ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Destekleyici Psikoterapi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Psk. İrem Nur Bayır
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Duygu Tanıma Testi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Görüşler içerisinde ara
u....a
Anksiyete üzerine kendisinden destek aldım ve çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Tamamen hasta odaklı ve hastanın gelişimine her türlü katkıyı sağlayabilecek faktörleri çok yönlü olarak değerlendiren bir uzman. Kan testlerinden, hormonsal durumuna, günlük yaşantı akışından, uyku düzenine kadar, bütünsel bir yaklaşım içerisinde seanslarını gerçekleştiriyor. Dolayısıyla, herhangi açık bir nokta kalmadığı için ister istemez gönül rahatlığı içerisinde tedavi akışına bırakıyorsunuz kendinizi. En sevdiğim kısımlarından biri de, sizi dinlerken odak noktasını hiç kaçırmıyor ve farketmediğiniz noktaları onunla birlikte anlayıp düzeltebiliyorsunuz. Ayrıca, seanslar ilerledikçe farketmediğiniz eksikliklerin de tamamlandığını göreceksiniz. Özetle, tanımış ve destek almaktan çok memnun kaldığım bir uzman. Kesinlikle tavsiye ederim..
v.....
Dikkatli ve odağını sizin üzerinde tutması, metodlarıyla gerçeği yakalayan yaklaşımı inanılmaz. Ön yargılarımla katıldığım seans, seanslar sonrasında, çok iyi bir dinleyici, gözlemci ve sorunlara profesyonel yaklaşımıyla kendimi harika hissediyorum.
İlişki danışmanlığı üzerine terapiye başladım.Daha sonrasında tek bu konu ile kalmayıp kendi kişisel gelişimime de katkılar sağlayan bir danışmanlık sürecim oldu. Gayet memnunum ve İrem Hanım’ın güzel iletişimi ve danışmanlığı sayesinde sağlıklı ilerleyebildiğimizi düşünüyorum.
be...k
İrem hanım danışanlarına içtenlikle yaklaşan ve gerçekten çok bilgili bir psikolog kendisi. Danışanlarına sahip olduğu bilgileri vermekten mutluluk duyan birisi.Bu bilgiler
ışığında hayata farklı pencerelerden bakabilmemi sağladı. Özgüven OKB, dikkat ve odaklanma konusunda problemim vardı ve İrem hanım sayesinde bu sorunlarım çözüldü. Herkese İrem hanımla çalışmalarını tavsiye ediyorum
se....
Güven, kaygı bozukluğu ve ümitsizlik halindeyken psikolog hanımla karşılaştım.Kişiliği ve sakinliği ile bana güven verdi.Profesyonel ve anlaşılır bir tutumu var, empati yönü çok güçlü..İç dünyama , dış dünyama pozitif anlamdaki dokunuşları gerçek bir danışman olduğunu hissettiriyor.Bilimsel ve ruhsal anlamda çok ciddi katkıları oldu, kan tahlilleri(Tahliller sonucu kullandığım vitaminlere karşı alerjimin olup olmadığını sorması), gece günlüğü, sağlıklı beslenme,spor, dakiklik, çevresel faktörler , materyaller vs. ve dahası...10 aydır çalışıyoruz , bu süreçte hayatımı, hayata bakışımı pozitif anlamda çok değiştirdi, ruhumun hafiflediğini hissediyorum.Çünkü o bana gerçek olduğuna inanmadığım bir şeyi hissettirdi. Koşulsuz Güven...
ul...
Hızlı tanı ve süreci yönetim becerisi yönünden çok etkili bir yol haritası oluşturdu. Okb ile ilgili nokta atışı adımlar aldık İrem hanım sayesinde. ilgili kibar çözüm odaklı birisi. İrem hanımdan danışmanlık aldığım için çok şanşlıyım. Karanlıkta olduğum dönemlerime ışık olduğu için minnettarım.
o....b
İrem Hanım’a depresyon ve kaygı bozukluğu konuları için başvurmuştum. Akabinde kan tahlillerini de istediği 6 aylık bir çalışma sürecimiz oldu ve BDT yöntemini kullanarak bana yardımcı oldu. Dilediğim ya da ihtiyacım olduğunu hissettiğim her zaman ulaşılabilir oldu benim için. Terapiye başladığım zaman ile şu anki zamana kıyasla depresyon ve kaygı bozukluğu ile mücadele etmeme yardımcı olabilecek her olanağı sağladı.
İrem Nur Bayır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Nur Bayır, Psikoloji. Size İrem Nur Bayır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Gottman Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı.
İrem Nur Bayır adresi nerede?İrem Nur Bayır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziemir, İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Nur Bayır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İrem Nur Bayır uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İrem Nur Bayır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Nur Bayır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İrem Nur Bayır hangi dilleri konuşuyor?İrem Nur Bayır ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İrem Nur Bayır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Nur Bayır tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İrem Nur Bayır hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, İrem Nur Bayır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Nur Bayır hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Nur Bayır tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar