Vagus Psikoloji
Hürriyet Mahallesi, 258. Sk. No:15 Daire:2 (500 Evler / Yıldırım PTT üstü), Gaziosmanpaşa, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Yıldırım, Bayrampaşa, İstanbul

Psikoloji Randevusu +82 daha fazla

ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Hürriyet Mahallesi, 258. Sk. No:15 Daire:2 (500 Evler / Yıldırım PTT üstü), İstanbul

Vagus Psikoloji

Akademik hayatıma 2013 yılında Altınbaş Üniversitesi Psikoloji bölümünde öğrencisi olarak başladım. 2018 yılında lisans eğitimimi tamamladım. Ardından 2019 yılında başladığım İstanbul Kent Üniversitesin Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimimi 2021 yılında ''Çocuklarda Ekran Bağımlılığı ve Dil Gelişimi'' araştırma projesi ile tamamladım. Bu süreçte gönüllü olarak çeşitli projelerde yer aldım. İstanbul Çağlayan Adalet Sarayında Çocuk Ağır Ceza Mahkemesinde, Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde ve çeşitli psikologların ve psikiyatrların yanında stajyer olarak yer aldım. Daha sonra farklı psikoloji ve psikiyatri kliniklerinde deneyim kazandıktan sonra 2022 yılında Vagus Psikoloji kliniğini kurdum. Çocuk-ergen, yetişkin, aile ve çift terapisi alanlarında danışmanlık hizmeti sağlıyorum.

Röportaj

Konum: Vagus Psikoloji Bireysel Terapi

İntiharı düşünecek kadar zor bir dönemde İrem hanıma gittim. Anlaşıldığımı hissettim. Enerjisi yüksek ve iyi bir dinleyici. Daha önce birçok farklı psikoloğa gittim, ilk defa bu kadar güven duyduğum biri oldu. Birlikte güzel bir yol alacağımızı düşünüyorum.

I

Oğlum için başvurdum. Kendim araştırarak buldum. Oyun terapisi alıyor. 4 seans gitti. Okuldan dolayı ara verdik. Tekrar başlayacağız. Seanslar sayesinde değişiklikler oldu. İrem Hanım çocuk psikolojisinden çok iyi anlıyor. Ilımlı birisi ve işinde de yetkin.

R

Aile baskısı ve sorunları için gittim. 2-3 seans aldım. Maddi durumdan dolayı bırakmak zorunda geldim. İrem Hanım çok tatlı bir uzman. Danışanını gerçekten dinliyor ve iyi hissettiriyor. Ben memnun kaldım.

R

Oğlum için gittik. Öfke kontrolü, söz dinlememe, her şeye karşı çıkma gibi sorunları için başvurduk. 5-6 seans aldık. Tatil sebebiyle ara verdik. Tekrar gideceğiz. Seans sayesinde biraz daha iyi olmaya başladı. Kesin çözüme henüz ulaşmadık. İlerleme katettik. İrem Hanım çocuklara karşı iyi bir uzman. Güler yüzlü birisi. Tanıyarak her şeyi çözmeye çalışıyor. Kendisinden memnunuz. Hiçbir olumsuzluğunu görmedik.

Konum: Vagus Psikoloji Çözüm Odaklı Terapi

İrem Hanım’ la uzun bir zaman çalıştık ,
Başvuru sebebim kendimi geliştirmek ve kendimin farkında olmaktı , bu süreçte İrem Hanım’ın vesilesiyle birçok şeyin üzerinden gelebildim , Kendisiyle geçirdiğim bu süreçte kendime güzel şeyler katabildim , psikolojik danışmanlık almak isteyenlere tavsiye edebilirim.

İrem Hanım'a internetten araştırma yaparak ulaştım. Öfke problemi, depresyon, kendine zarar verme gibi sebeplerden başvurdum. Sürecimiz hala devam etmekte süreçten memnunum bana iyi geliyor gittiğim zamanlar. Beni yargılamadan dinlediğini bilmek, yol göstermesi, sürecimle ilgili yardımcı olması ve desteklemesi beğendiğim özellikleri. İrem Hanım'la uyumumuzdan memnunum rahatlıkla her türlü problemimi paylaşabiliyoruz kendisiyle. Çevreme de tavsiye edebileceğim bir Uzman.

Konum: Vagus Psikoloji Randevu

Kendimi çok iyi hissediyorum, pek çok düşüncemi rahatlıkla İrem Hanım ile paylaşabiliyorum. Onun bakış açısını seviyorum. Çok profesyonel, çok kibar.

Konum: Vagus Psikoloji Psikoloji Randevusu

İçinden çıkılmaza yakın bir durumda olduğumu düşünüyordum. Merve Hanım'ın yardımları ile sorunları daha basite indirgeyerek ve sorunun temelini görerek uzun zamanlardır yaşadığım sorunları bir bir aşmaya başladım. Çok uzun zaman olmamasına rağmen çok büyük bir fayda gördüm. Her zaman ilgili ve yardımcı bir tutum sergiliyor. Hiç bir zaman ekstra bekletme gibi bir problem yaşamadım.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Bu zorlu sürecimde bana fazlasıyla destekçi oldu hayatim boyunca ilk defa kendimi daha özguvenli hissediyorum İrem hanım sayesinde ona her konuda çok şey borcluyum iyi ki hayatıma girmiş dediğim nadir insanlardan onunla bir çok konunun üstesinden geldik ve gelmeye devam ediyoruz gözüm kapalı güvenebileceğim bir insan onun da sayesinde ona sonsuz teşekkürler

Konum: Vagus Psikoloji Randevu

Çocuğumun dikkat eksikliği için İrem Hanım dan destek alıyoruz. İşini çok severek yapıyor. Aşama aşama ilerliyoruz. Şimdilik her şey yolunda.