Uzm. Dr. İrem Kor

Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad, Muratpaşa 07050

Manisa Şehir Hastanesi

Adnan Menderes Mahallesi 132. Sokak No:15, Manisa 45040

• Y

Çok iyi bir doktor, kesinlikle tavsiye ederim. Ciddi, dikkatli. Hastasına gereken ilgiyi gösteriyor.

• Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ankilozan Spondilit  •

• Çok doktora gittim FMF hastasıyım, İrem hanım kadar ilgili davrananı hiç görmedim devlet hastanelerinde. Çok mütevazı,sıcak kanlı,hanım hanımcık, hastasını dinleyen, detaylı muayene eden bir doktor. Yaptığı işin hakkını veriyor gerçekten. Allahü teala İrem hanımdan razı olsun.

• H

irem hocam bizimle okadar ilgilendinizki güler yüzünüz ve yaklaşımınız annemi iyileştirdi sizden allah razı olsun anneme çok yardımcı oldunuz şimdi daha iyi allah tuttuğunuzu altın etsin

•  •

HASTAYA YAKLAŞIMI MORAL OLARAK DAVRANIŞI VEDE TEŞHİSİ İLE BİZLERİ RAHATLATTI TEŞEKKÜR EDERİZ.TABİKİ TESHİS YANINDA HASTAYA YAKLAŞIM HASTALIĞINI HASTANIN ANLIYACAĞI GİBİ ANLATMAK TA ÖNEMLİ

• K

BABAMIN RAHATSIZLIĞINDA KOYDUĞU DOĞRU TESHİS VE YAKIN İLGİSİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

• H

saygı değer hocam ilginiz ve yardımlarınızdan doloyı çook teşekederim saygılarımla

• N

HASTAYA YAKŞAŞIMINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

•  •

irem hanım yardımlarınızdan dolayı size ne kadar teşekür etsem az allah sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin

• H

DOKTORUN TEŞHİS KOYMASINDAN ÖNCE HASTAYA YAKLAŞIMI ÇOK ÖNEMLİ BU HASTAYA DAHADA GÜVEN VERMEKTE DOKTORUMA BU DAVRANIŞINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM

• Ş

İNSANLAR YAŞLANDIKÇA AĞRILARI ARTIYOR BUNUN YANINDA KENDİLERİNE İLGİ ANYAYIŞLI DAVRANMA BEKLİYORLAR DOKTORUMUZ BİLGİSİ YANINDA İNSANA YAKLAŞIMI ANLAYIŞI DOKTORA YAKIŞIR VE OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ KENDİSİNİ KUTLUYORUM.