Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet +10 daha fazla

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Konum: Dyt. İrem Hacıalioğlu Diyetisyen Randevusu

Harika bir deneyim yaşadım daha önce bir çok diyet deneyimim oldu farklı diyetisyenle de çalıştım fakat asla bu kilolara ulaşamamıştım. 2 aylık süreçte 12 kilo verdim ilgisi kişiye özel diyet listeleriyle gerçekten çok başarılı. Sonuna kadar tavsiye ediyorum. :)

Konum: Dyt. İrem Hacıalioğlu Kişiye Özel Diyetler

Hedef kiloma ulaşma yolunda İrem hanımla tanıştık. Zorlu bir yolda beni bilgisi ve düşüncesiyle aydınlattığı için hedefime ağır ve yavaş adımlarıma ilerlerken göstermiş olduğu sabır ve özveri için iyi ki İrem hanım.Herkese gönülden tavsiye ederim.

Konum: Dyt. İrem Hacıalioğlu Kişiye Özel Diyetler

İrem hanımı arkadaşlarımın sayesinde tanıdım hem kişilk olarak hemde işinde muhteşem bir insan.3 ay gibi kısa sürede istediğim kilodan daha fazla verdim ve çok memnunum herkese kesinlikle tavsiye ederim iyikide kendisini tanımışım.

Konum: Dyt. İrem Hacıalioğlu Online Danışmanlık

İrem hanımla üniversite zamanında yolumuz kesişmişti, diyet sürecimde bana online olarak destek oldu. Çok memnun kaldığım bi süreçti hem zayıflama hemde genel sağlıklı beslenip kilo korumada devam ettik.

Konum: Dyt. İrem Hacıalioğlu Diyetisyen Randevusu

İrem hanımla tanışalı 4 ay gibi bir süre oldu. Kendisi çok guler yüzlü ve sempatik bir bayan. Verdiği diyet listeleri her ailenin bütçesine uygun, evinizde ne varsa onunla diyet yapiyorsunuz. 2 ay gibi kısa bir surede ben hedeflediğim kiloma ulaştım ve 2 aydır da kilomu koruyorum. Koruma döneminde bile bana zaman ayırması ve her mesajıma içtenlikle dönüş yapması çok çok hoşuma gitti. Kendimi onun yanında çok özel hissettim. Iyiki diyorum iyiki yolumuz onunla kesilmiş iyiki tanımışım.

Konum: Dyt. İrem Hacıalioğlu Online Diyet

İrem hanımla doğumdan sonra doğum kilolarımı vermek için diyete başlamıştık hem kilolarımı verdim hemde sütüm arttı kendisi güleryüzlü ve sürekli motivasyon veriyor iyiki irem hanımla tanışmışım

Konum: Dyt. İrem Hacıalioğlu Diyetisyen Randevusu

Merhabalar İrem Hanımla yaklaşık iki aydır beraberiz. Daha önce hiç diyetisyene gitmedim. Ama İremle karşılaştığımda iyiki gitmişim diyorum. İlgisi, Bilgisi, herşeyiyle gerçekten çok çok İyi Bir Danışman, Verdiği tarifleri her bütçeye uygun ,çok etkili ve aşırı güzeller.Kendisi de aşırı motive edici Güler Yüzlü ve anlayışlı ,gittiğinizde ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. İyiki varsın. Canım Danışmanım...

Konum: Dyt. İrem Hacıalioğlu Diyetisyen Randevusu

Merhabalar İrem hanımla ilki yollarımız kesişmiş.9yasinda kızımı götürdüm.43 kilo ile başladık ve çok kısa bir sürede 38 kiloya ulaştık.Hiç zorlanmadan,hemde sevdiği yemekleri yiyerek sürecimizi bitirdik. Bir daha asla kilo da almadık aynı kilomuzu 38 kilo olarak korumaktayiz.

İrem hanımla tanıştığım için çok mutluyum.. İnşallah ihtiyacı olan herkesin de yolu İrem hanımla buluşur. Allah razı olsun, ilki varsınız...

Konum: Dyt. İrem Hacıalioğlu Diyetisyen Randevusu

Çok diyetisyene gittim ama irem hanım kadar sizi dinleyeni aile yaşantınıza uygun diyetler tercih edenini görmedim. İlgi ve alakasına bayılıyorum. Verdirdiği kilolarımla artık bende daha mutluyum hepsi irem hanım sayesinde. Teşekkürler İrem hanımcım iyi ki yollarımız kesişmiş.

Konum: Dyt. İrem Hacıalioğlu Online Danışmanlık

İrem hocam la 4 5 aylık gibi süre gecirdik kendisi gercekten cok güler yüzlü neşeli işinin ehli birisi online diyet sayesinde 13 kilo verdim sayesinde işinde çok başarılısı birisi teşekkürler hocam