Mezuniyetten sonra ekol eğitimleri alarak kendimi geliştirmeye devam ettim. Çocuk-Ergen ve yetişkin danışanlarıma çeşitli konularda ekol ve tekniklerle yardımcı oluyorum.
Anne Baba Ayrılığı
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Ebeveyn Danışmanlığı
Grup Terapisi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Çözüm Odaklı Terapi
i...
İrem Hanım'a sosyal medya üzerinden ulaştım. Çocukluk çağı mastürbasyonu sebebiyle başvurduk. İrem Hanım çok ilgili bir psikolog, sürekli iletişim halindeydik. Ebeveyn görüşmelerinde evdeki süreçten, olumlu ve olumsuz davranışlarından konuşup nasıl davranmamız konusunda bilgilendirdi bizi, biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Süreç güzel sonuçlandı. İrem Hanım olmadan bu mastürbasyon sürecini sağlıklı bir şekilde atlatamazdık.
İlgili, işini severek yapan bir psikolog, çok iyi bir oyun ablası oldu oğluma, herkese tavsiye ederim.
n....ç
Oğlumun karanlık korkusu için sosyal medya üzerinden bulup gittim. 13-14 seans aldı. Oyun odasında oyunlar eşliğinde terapi yaptı. Süreç çok iyi geçti. Sorunu beklediğimizden daha hızlı çözüldü. Kendisi çok sevecen, ilgili, çocuklarla diyaloğu iyi olan ve yardımsever bir uzman. İsteklerini net bir şekilde söyleyip açık kapıyı bırakmıyor. Çok memnun kaldık.
n....k
Tuvalet sorunu vardı. 5 yaşındaki oğlum için sosyal medya üzerinden araştırarak başvurdum. 12-13 seans aldı. Şu an oğlum iyi, tuvalet sorunu çözüldü ve davranışları da düzeldi. İrem Hanım çocuk dilinden anlayan, gerçekten problem çözüm odaklı ve ilgili birisi. Biz memnunuz.
d....y
3 yaşında ki oğlumun WC eğitimi ve gelişim olarak görüşme sağladık ve çok iyi sonuçlar aldık...kendisine sosyal medya aracılığıyla ulaştım
g.....
6 yaşındaki kızımda alt ıslatma problemi vardı. Oyun terapisine geldim İrem hanıma. Çok ilgili çok sevecen. Çok memnun kaldık. Kendisine teşekkğr ediyorum
n....ö
Kesinlikle vereceğiniz her şeye değer. Size ayna olup kendinizde görmeniz gereken her şeyi tüm sıcaklık ve samimiyetiyle size göstererek sizi kazanan mükemmel bir psikolog. Bana benim yalnız olmadığımı ve sorun olmadığını en arkadaş canlısı şekilde gösterdi. Ben bile kendimi tanıyamazken bana asıl beni gösterdi. Ve ben tekrar insan içine girmeyi, sosyal olmayı, kendime güvenip inanmayı başardım. Her şey için teşekkürler.
İrem Hanım'a sosyal medyadan ulaştım. Korkuları vardı kızımın. 8 seans geldik. Memnum kaldık çok ilgili İrem Hanım işinde titiz. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Çocuğumun okula uyum süreci kapsamında yardım alıyoruz, çok memnunum. İrem Hanım çok güleryüzlü ve çocukla iletişimi kuvvetli biri. 3. haftadan itibaren gelişme gördük, şu an sıkıntısız bir biçimde okula giriyor. İrem Hanım'ı sosyal medya ile keşfettik. Tavsiye ederim, herkese.
İrem Karakaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Karakaya, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size İrem Karakaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Grup Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Çözüm Odaklı Terapi.
İrem Karakaya adresi nerede?İrem Karakaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tatlıkuyu mah. 1301.sok No: 23 / 16 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Karakaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Karakaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Karakaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Karakaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İrem Karakaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Karakaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Karakaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Karakaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, İrem Karakaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Karakaya hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Karakaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.