Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT),
Şema Terapi (ŞT)
Gottman Çift Terapisi' dir.
Psikoloji lisans eğitimini İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde %100 İngilizce tamamladıktan sonra, aktif olarak çalışmaya başlamış, eş zamanlı Altınbaş Üniversitesi’nde Psikoloji Yüksek Lisansını tamamlamıştır. İkinci yüksek lisans eğitimini Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde Madde Bağımlılığı bölümünde sürdürmektedir. Kısa süreli gönüllü araştırma öğrencisi olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalında uyku üzerinde araştırma yapmıştır. Şu an kurucusu olduğu merkezle beraber Terapim Online platformunda aktif şekilde çalışmaktadır.2023 büyük Kahramanmaraş depremi sonrası kendi merkezindeki terapilere ara vermiş ve Hatay bölgesinde ilk olarak Türk Psikologlar Derneği ile sahada gönüllü çalışmış sonrasında dört ay süreyle YSYD İnsani Yardım Derneğinde Hatay'ın; Antakya, Samandağ ve Defne ilçelerinde travma ve yas gruplarıyla bireysel seanslar,çalışmalar ile beraber, grup psikoterapileri, grup psikoeğitimleri de yapmıştır.
Daha önceki deneyimleri
-Söke Egemed Hastanesi
-Dr.Özlem Özcan Çocuk ve Genç Psikiyatri Kliniği
-Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi-Nöroloji Anabilim dalı
-Atiye Eğitim Kurumları (Ankara)
-Urla Terapi Merkezi ( Stajyer Koordinatörü)
Kullandığı ekoller harici, MMPI, WISC-R Zeka Testi dahil olmak üzere çeşitli çocuk ve yetişkin gelişim, nöropsikolojik ve kişilik değerlendirme testleri uygulamaktadır.
Ebeveyn Danışmanlığı
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Değerlendirme Paketi
Şema Terapi
i.....
İrem Abla ile bir süredir seanslarımızı gerçekleştiriyoruz. Kendisi aşırı tatlı, anlayışlı ve ilgili biri. Yeme bozukluğu tedavisi için başlamıştım ve artık çok daha iyiyim. Kendisiyle aramızda güzel bir diyalog oluştu. Benim için sıradan bir psikologdan çok daha fazlası. Herkese öneriyorum. Kesinlikle şüphe etmeden gelebileceğiniz bir yer. Sizi ihtiyacınıza göre yönlendiriyor ve her daim ulaşabiliyorsunuz. Oldukça profesyonel biri.
Süreç iyi gidiyor benim için yararlı oldu. İnternetten araştırarak buldum. Uzmanlığını ve iletişimini başarılı buluyorum anlayışlı birisi aynı zaman da konuştuğum da duvara anlatmış gibi hissetmiyorum. Seanslardan memnunum. Desteğinin yeterli olduğunu düşünüyorum.
Kendisinden çok memnunum. Bana yaklaşımı psikolog olarak konuşama tarzı anlayışlı farklı bakış açısına sahip olması ve benim bakış açımı değiştirmesinden çok memnunum. Kendisine boş günüme uygunluk olarak gittim iyi ki kendisine gittim aşırı memnunum. Olaylara bakış açımın daha farklı hal almamasını sağlamadı ben daha sığ bakıyordum o farklı bakış açısı ile bakabilmemi sağladı.
e....g
Biz kendisiyle üç ay kadar çalıştık, daha sonra kendisi farklı bir şehre gittiğinden dolayı seanslarımızı sonlandırdık, bu süre içerisinde kendisinden çok memnun kaldım. Çocuğumun mevcut hastalıkları ile alakalı yaşamış olduğum problemlerden dolayı kendisinden destek aldım. İrem hanım bence işinde çok başarılı bir uzman, danışanlarına yaklaşımı gerçekten çok iyi, daha önceki seans aldığım uzmanlarda bunu bulamamıştım, seans aldığım süreçte de çok faydasını gördüm.
e....e
Ben Okb üzerine kendisinden destek almaya başladım, hala da seanslarıma devam ediyorum. Kendisi gayet anlayışlı, danışanını çok güzel dinleyen ve danışanının tamamen ihtiyaçlarını karşı yönlendiren bir uzman. Bu süreçte kendimi çok rahat bir şekilde ifade ettiğim biriydi, sorunlarımı anlatırken hiçbir şekilde yabancılık çekmedim.
b....g
Benim yurtdışına gidecek olmamdan ötürü kaygılarım vardı, bu süreçte İrem hanımdan destek aldım ve gayet memnun kaldım. Kendisinden aldığım seanslardan sonra o korkularımda azalma sağladı, şu an kendimi daha iyi hissediyorum. İrem hanım danışanı ile 7/24 iletişim kuran bir uzman, o yönü gerçekten çok hoşuma gitti, bu süreçte her aradığımda kendisine ulaşabiliyordum, gittiğimde de her zaman sıcakkanlı bir şekilde yaklaştı.
g...
İrem Hanım'a internet üzerinden ulaştım. Eşimle boşanma durumumuzdan kaynaklı olarak ona başvurdum. Kendisinin ofisi evimize çok yakındı. Bu süreçte bana çok destek oldu ve kendisinden çok memnunum. Etrafımdaki herkese kendisini öneriyorum, gerçekten çok ilgili ve samimi bir psikolog. Samimiyetinden kaynaklı çok teşekkür ediyorum, çünkü beni kendisiyle çok rahat hissettirdi. İyi ki tanışmışım.
s....s
Çok tatlı ve samimi bir süreç geçiriyoruz birlikte ve iyileştiğimi,geliştiğimi hissedebiliyorum . Herkese düşünmeden tavsiye edebilirim kesinlikle
al...
Her şey çok iyi gidiyor kafamdaki sorunlar yavaş yavaş gidiyor konuştukça ve paylaştıkça toparlıyorum kendimi.Çok nazik, bilgili, rahatlatıcı ve bilgili bir psikolog.
ar...
Gayet iyi bir insan. Danışanlarını yargılama değiştirme gibi davranışlar göstermiyor. Empati yeteneği oldukça yüksek.
İrem Kalaycıklı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Kalaycıklı, Psikoloji. Size İrem Kalaycıklı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Randevu, Online Terapi.
İrem Kalaycıklı adresi nerede?İrem Kalaycıklı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yalı Mh. Caher Dudayev Bulvarı 6507 Sk. No:5 Daire:1 Mavişehir/Karşıyaka İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Kalaycıklı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İrem Kalaycıklı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İrem Kalaycıklı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Kalaycıklı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İrem Kalaycıklı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Kalaycıklı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İrem Kalaycıklı hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, İrem Kalaycıklı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar