Medya Mahallesi 629 Sokak bina no: 11 HMT 21 Plaza A blok kat:12 no:45, Kayapınar, Diyarbakır
Diş Hekimi Randevusu
Medya Mahallesi 629 Sokak bina no: 11 HMT 21 Plaza A blok kat:12 no:45, Diyarbakır
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
İrem Hazal Özcan Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Hastalıklarında Lazer Uygulamaları
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
İrem Hazal Özcan Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Tam Ve Parsiyel Protezler
Volumetrik Tomografi ile Tedavi Planlama
X-Ray
İrem Hazal Özcan Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Çıtçıtlı Protezler
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
İrem Hazal Özcan Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Hasta
Konum: İrem Hazal Özcan Muayenehanesi • Diğer
Diş etlerimin görünmesinden rahatsızdım. Yaptığı botoks ile güvenle gülümsememi borçluyum kendisine.. Ağrısız, hızlı,ve anlayışlı İrem hazal hanım ve ekibine teşekkür
bü...a
Tertemiz bir klinik gerçekten gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Doktorumun enerjisi, tatlılığı ve her şeyi tek tek bana açıklaması, işinin özeni müthişti. Ben implant tedavisi oldum çok ağrısız ve çok pratikti çok korkarak gitmiştim ama yaklaşımıyla beni çok sakinleştirdi. Bittikten sonra hiç korkacak bir şey yokmuş dedirtti. Ameliyat sonrası buzuna kadar düşünmüşler. Gerek çalışanın ilgisiyle, gerek tecrübesiyle bir daha diş konusunda başka bir yere gitmem.
b....
Diş eti rahatsızlığı sebebiyle gitmiştim. Bilgilendirme ve açıklamalar çok iyiydi. Tedavi programı ve randevu saatlerine uyulması hususunda harika bir yer. Samimi tedavi ortamı ve diş sağlığı için kesinlikle tavsiye ederim.
ni...r
Kanal tedavisi için gittim. Çok güzel açıklamalarla neden ve nasıl kanal olacağını anlattı bana doktor. Ayrıca eli çok hafifti tedavi esnasında nerde nasıl davranacağını çok iyi bildiği için hiç acı çekmedim. O kadar hafifti ki tedavi esnasında dakika dakika uyumalarım bile oldu :)
ç.....
Çok ilgili bir doktor, Allah razı olsun.Benimle çok ilgilendi, eli de temiz.Ben çok memnun kaldım.Arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.Dişlerimde çok hassasiyet vardı, bir de köprü yapılacaktı.Hassasiyet olduğunda 6-7 dolgu yapıldı. 2 tane kanal tedavisi yapıldı.Bir dişimde enfeksiyon vardı, ilaç kullandım ve kanal tedavisi yenilendi,son köprü yapıldı.Çok memnunum.İşlem öncesinde bilgilendirdi.İyi misin diye sorarak devam etti.O zaman da canım çok yanmıştı, çok ilgilendi.Buz verdi, enfeksiyon olduğu için şişti.Birinden referans alarak gittim ve çok memnunum.
m....a
Diş etlerimin görünmesinden rahatsızdım. Yaptığı botoks ile güvenle gülümsememi borçluyum kendisine.. Ağrısız, hızlı, anlayışlı, çok tatlı bi hekim
f....
İrem Hazal Hanım gerçekten işinde çok başarılı, hastasını konuşarak sakinleştirmesi açısından çok iyi bir doktor. İlk defa kanal tedavisi yaptırdım. Yapılan tedaviden çok memnunum. İrem Hazal Hanım işçiliği, el emeği her şeyiyle çok iyiydi.
İrem Hazal Hanım'dan çok memnunum. Dişlerim ağrıdığı için muayene oldum. Diş çekimi, kanal tedavisi, dolgu yapıldı. Tedavim devam ediyor. Yapılan tedaviden çok memnun kaldım. Bir tanıdığımı götürdüm, o da çok memnun kaldı. İrem Hazal Hanım'a çok teşekkür ediyorum. Kendisine başarılarının devamını diliyorum.
ş.....
İrem Hazal Hanım'dan memnun kaldım. Kendisi kaplama, kanal tedavisi yapıldı. Yapılan tedaviden memnun kaldım. İrem Hazal Hanım tedavi öncesinde ve sonrasında her zaman bilgilendirdi.
y.....
İrem Hazal Hanım'dan çok memnun kaldım. Kendisi hastalara karşı çok sempatik yaklaşımı olan, işini fazlasıyla hakkını vererek yapan bir doktor. Ağrısız sızısız bir şekilde işlem yaptı. İrem Hazal Hanım çok hoşgörülü ve anlayışlı birisi. 2 tane kanal tedavisi ve estetik dolgu işlemimi yaptı. Yapılan tedaviden fazlasıyla memnun kaldım.
İrem Hazal Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Hazal Özcan, Diş Hekimi. Size İrem Hazal Özcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Lamina Uygulamaları, Diş Dolgusu.
İrem Hazal Özcan adresi nerede?İrem Hazal Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Medya Mahallesi 629 Sokak bina no: 11 HMT 21 Plaza A blok kat:12 no:45 Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Hazal Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Hazal Özcan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Hazal Özcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Hazal Özcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İrem Hazal Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Hazal Özcan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Hazal Özcan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Hazal Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, İrem Hazal Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Hazal Özcan hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Hazal Özcan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.