Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Crp(C-Reaktif Protein Testi)
Ama(Anti-Mitokondrial Antikor)
Ana(Antinükleer Antikor)
Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru)
Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Crp(C-Reaktif Protein Testi)
ya...r
Çok iyi bir doktor, kesinlikle tavsiye ederim. Ciddi, dikkatli. Hastasına gereken ilgiyi gösteriyor.
.....
Çok doktora gittim FMF hastasıyım, İrem hanım kadar ilgili davrananı hiç görmedim devlet hastanelerinde. Çok mütevazı,sıcak kanlı,hanım hanımcık, hastasını dinleyen, detaylı muayene eden bir doktor. Yaptığı işin hakkını veriyor gerçekten. Allahü teala İrem hanımdan razı olsun.
ha...e
irem hocam bizimle okadar ilgilendinizki güler yüzünüz ve yaklaşımınız annemi iyileştirdi sizden allah razı olsun anneme çok yardımcı oldunuz şimdi daha iyi allah tuttuğunuzu altın etsin
ah...t
HASTAYA YAKLAŞIMI MORAL OLARAK DAVRANIŞI VEDE TEŞHİSİ İLE BİZLERİ RAHATLATTI TEŞEKKÜR EDERİZ.TABİKİ TESHİS YANINDA HASTAYA YAKLAŞIM HASTALIĞINI HASTANIN ANLIYACAĞI GİBİ ANLATMAK TA ÖNEMLİ
ka...r
BABAMIN RAHATSIZLIĞINDA KOYDUĞU DOĞRU TESHİS VE YAKIN İLGİSİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.
ha...a
saygı değer hocam ilginiz ve yardımlarınızdan doloyı çook teşekederim saygılarımla
nu...n
HASTAYA YAKŞAŞIMINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM
ay...e
irem hanım yardımlarınızdan dolayı size ne kadar teşekür etsem az allah sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin
hü...a
DOKTORUN TEŞHİS KOYMASINDAN ÖNCE HASTAYA YAKLAŞIMI ÇOK ÖNEMLİ BU HASTAYA DAHADA GÜVEN VERMEKTE DOKTORUMA BU DAVRANIŞINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM
şü...ü
İNSANLAR YAŞLANDIKÇA AĞRILARI ARTIYOR BUNUN YANINDA KENDİLERİNE İLGİ ANYAYIŞLI DAVRANMA BEKLİYORLAR DOKTORUMUZ BİLGİSİ YANINDA İNSANA YAKLAŞIMI ANLAYIŞI DOKTORA YAKIŞIR VE OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ KENDİSİNİ KUTLUYORUM.
İrem Kor isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Kor, Romatoloji. Size İrem Kor tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu), Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Crp(C-Reaktif Protein Testi), Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Ama(Anti-Mitokondrial Antikor).
İrem Kor adresi nerede?İrem Kor şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad Muratpaşa
- Adnan Menderes Mahallesi 132. Sokak No:15 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Kor isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Kor online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İrem Kor isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Kor bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Kor ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Kor hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, İrem Kor hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.