Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi, Kütahya
se...u
doktorumuz bilgisiyle kişiligiyle birnumra biz onu çok sevdik ogülen yüzü hiç solmasın
he...i
Çok değerli doktorum İrem İris Kan Aytaç doktorumla ilk tanışmamız sol bacağımda yürüme zorluğu için muayeneye gittiğim de olmuştur muayene sonunda bacağımdan anjiyo olmamı tavsiye etmişti ve oldum bu arada 20 yıl önce miyokard enfaktüsü geçirdiğimi söyledim tekrar kalp anjiyosu önerdi ve bunun sonucundan sonra bacak damarlarının bypasını yaparız dedi ve kalp anjiosunu da burada yani EV.ÇELEBİDE yapıldı anjiyo sonucu 4 adet damarın tıkalı olduğu ortaya çıktı ve acilen bypas önerdi ve bypas ameliyatı oldum şu an çok rahatım doktorum izinli olduğu için onun izin dönüşünü bekliyorum bacak damarlarımın da bypas yapılması gerekiyor ve ameliyatımın doktorum irem hanım tarafından yapılmasını arzu ediyorum irem hanım bu güne kadar rastladığım ender insanlardan biridir insanlığı cana yakınlığı ve hastasına davranış şekli doktorluğunun gereğini yapan bir insandır ona hayatı boyunca ailesine yeni doğan yavrusuna sıhhatli bir ömür dilerim. Ve benim gibi kalp damar hastalarına tavsiye ederim ayrıca ona mesleğinde en iyi yerlere gelmesi için dua ediyorum saygılar sunarım
İrem İris Kan Aytaç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem İris Kan Aytaç, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
İrem İris Kan Aytaç adresi nerede?İrem İris Kan Aytaç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Evliya Çelebi Mahallesi Okmeydanı Caddesi Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem İris Kan Aytaç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem İris Kan Aytaç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İrem İris Kan Aytaç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem İris Kan Aytaç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem İris Kan Aytaç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem İris Kan Aytaç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İrem İris Kan Aytaç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.