Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Gevhernesibe Mahallesi Gür Sokak No:10-B/29 Ofisim Kayseri İş Merkezi, Kocasinan

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Genel muayenelerim için İrem hocayı seçtim ve röntgen sonrası yirmilik diş çekimi ve diş taşı temizliğine karar verdik İrem hocanın eli o kadar hafif ki acısız bir şekilde 27 saniye içerisinde yirmilik dişimden kurtardım diş taşı temizliği yaptırdım süreç çok rahat ve acısız geçti herkese tavsiye ederim.

Z
Konum: Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Güler yüzlü ekipleriyle korkarak gittiğim diş tedavisinden memnun ayrıldım.Kanal tedavisi yaptırdım.İrem hocamdan memnun kaldım tavsiye ederim .

Konum: Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Diş taşı temizliğinde çok yardımcı oldu sıcak bir ortam irem hocam tüm korkularımı yendi benim gibi korkuları olanlara tavsiye ederim

Konum: Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

İmplant tedavim ve planlamam da çok yardımcı oldu. Güler yüzlü sıcak bir ortamları var. Son derece temiz bir klinik. Dentermis ailesi ve İrem hocama ilgileri için memnuniyetimi iletiyorum

Konum: Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Kendimi bildim bileli dişçiden ve diş tedavilerinden korkarım ama İrem Hanım gerçekten tedavi aşaması öncesinde beni çok rahatlattı ve planlamasını detaylıca açıkladı. Ne zamandır rahat çay içemiyordum dişimin sızıntısından dolayı neyse ki İrem Hanıma denk geldim

Z
Konum: Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Çok ilgili bir doktor şeffaf plak sürecimde yardımcı oldu görüşmelerim çok konforlu ve iyi geçti İrem hocanın deneyimi ve ilgisi güzel kesinlikle tavsiye ediyorum

T
Konum: Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Diş taşı şikayeti ile gitmiştim İrem hocamın ellerine sağlık çok ilgili alakalıydı diş eti sızlamalarım düzeldi çok memnun kaldım tavsiye ederimm

Konum: Dentermis Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

İşinde çok duyarlı,titiz sağduyulu ,ikna kabiliyeti yüksek,dakik ,hijyen kurallarına dikkat eden,güleryüzlü,samimi güvenle tercih edilebilir saygılı bir hekim Bize derin çürük denilen kanal tedavisi gerekli denen bir dişi sayesinde çok daha kolay ve tek seansta hallettik çocuklarımın diş bakımlarında çok yardımcı oldu