Gazi Mah. Battalbey Sok. No:22 Hayat Evleri Sitesi A Blok Kat:2 D:4,
Uzm. Kl. Psk. İrem Kileci Özdemir Kliniği
Gazi Mah. Battalbey Sok. No:22 Hayat Evleri Sitesi A Blok Kat:2 D:4,
Uzm. Kl. Psk. İrem Kileci Özdemir Kliniği
t....k
Çocuğumun arkadaş ortamı edinmesi, daha da sosyalleşmesi ve açılması adına kendisinden destek almaya başladık. Ben kendisinden çok memnun kaldım, çocuğum da kendisini çok sevdi. Kızım daha önce böyle bir destek almaya karşıydı, ama şu an severek kendisine gidiyor. Çok ilgili bir uzman olduğunu düşünüyorum ve şu ana kadar ki süreçte de faydasını görmeye başladık.
m....̇
Depresyon için başlamıştım İrem hanıma o kadar rahatlatıcı bir konuşma tarzı var ki bir sonraki randevu hemen gelsin istiyorsunuz. İlgisine teşekkür ederim
z.....
Oğlum çok memnun kendisinden, her zaman da kendisine gitmek istiyor.Bundan önce de birkaç yere gittik ama İrem Hanım'da karar verdik.Oğlum derslerine çalışmıyordu, bir arkadaşını kaybetmişti, bunalıma girmişti.İsteksizlik, tutarsızlık vardı. Bunların hepsi düzeldi.Herşey daha normal, hala İrem Hanım'la görüşüyoruz.İletişimi çok yumuşak, ergen çocukların dilinden anlıyor.Danışmak isteyen herkese öneririz İrem Hanım'ı.Birkaç kişiyi de yönlendirdik kendisine.
İrem Kileci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Kileci, Psikoloji. Size İrem Kileci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu.
İrem Kileci adresi nerede?İrem Kileci adresini belirtmedi. İrem Kileci yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya İrem Kileci adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Kileci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Kileci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Kileci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Kileci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
İrem Kileci hangi dilleri konuşuyor?İrem Kileci ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İrem Kileci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Kileci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Kileci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Kileci hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İrem Kileci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Kileci hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Kileci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.