Hürriyet Mahallesi, 258. Sk. No:15 Daire:2 (500 Evler / Yıldırım PTT üstü), Gaziosmanpaşa, İstanbul
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Tümünü gösterHizmetler
Hürriyet Mahallesi, 258. Sk. No:15 Daire:2 (500 Evler / Yıldırım PTT üstü), İstanbul
Vagus Psikoloji
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Doğum Psikoloğu
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Vagus Psikoloji
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Vagus Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
e....d
İntiharı düşünecek kadar zor bir dönemde İrem hanıma gittim. Anlaşıldığımı hissettim. Enerjisi yüksek ve iyi bir dinleyici. Daha önce birçok farklı psikoloğa gittim, ilk defa bu kadar güven duyduğum biri oldu. Birlikte güzel bir yol alacağımızı düşünüyorum.
i̇...)
Oğlum için başvurdum. Kendim araştırarak buldum. Oyun terapisi alıyor. 4 seans gitti. Okuldan dolayı ara verdik. Tekrar başlayacağız. Seanslar sayesinde değişiklikler oldu. İrem Hanım çocuk psikolojisinden çok iyi anlıyor. Ilımlı birisi ve işinde de yetkin.
r....y
Aile baskısı ve sorunları için gittim. 2-3 seans aldım. Maddi durumdan dolayı bırakmak zorunda geldim. İrem Hanım çok tatlı bir uzman. Danışanını gerçekten dinliyor ve iyi hissettiriyor. Ben memnun kaldım.
r....)
Oğlum için gittik. Öfke kontrolü, söz dinlememe, her şeye karşı çıkma gibi sorunları için başvurduk. 5-6 seans aldık. Tatil sebebiyle ara verdik. Tekrar gideceğiz. Seans sayesinde biraz daha iyi olmaya başladı. Kesin çözüme henüz ulaşmadık. İlerleme katettik. İrem Hanım çocuklara karşı iyi bir uzman. Güler yüzlü birisi. Tanıyarak her şeyi çözmeye çalışıyor. Kendisinden memnunuz. Hiçbir olumsuzluğunu görmedik.
bv...k
İrem Hanım’ la uzun bir zaman çalıştık ,
Başvuru sebebim kendimi geliştirmek ve kendimin farkında olmaktı , bu süreçte İrem Hanım’ın vesilesiyle birçok şeyin üzerinden gelebildim , Kendisiyle geçirdiğim bu süreçte kendime güzel şeyler katabildim , psikolojik danışmanlık almak isteyenlere tavsiye edebilirim.
f...
İrem Hanım'a internetten araştırma yaparak ulaştım. Öfke problemi, depresyon, kendine zarar verme gibi sebeplerden başvurdum. Sürecimiz hala devam etmekte süreçten memnunum bana iyi geliyor gittiğim zamanlar. Beni yargılamadan dinlediğini bilmek, yol göstermesi, sürecimle ilgili yardımcı olması ve desteklemesi beğendiğim özellikleri. İrem Hanım'la uyumumuzdan memnunum rahatlıkla her türlü problemimi paylaşabiliyoruz kendisiyle. Çevreme de tavsiye edebileceğim bir Uzman.
dg...e
Kendimi çok iyi hissediyorum, pek çok düşüncemi rahatlıkla İrem Hanım ile paylaşabiliyorum. Onun bakış açısını seviyorum. Çok profesyonel, çok kibar.
f ...t
İçinden çıkılmaza yakın bir durumda olduğumu düşünüyordum. Merve Hanım'ın yardımları ile sorunları daha basite indirgeyerek ve sorunun temelini görerek uzun zamanlardır yaşadığım sorunları bir bir aşmaya başladım. Çok uzun zaman olmamasına rağmen çok büyük bir fayda gördüm. Her zaman ilgili ve yardımcı bir tutum sergiliyor. Hiç bir zaman ekstra bekletme gibi bir problem yaşamadım.
me...
Bu zorlu sürecimde bana fazlasıyla destekçi oldu hayatim boyunca ilk defa kendimi daha özguvenli hissediyorum İrem hanım sayesinde ona her konuda çok şey borcluyum iyi ki hayatıma girmiş dediğim nadir insanlardan onunla bir çok konunun üstesinden geldik ve gelmeye devam ediyoruz gözüm kapalı güvenebileceğim bir insan onun da sayesinde ona sonsuz teşekkürler
Çocuğumun dikkat eksikliği için İrem Hanım dan destek alıyoruz. İşini çok severek yapıyor. Aşama aşama ilerliyoruz. Şimdilik her şey yolunda.
İrem Merve Birdal Ok isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Merve Birdal Ok, Psikoloji. Size İrem Merve Birdal Ok tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
İrem Merve Birdal Ok adresi nerede?İrem Merve Birdal Ok şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet Mahallesi, 258. Sk. No:15 Daire:2 (500 Evler / Yıldırım PTT üstü) İstanbul
- Yıldırım İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Merve Birdal Ok isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İrem Merve Birdal Ok uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İrem Merve Birdal Ok isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Merve Birdal Ok, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İrem Merve Birdal Ok isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Merve Birdal Ok tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İrem Merve Birdal Ok hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, İrem Merve Birdal Ok hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Merve Birdal Ok hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Merve Birdal Ok tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu