Diyetisyen Randevusu
Zayıflama Diyetleri
Zayıflama Programı
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
s...
Bir tanıdığımın referansı ile İrem Hanım'la tanıştım. Ben de uzun zamandır sağlıksız beslendiğim bir süreçteydim. Normal diyet listelerini de ilk haftadan sonra uygulayamıyordum. İrem Hanım ilk konuşmada bile çok cana yakındı. Zaten ben ona klasik diyet listeleri yapacaksa uygulayamayacağımı söyledim. Günlük neler yiyip içtiğimi listeledik, başta nelerden vazgeçmek istemediğime karar verdik. Hiç zorlamadı beni o noktada. Üçüncü ayımdayım ve gerçekten baya kilo verdim. Çevreme tavsiye ederim, ki ettim de zaten.
s...
İrem Hanım'la yollarımız kilo vermek istediğim dönemde kesişti. İlk başlarda kilo verme sürecimde bana çok yardımcı oldu, sonrasında ise hamileliğim sırasında birkaç görüşme sağladık. Bu sırada hamilelikte yüksek çıkan şekerim beni endişelendirmişti ama kendisiyle yaptığımız görüşmeler sonrasında beslenmeyi ve sürecimi yönetmeyi öğrendim. Şu aralarda yine bana yardımcı oluyor. Geçirdiğim üzücü bir olaydan sonra yeme dengem bozuldu. Şu an yeni bir programa başladık ve gayet güzel gidiyor.
r...
Hamilelik dönemim sırasında İrem Hanım'la görüşme sağladık. Her trimester öncesi bana genel kapsamlı bir sağlıklı beslenme eğitimi verdi. Ekstra almam gereken kaloriler ve sakınılması gereken yiyecekler ile ilgili konuştuk. Öneri listesi olarak verdiği listeler vardı. Bu süreçte istediğim zaman iletişime geçip sorularımı sordum. Her zaman yanıtlayıp yardımcı oldu.
s...
İrem Hanım'la doktorumun diyetisyen ile görüşmem gerektiğini söylediği zaman tanışmıştım. İnsülin direnci ile ilgili şikayetimde bana çok yardımcı oldu. İstediğim zaman kendisine ulaştım, sürekli iletişim halinde kaldık. Şimdi de şeker hastasıyım, geçirdiğim yüz felci nedeniyle kullandığım kortizon ilaçlar şekeri çok yükseltti. Bu süreci de İrem Hanım'ın desteği ile rahat atlattım. Günde dört kez, toplamda 72 ünite insülini sayesinde bırakabildim.
e...
İrem Hanım’la aynı semtte yaşıyoruz. O sebepten mesleğini bildiğim için ve sıcakkanlı birisi olduğu için onunla çalışmaya karar verdim.
Kendi problemimin duygusal ve psikolojik etkenlere dayandığını düşünüyorum. Bu sebepten ötürü biraz daha sezgisel beslenme yöntemiyle çalıştık. Kendisi duygusal açlık problemim olduğunu düşündü. Bunun üzerine yoğunlaştık.
Çok verimli bir iletişim oldu aramızda. Etrafımdaki insanlara da öneriyorum tabii ki.
y...
Uzun zamandır kilo veremiyordum, daha önceki denemelerimde verdiğim kiloyu hep hızlı bir şekilde geri alıyordum. İrem Hanım'la iletişime geçtim, telefon görüşmesi yaptık. Sorunumu anlattıktan sonra İrem Hanım neden olduğunu anlattı, çok detaylı bir şekilde bilgi verdi. Kendi sorunumu resmen bambaşka tarafından gördüm. İrem Hanım çok motive etti beni. Her zaman iletişimde kalıyorduk, çok destekledi beni diyet süresinde. Benim için diyet sürem çok iyi ve aslında o kadar zor ya da stresli geçmedi. Üstelik güzel sonuçları görünce daha da motive oldum ve İrem Hanım'la çalışmaya devam ettim. Kısa bir sürede istediğim kiloya ulaştım ve benim için en önemli şey kalıcı bir şekilde verdim kiloyu. İrem Hanım detaylı bilgi vererek beslenme konusunda nerede hata yaptığımı gösterdi, alternatifleri buldu ve paylaştı benimle, o yüzden hem beslenmem daha sağlıklı oldu hem de istediğim kiloya ulaştım. O yüzden kesinlikle İrem Hanım'ı tavsiye ederim, herkese hala tavsiye ediyorum da.
b...
İrem Hanım'la bir arkadaşımın referansı ile görüştüm. Aktif olarak spor yapıyorum ve herhangi bir diyet ya da beslenme programım yoktu. İrem Hanım'dan da kilo almak istediğimden ve spor yaparken bana faydası olabilecek besinler ile ilgili bir yardım istedim. Kendisi de yardımcı oldu. Spor öncesi, sonrası ve gün içinde ne tarz beslenmem gerektiği hakkında bilgiler verdi ve bu bilgilere uyarak hem kilo alımı hem de sporda verimlilik artışım oldu. Çevreme de tavsiye ederim ve ediyorum.
s...
İrem Hanım'la yeme atakları yaşadığım sıralarda görüşmeye başladık. Bana sezgisel yeme sürecinden ve süreci nasıl yönetmem gerektiği ile ilgili oldukça detaylı anlatımlar yapıyor. Geçmiş diyet tecrübelerimden oldukça farklı. Kendisiyle görüşmelerimiz ara ara devam ediyor. Şimdiden hayatımda daha iyiye giden şeyler var.
İrem Hatice Çetin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Hatice Çetin, Diyetisyen. Size İrem Hatice Çetin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme.
İrem Hatice Çetin adresi nerede?İrem Hatice Çetin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üsküdar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Hatice Çetin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İrem Hatice Çetin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İrem Hatice Çetin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Hatice Çetin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
İrem Hatice Çetin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Hatice Çetin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İrem Hatice Çetin hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, İrem Hatice Çetin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Hatice Çetin hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Hatice Çetin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler