f ...d
Çocukluğumda geçirdiğim bir travma sonucu sol ön dişimde bir sararma vardı. Daha önce başka bir yerde beyazlatma tedavisi almıştım ancak tedavi cevap vermeyince uzun bir aradan sonra İrem hanım ile tedaviye başladık. O kadar hakim ki yaptığı işe ve o kadar kendisini geliştirmiş ki dişe her bir dokunuşunda bu deneyimi hissediyorsunuz. Şehir dışından bile gözünüz kapalı bir şekilde atlayıp gelebilirsiniz, tıpkı benim gibi! Diş meselesi biraz güven duymakla alakalı. İrem Hanım’a sonsuz güvenebilirsiniz, ne yapar eder en iyisini o yapar. Benden söylemesi :)
İrem hanıma dolgu,kanal tedavisi,kaplama yaptırdım,hepsinden de çok memnunum.Ayrıca başka bir doktorun yanlış tedavisi sonucu kararan köpek dişimi beyazlatma konusunda mükemmeldi.Kendisine çok teşekkür ediyor,herkese tavsiye ediyorum.
fk...t
İrem Hanım’a kanal tedavisi yaptırdım. O kadar güler yüzlü ve işinde o kadar profesyonel ki dişçi koltuğunda olduğunu unutuyor insan:) arkadaşımın tavsiyesi işe gitmiştim, ben de herkese tavsiye ederim.
d.....
8 aylık çileme derman olan tek diş hekimi...
Tecrübesiz ellerde mahvolan dişlerim yüzünden çektiğim acıların sonunda gidip çok memnun kaldığım elleri öpülesi doktorum. Çok sorun yaşadım diş hekimleri ile artık başka yere gitmem. Hemen sorunu tespit edip 2 adet disime dolgu yapıldı ve artık agrım yok çok rahat yemek yiyorum. Çok minnettarım. Eli gercekten çok hafif biraz korktuğum için hep beni sakinlestirdi ,Kullandığı cihazlar çok yeni ve kaliteli . Cok kisa surede tedavimi tamamladı. Kendisine cok tesekkur ediyor ayrıca herkese de tavsiye ediyorum :)
se....
Bir cok sorun cozen doktor Irem Hoca hem dolgulari hem kanal tedavisini cok iyi uygulamaktadir. Dis fobisini sayesinde yendim.Arkadasimin tabsiyesiyle gitmistim cok memnunum.
si...ı
Kendisinin harika olmasının yanı sıra uzmanlığı konusunda önde gelen bir isim kendisi. Çocuk diş hekimi olmasına rağmen yetişkinlerde yapmış olduğu çalışmalar çok başarılı. Elinin hafif olması ve samimi bir ortamda sizinle ilgilenmesinden çok memnun kalacağınız düşüncesindeyim
ça...k
Çocuk diş hekimi olmasına rağmen yetişkinlerde de her türlü operasyonları (dolgu, diş eti operasyonları) ve gülüş estetiği çalışmalarını çok başarılı şekilde yürütmekte, benim üzerimde yaptığı çalışmanın öncesi ve sonrası fotoğraflarını görmenizi isterdim. Eli çok hafif, hastasına karşı çok kibar, bilgili ve bilgilendirici bir hekim.
İrem Güzeler Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Güzeler Demir, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti).
İrem Güzeler Demir adresi nerede?İrem Güzeler Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mahallesi Güniz Sokak No: 29/11-12 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Güzeler Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Güzeler Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İrem Güzeler Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Güzeler Demir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Güzeler Demir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Güzeler Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, İrem Güzeler Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)