Andulasyon Terapi
Online Diyet
Andulasyon Terapi
Kişiye Özel Diyetler
ze...p
Fazla kilolarimdan dolayi gittiğim İrem hanımdan güzel sonuç alıp çok memnun kaldım. Teşekkür ederim.
Kilo verme amacıyla gitmiştim ve ilgisi ,alakası, takibi harikaydı,güzel sonuçlar almama vesile oldu İrem Hanım.Halen devam etmekteyim , kendisinden çok memnun kaldım, teşekkür ediyorum.
bu...n
Bir tanidigimin tavsiyesi ile andulasyon terapi+diyet programı için yollarımız kesisti.Daha öncede başka bir diyetisyene gittim, katı kurallar ile yapılan diyette verdiğim tüm kilolarımı geri aldım Ama İrem öyle değil,günlük yaşamda yediğim tüm yiyecekleri diyetime kattı,beni dinledi hiç geri çevirmedi güler yüz ve anlayışından dolayı bu vesile ile kendisine teşekkür ederim.
a....g
sağlıklı bir şekilde kilo verme ve istediğim kiloya ulaşma amaçlı başvurdum ve sonuçlardan çok memnun kaldım..
e....s
Diyetisyenimin andulasyon ve diyeti hakkındaki detaylı açıklamaları diyeti daha kolay yapmamı sağladı.
Ayrıca diyet yaparken aç kalmamam, andulasyonun ise sıkılaşma incelme yaptığı kadar rahatlatıcı etkisi beni mutlu ediyor.
İrem İşeri Sivrikaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem İşeri Sivrikaya, Diyetisyen. Size İrem İşeri Sivrikaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Andulasyon Terapi.
İrem İşeri Sivrikaya adresi nerede?İrem İşeri Sivrikaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Müftü Mah. Meydanbaşı cad. Aycity İş merkezi Kat:3 Daire:54 Karadenizereğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem İşeri Sivrikaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem İşeri Sivrikaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İrem İşeri Sivrikaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem İşeri Sivrikaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem İşeri Sivrikaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem İşeri Sivrikaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, İrem İşeri Sivrikaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.