Ankara, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Banka Havalesi

Online Diyet

Randevu +35 daha fazla

Aralıklı Oruç Diyeti

Bağışıklık Güçlendirici Diyetler

Fodmap Diyeti

Online Diyet

Ben Dyt. İrem İlbakan
2016 yılında İstanbul Medipol Üniversitesi – Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldum.

Mezuniyetimden sonra kalıcı değişikliklerin sadece bir liste yazmakla başlamayacağına olan inancım sebebiyle başka bir bilgi birikimine daha ihtiyacım olduğuna karar verdim ve Yoga Alliance – Yoga Eğitmenlik Eğitimi’ni tamamladım.

Eğitim süreçlerim sonunda Sakura Sağlıklı Yaşam Merkezini kurdum ve 2023 yılına kadar Beslenme Uzmanı ve Yoga Eğitmeni olarak hizmet verdim.

2020 yılı içinde Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği eğitimimi tamamladım. Aynı yıl içinde PNI Europe – PsikoNöroİmmunoloji alanında yüksek eğitim programına da başladım ve 2022 yılında bu programdan mezun oldum.

2023 yılında kendim için bir dönüşüm süreci olan Hindistan seyahatim sonrasında çalışma sistemimi sadece online danışmanlık olacak şekilde güncelledim.

2023 yılından itibaren online olarak SİBO, İBS ve beslenme, Otoimmun Hastalıklar ve Beslenme süreci gibi konulara eşlik ederek danışanlarımla çalışmaya devam ediyorum.

Meslek hayatım süresince birçok kişi ile özel olarak çalıştım. Herkesin kendine özgü bir süreci olduğuna şahitlik ettim ve danışanlarımla her zaman bunu dikkate alarak çalıştım.

Beslenme ve beslenmede zorlandığımız kısımlar, yaşam tarzı değişiklikleri, doğru bildiğimiz yanlışların değişmesi ve bütün bu kısımların süreç içinde konuşuluyor olması benim için oldukça önemli.

‘’Diyet’’ kelimesini duyduğumuzda kafamızda canlanan süreçler yerine herkesin doğrularının ve yapabilirlik seviyelerinin farklı olduğunu biliyorum.
Yaşam koşullarımızı, sağlık süreçlerimizi ve stres koşullarımızı da göz önünde bulundurarak size uygun planlamayı birlikte oluşturabiliriz.

Herhangi bir hastalığınız varsa ve bu süreci nasıl geçireceğiniz konusunda kafası karışık ve yalnız hissediyorsanız,

Motivasyona ve doğru ve yaşam tarzınıza göre sürdürülebilir beslenmenin nasıl olduğunu öğrenmeye ihtiyacınız varsa,

Kendiniz için sürdürülebilir değişiklikler yapmak istiyor ve kendi doğrularınızı öğrenmek istiyorsanız yardımcı olmak için sadece bir tık uzağınızdayım.

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dyt. İrem İlbakan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle