Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
Ön Görüşme
Uzm. Psk. Dan. İrem Kayır
Lisans eğitimi sırasında İstanbul Ataşehir Doğa kolejinde ve İstanbul Artı Rehabilitasyon merkezinde stajlarını tamamladı.
Lisans eğitimini tamamlarken okullarda çocuk cinsel istismarını engelleme programları üzerine seminer çalışmasını gerçekleştirdi. Yüksek lisans projesini evlilik öncesi ilişkilerde akılcı olmayan inançlar ve ilişki doyumu arasındaki ilişkiler üzerine tamamladı.
Mezun olduktan sonra Samsunda özel bir kolejde psikolojik danışman olarak çalıştı.
Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneğinin oyun terapisi ve resim analizi eğitimine katılmıştır.
Gümüşhane Üniversitesi onaylı oyun terapisi uygulayıcı eğitimini tamamlamıştır.
Test eğitimlerinden ;
uygulayıcı eğitimlerini almışlardır.
Kütahya Dumlupınar Üniversitesi onaylı:
Öğrenci koçluğu
Eğitim koçluğu
Yaşam koçluğu eğitimlerini almıştır.
Yine Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneğinden 180 saatlik Bilişsel Davranışçı Terapi ve süpervizyon eğitimini alarak psikoterapist ünvanını almıştır.
Psikofizyoloji ve Nöropsikoloji Derneği Onaylı
Dikkat ve yönetici işlevler testleri( frontol lob testleri) olan;
Stroop testi,
Wisconsin kart eşleme testi ve
Görsel işitsel sayı dizileri testlerini almıştır.
be...
İrem Hanım ile 3 yıl önce üniversite sınavına hazırlandığım dönemde yollarımız kesişti. Çok stresliydim ve stresimi yönetemediğim için hem denemelerim kötü geliyordu hem de sınav motivasyonum çok düşüktü. Pandemi dönemi olduğu için ayrıca benim için vakit kaybı olmaması adına online görüşmeler şeklinde ilerledik. İlk başladığımızda acabalar vardı aklımda ama şimdi iyi ki diyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş. İrem hanım sadece sınav odaklı gitmediği ve hayatımız boyunca hep bizimle olacak stres ve kaygıyı parçamız olarak kabul ettirip yönetmeyi öğrettiği için hala öğrendiğim teknikleri kullanarak stresimle başa çıkabiliyorum. Hali hazırda bir diş hekimliği öğrencisi olarak gerek sınav döneminde gerekse sonrasında verdiği destek ve güler yüzü benim için çok kıymetliydi.
e....ö
İrem Hanım’ın seans boyunca ilgisi, iletişimi ve bilgisi oldukça başarılıydı. Yaşamış olduğum sıkıntılı süreci en güzel şekilde atlatmamı ve bundan sonraki yaşamımda daha güçlü bir şekilde ilerlememi sağladı
m ...s
İrem hanıma kaygı ve stres problemim icin gittim seanslarla ve verdigi egzersizlerle kendimi keşfetmeme yardımcı oldu. İletisimi harika bir insan güler yüzlü.
hh...̇
Alanında Uzman biri. Samimi ve içten bir şekilde konuşuyor. Kaygı ve Aile problemlerimizle ilgili hizmet aldık. Memnun kaldım tavsiye ederim
İrem Kayır Sarıca isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Kayır Sarıca, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size İrem Kayır Sarıca tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Ağlama ve Öfke Nöbetleri.
İrem Kayır Sarıca adresi nerede?İrem Kayır Sarıca şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Esenevler Mah. 347 Sk. No:1 Yalı Apartmanı Kat:2 Daire:12 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Kayır Sarıca isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İrem Kayır Sarıca uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İrem Kayır Sarıca isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Kayır Sarıca, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İrem Kayır Sarıca hangi dilleri konuşuyor?İrem Kayır Sarıca ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İrem Kayır Sarıca isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Kayır Sarıca tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İrem Kayır Sarıca hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İrem Kayır Sarıca hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Kayır Sarıca hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Kayır Sarıca tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.