Uzman Psikolojik Danışman İrem Kayır Sarıca, Üniversiteyi İstanbul Yeditepe Üniversitesi (İngilizce) Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünde tamamladı. Yüksek lisans eğitimi Evlilik ve Aile Danışmanlığı programında 19 Mayıs Üniversitesinde tamamladı.
Lisans eğitimi sırasında İstanbul Ataşehir Doğa kolejinde ve İstanbul Artı Rehabilitasyon merkezinde stajlarını tamamladı.
Lisans eğitimini tamamlarken okullarda çocuk cinsel istismarını engelleme programları üzerine seminer çalışmasını gerçekleştirdi. Yüksek lisans projesini evlilik öncesi ilişkilerde akılcı olmayan inançlar ve ilişki doyumu arasındaki ilişkiler üzerine tamamladı.
Mezun olduktan sonra Samsunda özel bir kolejde psikolojik danışman olarak çalıştı.

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneğinin oyun terapisi ve resim analizi eğitimine katılmıştır.

Gümüşhane Üniversitesi onaylı oyun terapisi uygulayıcı eğitimini tamamlamıştır.

Test eğitimlerinden ;

uygulayıcı eğitimlerini almışlardır.
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi onaylı:
Öğrenci koçluğu
Eğitim koçluğu
Yaşam koçluğu eğitimlerini almıştır.
Yine Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneğinden 180 saatlik Bilişsel Davranışçı Terapi ve süpervizyon eğitimini alarak psikoterapist ünvanını almıştır.

Psikofizyoloji ve Nöropsikoloji Derneği Onaylı
Dikkat ve yönetici işlevler testleri( frontol lob testleri) olan;
Stroop testi,
Wisconsin kart eşleme testi ve
Görsel işitsel sayı dizileri testlerini almıştır.

Esenevler Mah. 347 Sk. No:1 Yalı Apartmanı Kat:2 Daire:12, Atakum, Samsun

Makaleler
Röportaj

I
Konum: Uzm. Psk. Dan. İrem Kayır • Evlil...daha fazlaik Danışmanlığı daha az

Eşimle olan yoğun anlaşmazlıklar ve iletişim problemleri üzerine irem hanımdan danışmanlık almaya karar verdik. Bir çok soru işareti vardı ilk seansta detaylı bir görüşme yaptı bizimle aklımızdaki bir çok soruyuda cevapladı. İçimiz rahat bir şekilde çıktık seanstan. Her seansta bir adım daha iyiye gittiğimizi gördük. Memnun kaldık.

Konum: başka bir yer • Diğer

İrem hanımdan çok memnun kaldım. Sınav sürecinde yaşadığım duygusal karamsarlıktan ve öfke problemlerimden dolayı destek almıştım. Anlaşıldığımı hiç bu kadar hissetmemiştim duygularıma tercüman oldu adeta. Benim için faydalı bir süreçti

Konum: Uzm. Psk. Dan. İrem Kayır • Ai...daha fazlale Danışmanlığı daha az

Evlilik hazırlığı yaparken nişanlımla yaşadığımız gerginlikler ve ailesel bir takım problemlerden dolayı kendisine başvurmuştuk. Destekleriyle sorunlarımızı çözdük. Tavsiye ederiz

R
Konum: Online Danışmanlık • Online Danışmanlık

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine danışmanlık aldım. İş hayatımda karşılaştığım bir takım sıkıntılar ve yoğun stres sebebiyle yardım almaya karar verdim. Kendisi çok yardımcı oldu alanında başarılı bir uzman

Konum: Uzm. Psk. Dan. İrem Kayır • Diğer

İrem hanımdan sınava hazırlandığım dönemde danışmanlık aldım Kendisinden çok memnunum eğitimim ve kariyerimle ilgili konularda kararsızlıklar yaşıyordum ve motive olamıyordum. Şu an çok daha iyi ve motive olmuş hissediyorum kendimi.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Psk. Dan. İrem Kayır • Aile İ...daha fazlaçi İletişim Sorunları daha az

Kızımızın öfke problemi ve boşanma sonrası süreçte yaşadığı duygusal problemler üzerine destek aldık. Biz acaba çok uzun soluklu bir süreç gerekir mi diye düşünürken ilk seanslardan itibaren kızımızda değişimler gözlemledik. Artık daha sakin ve özgüvenli. Bizi ayrıca bilgilendirmesi ve rehberlik etmeside çok etkili oldu doğru bildiğimiz birçok yanlış davranışı tespit ettik birlikte. Sorularımızı hiç yanıtsız bırakmadı.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Uzm. Psk. Dan. İrem Kayır • Psikoloj...daha fazlaik Danışma ve Rehberlik Randevusu daha az

İrem hanıma sevgilimle beraber ilişkimizde yaşadığımız sorunları aşmak için başvurduk. Çift terapisinden son derece memnun kaldık. İlişkimiz artık son derece sağlıklı.

Telefon numarası doğrulandı

İrem Hanım'a başvurduğum için çok mutluyum. Stres yönetimi konusunda sıkıntılarım vardı. İlk görüşmeden itibaren kendimi çok rahat hissettim ve kendisinin profesyonel yaklaşımı sayesinde olaylara daha farklı ve olumlu bir perspektiften bakmayı öğrendim. İlgisi, sabrı ve uzmanlığı sayesinde süreci çok verimli bir şekilde tamamladık. Samsun'da böyle bir uzman olduğu için çok şanslıyız.

Konum: Online Danışmanlık • Online Danışmanlık

İrem hanımdan aile danışmanlığı hizmeti aldık.
Duygusal manada çok yıprandığımız bir dönemdi. Ancak ilk görüşmeden zihnimizde bir şeyler netleşmeye başladı. Alanında başarılı biri, ilgisinden çok memnun kaldık sadece seans odasında değil hafta içinde de bilgilendirici okumalar ödevler gönderiyor.

Konum: başka bir yer • Diğer

Eşimle aşırı derecede iletişim problemimiz vardı sürekli kavga ediyorduk irem hanımdan bu süreçte destek aldık birlikte bir çok problemin üstesinden geldik işinde başarılı bir uzman