Diyetisyen Randevusu
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
c....t
İrem Ökten'e zayıflama amacıyla ulaştım. kendisi ile online olarak haftada 1 kere buluşuyoruz. Kendisi hem benim zevklerime ve yeme alışkanlıklarıma göre zorlamayan keyifli listeler hazırlıyor hem de bu listeleri uygulama aşamasında beni takip ediyor. Ona bir soru sormak istediğimde hızlıca cevap alıyorum. ben yediklerimi paylaşmadığımda bana ne yediğimi sürekli olarak soruyor ve beni motive ediyor.
er...u
1.5 aydır İrem hanımın danışmanlığında diyete başladım,tek kelime ile mükemmel gidiyor.Bu süre zarfinda 6 kg. verdim,bu onun pozitif motivasyonu
ve yemek listeleri ile oldu.Bu ilgi ve motivasyonla bende tüm önerilere uydum.Açlık çekmeden zayıflamak çok güzelmiş..
d.....
İrem hanımı çevremdeki herkese tavsiye ediyorum, dolayısıyla buraya da yazmak istedim ki herkes duysun :) Şu an okulum dolayısıyla Almanya'da yaşıyorum ve daha önce marketten ne alacağımı bile bilmiyordum, dolayısıyla elim sağlıksız şeylere gidiyordu. Öncelikle İrem hanım bana dengeli ve sağlıklı beslenmeyi öğretti. Daha önce bir kendi kedime bir çok diyet denedim, Alkali beslenme danışmanlığı almıştım ve daha sonra diyetisyen bir arkadaşımla çalışmıştım. Bu diyeleri yaparken hep aç kalıyordum, ilk defa aç kalmadan ve keyifle diyet yapabiliyorum. Diyet benim için yapılması gereken ve asla enerji bulamadığım çok sıkıcı bir şeydi. İrem hanımla çalışmaya 1,5 hafta önce başladık ve bana yadığı program, verdiği tarifler o kadar güzeller ki gündelik hayatta yediğim yemeklerden çok daha güzel, çok daha keyifli şeylerle besleniyorum. 1,5 hafta içinde hiç tartılmadım ve zayıfladığımı pantolonum bollaşmasından göbeğimin tamamen gitmesinden anladım.Bunların haricinde, enerjim çok çok düşüktü, 1,5 hafta içinde çok büyük bir değişiklik gördüm bu konuda. Çevremdekiler bile bu değişikliği fark ediyor. Bunun ötesinde boşaltım sistemim hayatım boyunca yavaş çalışıyordu ve bunu bir genetik özellik zannediyordum. Alkali beslenirken danışmanım bana bunun için hap önermişti ve onları alıyordum. İrem hanımın yadığı listeler sayesinde boşatım sistemim ilk defa bir hap almadan düzenli çalışmaya başladı. Ayrıca Reflü olduğu için midem sürekli rahatsızdı. Sabah uyandığımda çok çok kötü oluyordum. bir haftadır bütün sıkıntılarım yok oldu. Gerçekten çok çok mutluyum. İrem hanım bana sevdiğim yemekleri sordu ve ona göre bir liste hazırladı. Listemdeki yemekleri diyet mantığındaki yemiyorum, hepsini çok keyif alarak yiyorum. Böyle olacağını bilseydim çok çok önceden başlardım, gerçekten herkese kendisini tavsiye ediyorum. Ayrıca İrem hanım çok kibar, çok nazik biri. Verdiği danışmanlık çok kapsamlı olduğu için ve what's apptan devamlı iletişim halinde olduğunuz için, bu çok önemli bence. Kendisine yazarken hiç çekinmiyorum. Daha önce danışmanlık aldığım kişi sürekli azarlama modundaydı ve bundan dolayı sürekli suçluluk duyuyordum ama İrem hanım size kibar davranırken motivasyon da veriyor, bu yüzden kendisine saygınız hiç kaybolmuyor :)
s...
Pandemi, stresli iş hayatım ve menopoz öncesi almaya başladığım kilolar beni endişelendirdi. Kontrolümü kaybettiğimi fark ettim. Kızım İrem Hanım ‘ın online hizmet verdiğini söyleyince irtibat kurdum. Benim sürecimde bir çok olumsuzluk olmasına rağmen( menopoz, kabızlık ve aşırı stres) motivasyonumu kaybetmemem için elinden geleni yaptı. Diyet listesini iş koşullarıma uygun olarak planladı. Sürekli ilgilendi iletişim halinde güzel bir süreç yaşadık. Bilinçlenmemi sağladı. Yönlendirme ve tavsiyeleri diyeti işkence değil sağlıklı beslenme formatında sunması çok başarılı.6 hafta önce 70 kilo başladığım sürecime 66.7 ile devam ediyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
e...
Normalde kilolu bir kişi değildim ama son günlerde yanlış beslenmemden dolayı kilo artışım olmuştu. İrem Hanım’a sosyal medyadan ulaştım. İyi ki İrem Hanım’la tanışmışım sayesinde porsiyon kontrolünü öğrendim. Motivasyonları sayesinde her şey çok kolay ve güzel oldu. Bazen bir şeyler yemek istemedi canım ama diyetisyenim kızar diye kahvaltılarımı eksik etmedim. Çevremdeki herkese İrem Hanım’ı tavsiye edebilirim.
Çok profesyonel bir insan, çok ilgili biri.2 haftada 4 kilo verdim.İrem Hanım çok güzel motive ediyor, ben çok memnunum ve herkese de kendisini tavsiye ediyorum.İrem Hanım listelerinizi hazırlarken sizin sosyal hayatınıza göre hazırlıyor.Neyi alabileceğinizi, bulabileceğiniz şeyleri size sorarak program yapıyor.İstediğim her dakika ona ulaşıyorum. Aklıma takılan herhangi soruda bilgi almak için iletişime geçebiliyorum.Ara vermek durumunda kalmıştım fakat tekrar kendisiyle devam etmeyi düşünüyorum.
bu....
İrem Hanım ile 5 haftadır çalışıyoruz. O kadar güzel sonuçlar aldık ki, kendi adıma çok mutluyum. Enerjisi ve motivasyonu çok yüksek bu durum size de yansıyor. İnanılmaz ilgili mesajlara hemen dönüş yapıyor. Neyi neden tükettiğimizi, nasıl beslenmemizin doğru olacağını, hangi besinden ne aldığımızı açıklayarak ilerliyor. Süreç böyle olunca kafanızda hiç soru işareti kalmıyor ve yıllardır işkence gibi gelen diyet keyifli bir hâl alıyor. Aslında diyet adı altında yıllardır ne kadar kendimi sınırlandırdığımı ve yanlışlar yaptığımı gördüm. Diyet kelimesini hayatımdan kaldırarak, hayatıma sağlıklı beslenme kelimelerini entegre etmeye başladım. Bu yola çıkarken ilk adımı İrem Hanımla attığım için çok mutluyum. Bu yolda harika bir yol gösterici ve yol arkadaşı. Ben 2 ay daha devam etme kararı aldım ve süreçten çok memnunum. Çok teşekkürler İrem Hanım, hayatıma kattıklarınız ve kazandırdığınız farkındalık için. :)
Onca başarısız diyet denemesinden sonra İrem hanımla tanıştım.Direnç kazanmış kilolarımdan kısa sürede birlikte kurtulduk. Şimdi kendisiyle koruma dönemindeyiz.İyi ki kendisiyle yollarımız kesişmiş. Şuan çok daha rahat hareket edebiliyor en önemlisi rahat nefes alabiliyorum...
a....y
Irem Hanim’in ilgisi ve sureci yakindan takibi sayesinde 2 ay suresince aldigim sonuctan cok memnun kaldim, alistigim beslenme duzeni sayesinde artik kendim devam edebiliyorum. Motivasyonu cok iyi kendisiyle tanismanizi tavsiye ederim
y....c
Sevgili Irem Hanim ile beraber iki aydir beraber calisiyoruz. Kendisini arkadasim vasitasi ile tanidim. Bana sadece diyet yapmanin kilo vermek olmadigini, saglikli besinlerle kilo kaybi saglayacagimi ogretti. Sadece yaptigim yanlislari dogrulari ile duzelterek kilo kaybi sagladik. Kendisiyle beraber doyarak kilo verdigimi fark ettim. Bu konuda ilgili olan herkese kendisi tavsiye ediyorum ve kendisiyle tanismalarini istiyorum.
İrem Ökten isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Ökten, Diyetisyen. Size İrem Ökten tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Diyabet Diyeti, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme, Gut Hastalığı ve Beslenme, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Gebelik ve Beslenme.
İrem Ökten adresi nerede?İrem Ökten şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Ökten isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Ökten online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Ökten isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Ökten, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
İrem Ökten isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Ökten bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Ökten ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Ökten hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, İrem Ökten hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Ökten hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Ökten tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler