Boşanma Danışmanlığı
Davranış Bozuklukları
Doğum Terapisi
Diyarbakır
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Evlilik Öncesi Danışmanlık
Eğitim Danışmanlığı
Hamilelikte Psikolojik Danışmanlık
Kişisel Gelişim Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
Diyarbakır
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, 2022, Gedik Üniversitesi. Oyun Terapisi, 2024, Arel Üniversitesi. Çocuk ve Ergenlerde BDT, 2024, Biruni Üniversitesi. Çocuk ve Ergenlerde BDT Uygulayıcı, 2024, Esenyurt Üniversitesi. Cinsel Terapi, 2024, Esenyurt Üniversitesi. Aile ve Çift Terapisi, EMDR, Resim Analizi eğitimlerine de katılım sağladım.
el...ş
Harika bir iletişim kurduk empati yapip sorunlarimin icine girebildik cok yakindan bir ortaklik hissettim bu beni cok iyi hissettirdi
es...
İrem hocam alanında uzman ve kendini fazlasıyla geliştirmiş çok belli. Henüz iki seans danışmanlık aldım şimdiden hayatımda bir çok şey değişti. Üçüncü seansimi iple çekiyorum
d....s
Gerçekten terapinin her dakikası benim için verimli geçti.Kendimi daha iyi tanımama,hayata başka bir pencereden bakmama yardımcı oldu.
e...
İrem Hanım'la bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Seanslarımız gayet iyiydi bana iyi gelmişti. O sıralarda sınav sürecindeydim üzerine başka uğraşlarımda vardı. Hem kişisel sorunlarımı aşmamda hem de bu çalışma sürecini düzenlememde destek oldu.
t...
Uzmanımla rehberlikte tanıştım. Kişisel sorunlarım için danışmanlık almak istedim ve süreç boyunca defalarca bana yol gösterdi, yardımcı oldu. Çevremdekilere de öneriyorum.
z...
3.yılında yaşadığım sorunlar dolayısıyla danışmalara başlamıştık. İlişki kurma, arkadaşlık ilişkileri ve aile içi yaşadığım bazı sorunlar vardı. İrem Hoca o süreçte bana çok yardımcı oldu. Beni anlayarak dinledi. Yapmak istediğim bazı şeyler vardı bunlara da başlamam konusunda beni cesaretlendirdi. Aile ve arkadaşlık ile ilgili meselelerimde kendimi nasıl koruyabileceğimi öğrendim. Yaklaşık 8 9 oturum yapmıştık diye hatırlıyorum. Çevreme de tavsiye ederim.
İrem Kağanarslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Kağanarslan, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size İrem Kağanarslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Davranış Bozuklukları.
İrem Kağanarslan adresi nerede?İrem Kağanarslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Kağanarslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İrem Kağanarslan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İrem Kağanarslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Kağanarslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İrem Kağanarslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Kağanarslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İrem Kağanarslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, İrem Kağanarslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.