı Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:97/4 Karşıyaka
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Güngör isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Güngör online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Güngör isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Güngör, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İrem Güngör hangi dilleri konuşuyor?İrem Güngör ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İrem Güngör isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Güngör bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Güngör ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Güngör hakkında ne düşünüyor?Toplam 43 hasta / danışan, İrem Güngör hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Karşıyaka Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Karşıyaka Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Karşıyaka Aile İçi İletişim Sorunları
Karşıyaka Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Karşıyaka Davranış Bozuklukları
Karşıyaka Kişilerarası İlişkilerde Bozukluklar
Karşıyaka Motivasyon Eksikliği
Karşıyaka Majör Depresif Bozukluk
Karşıyaka Distimik Bozukluk (Kronik Depresyon)
Daha fazla (15)Karşıyaka bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikologlar
Karşıyaka bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikologlar