Merhaba ben psikolog İrem Kara. Hacettepe Üniversitesi'nde psikoloji lisansımı tamamladım ve lisansüstü eğitimime İzmir Ekonomi Üniversitesi klinik psikoloji yüksek lisansı ile devam ettim. Uzun zaman önce psikoterapist olmaya karar verdiğim için lisans eğitimim boyunca çok geniş bir ders kataloğu içinde ağırlıklı olarak klinik psikoloji alanında dersler aldım. Bu sayede hem literatür bilgimi zenginleştirdim hem de pratik yapma fırsatı buldum. Lisans sırasında S.B.Ü. Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde stajımı tamamlama, gözlem yapma, birçok nöropsikolojik testi uygulama ve değerlendirme imkanı buldum. Yüksek lisans eğitimim sırasında İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde süpervizyon eşliğinde danışan gördüm. Süpervizyonumu Dr. Özge Şahin ve Dr. Özge Erarslan İngeç'in süpervizörlüğünde Bilişsel Davranışçı Terapi ekolünde tamamladım.

Şu an online olarak terapi hizmeti vermekteyim.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Online Terapi +11 daha fazla

Röportaj

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. İrem Kara adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle