Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Davranış Bozuklukları

Doğum Terapisi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Çocuk, ergen, yetişkin, aile ve çift terapisi yapmaktayım. Her yaş grubunun psikolojik, kişisel/sosyal, kariyer/mesleki ve akademik alanlarıyla ilgilenmekteyim. Ortaokul, lise öğrencilerine akademik alanında koçluk yapmaktayım.
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi, 2022, Gedik Üniversitesi. Oyun Terapisi, 2024, Arel Üniversitesi. Çocuk ve Ergenlerde BDT, 2024, Biruni Üniversitesi. Çocuk ve Ergenlerde BDT Uygulayıcı, 2024, Esenyurt Üniversitesi. Cinsel Terapi, 2024, Esenyurt Üniversitesi. Aile ve Çift Terapisi, EMDR, Resim Analizi eğitimlerine de katılım sağladım.

Konum: Bireysel Terapi

Harika bir iletişim kurduk empati yapip sorunlarimin icine girebildik cok yakindan bir ortaklik hissettim bu beni cok iyi hissettirdi

Konum: başka bir yer Diğer

İrem hocam alanında uzman ve kendini fazlasıyla geliştirmiş çok belli. Henüz iki seans danışmanlık aldım şimdiden hayatımda bir çok şey değişti. Üçüncü seansimi iple çekiyorum

Konum: Çözüm Odaklı Terapi

Gerçekten terapinin her dakikası benim için verimli geçti.Kendimi daha iyi tanımama,hayata başka bir pencereden bakmama yardımcı oldu.

İrem Hanım'la bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Seanslarımız gayet iyiydi bana iyi gelmişti. O sıralarda sınav sürecindeydim üzerine başka uğraşlarımda vardı. Hem kişisel sorunlarımı aşmamda hem de bu çalışma sürecini düzenlememde destek oldu.

T

Uzmanımla rehberlikte tanıştım. Kişisel sorunlarım için danışmanlık almak istedim ve süreç boyunca defalarca bana yol gösterdi, yardımcı oldu. Çevremdekilere de öneriyorum.

Z

3.yılında yaşadığım sorunlar dolayısıyla danışmalara başlamıştık. İlişki kurma, arkadaşlık ilişkileri ve aile içi yaşadığım bazı sorunlar vardı. İrem Hoca o süreçte bana çok yardımcı oldu. Beni anlayarak dinledi. Yapmak istediğim bazı şeyler vardı bunlara da başlamam konusunda beni cesaretlendirdi. Aile ve arkadaşlık ile ilgili meselelerimde kendimi nasıl koruyabileceğimi öğrendim. Yaklaşık 8 9 oturum yapmıştık diye hatırlıyorum. Çevreme de tavsiye ederim.