2018 senesinde Maltepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünden mezun olmuştur. Rehber öğretmen ve psikolojik danışman alanlarında staj yapmıştır, Psikanalitik Psikoterapilerde İç Eklektik yaklaşımı ve Carl Gustav Jung'un Analitik Psikoloji kuramı temelli psikolojik danışmanlık eğitimlerini almıştır.Deneyimleri arasında Eşlik Psikoloji Stajyer,Marmara Koleji Stajyer ve Lenus Psikoloji ve Danışmanlık Asistan vardır.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
h....a
Uzun zamandır terapiye başlamak istiyordum bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine İrem hanım ile tanıştım. İlk seanstan itibaren duruşu, soruları, yorumları ile doğru yerde olduğumu hissettim terapi almak isteyenlere İrem hanımı tavsiye ediyorum.
ay...n
danışmanlık aldığım sürecin başından ve son seanstaki olumlu etkisi tartışılmaz ama bu süreci güzel ve olumlu kılan hiç şüphesiz İrem hanımın bizlere yansıtmış olduğu pozitif etkisi
İlk kez danışmanlık almama rağmen seans beklediğimden çok daha rahat ve iyi geçti. Danışmanın yaklaşımı ve diyaloglar şimdiden beni devam etmeye motive etti. Teşekkür ediyorum...
İrem Nil Eren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Nil Eren, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size İrem Nil Eren tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Bireysel Terapi, Psikoterapi, Online Terapi, Yetişkin Terapisi.
İrem Nil Eren adresi nerede?İrem Nil Eren adresini belirtmedi. İrem Nil Eren yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya İrem Nil Eren adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Nil Eren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Nil Eren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Nil Eren isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Nil Eren, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
İrem Nil Eren hangi dilleri konuşuyor?İrem Nil Eren ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İrem Nil Eren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Nil Eren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Nil Eren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Nil Eren hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İrem Nil Eren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Nil Eren hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Nil Eren tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.