Online Diyet
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Dyt. İrem İlbakan
2016 yılında İstanbul Medipol Üniversitesi – Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldum.
Mezuniyetimden sonra kalıcı değişikliklerin sadece bir liste yazmakla başlamayacağına olan inancım sebebiyle başka bir bilgi birikimine daha ihtiyacım olduğuna karar verdim ve Yoga Alliance – Yoga Eğitmenlik Eğitimi’ni tamamladım.
Eğitim süreçlerim sonunda Sakura Sağlıklı Yaşam Merkezini kurdum ve 2023 yılına kadar Beslenme Uzmanı ve Yoga Eğitmeni olarak hizmet verdim.
2020 yılı içinde Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği eğitimimi tamamladım. Aynı yıl içinde PNI Europe – PsikoNöroİmmunoloji alanında yüksek eğitim programına da başladım ve 2022 yılında bu programdan mezun oldum.
2023 yılında kendim için bir dönüşüm süreci olan Hindistan seyahatim sonrasında çalışma sistemimi sadece online danışmanlık olacak şekilde güncelledim.
2023 yılından itibaren online olarak SİBO, İBS ve beslenme, Otoimmun Hastalıklar ve Beslenme süreci gibi konulara eşlik ederek danışanlarımla çalışmaya devam ediyorum.
Meslek hayatım süresince birçok kişi ile özel olarak çalıştım. Herkesin kendine özgü bir süreci olduğuna şahitlik ettim ve danışanlarımla her zaman bunu dikkate alarak çalıştım.
Beslenme ve beslenmede zorlandığımız kısımlar, yaşam tarzı değişiklikleri, doğru bildiğimiz yanlışların değişmesi ve bütün bu kısımların süreç içinde konuşuluyor olması benim için oldukça önemli.
‘’Diyet’’ kelimesini duyduğumuzda kafamızda canlanan süreçler yerine herkesin doğrularının ve yapabilirlik seviyelerinin farklı olduğunu biliyorum.
Yaşam koşullarımızı, sağlık süreçlerimizi ve stres koşullarımızı da göz önünde bulundurarak size uygun planlamayı birlikte oluşturabiliriz.
Herhangi bir hastalığınız varsa ve bu süreci nasıl geçireceğiniz konusunda kafası karışık ve yalnız hissediyorsanız,
Motivasyona ve doğru ve yaşam tarzınıza göre sürdürülebilir beslenmenin nasıl olduğunu öğrenmeye ihtiyacınız varsa,
Kendiniz için sürdürülebilir değişiklikler yapmak istiyor ve kendi doğrularınızı öğrenmek istiyorsanız yardımcı olmak için sadece bir tık uzağınızdayım.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dyt. İrem İlbakan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
İrem İlbakan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem İlbakan, Diyetisyen. Size İrem İlbakan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hastalıklarda Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Troid Hastalıklarında Beslenme, Reaktif Hipoglisemi ve Beslenme, Gut Hastalığı ve Beslenme, Gebelik ve Beslenme, Yeme Bozukluklarına Yönelik Beslenme Programları, Kilo Verme Diyetleri, Zayıflama Programı, İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom.
İrem İlbakan adresi nerede?İrem İlbakan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem İlbakan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İrem İlbakan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İrem İlbakan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem İlbakan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İrem İlbakan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem İlbakan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
İrem İlbakan hangi sigortaları kabul ediyor?İrem İlbakan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler