20'lik Diş Çekimi
Ağız Bakımı Eğitimi
Diodent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cerrahi İmplant
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Diodent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Diodent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ben her türlü işlemde gayet başarılı sonuç aldım.Hiçbir zaman acaba yapar mı diye şüphem olmadı.Hem hekimliğinden hem insanlığından çok memnunum.Dişlerime implant, beyazlatma yapıldı. Estetik görüntü açısından dudaklarımda çökme vardı.Onunla ilgili bir işlem yapıldı, çok da başarılıydı.İşlemi yapmadan önce bilgi verdi.Şikayetçi olduğum şeyleri söyledim, önüme seçenekler sunarak tedaviye başladı.Bakımlarım için de sürekli gidiyorum İrem Hanım'a.iİgisi çok hoşuma gidiyor.
Güleryüzü, karşılaması, ilgilenmesi gayet iyiydi.Çok memnunum.İki dişe kanal tedavisi ve dolgu yapıldı.Hiçbir sıkıntı yaşamadım.Yapmam ve yapmamam gereken şeyleri söyledi.Klinik ortamı gayet güzel ve temizdi.Hastalara öneririm kendisini.
Kesinlikle İrem Hanım'ı tavsiye ederim.Bende diş lekesi vardı. 4 tane dolgu yapıldı, diş temizletme işlemi yapıldı.İrem Hanım çok sıcakkanlı, işini gayet sakin ve düzgün yapıyor.Herşeyi tek tek anlatıyor.
d.....
Diş beyazlatma, diş temizleme işlemi için gittim.Her dişle ilgili problemim olduğunuda İrem Hanım'a geliyorum.Bir ağrım vardı, 20lik dişle alakalı olduğunu düşündüm ama herhangi bir sıkıntı çıkmadı. İşlem yapılmadı.Çok ilgiliydi, çok hijyenik çalıştığı ortam.Çok enerjik ve güleryüzlüydü, hiç bekletilmedim.
İrem Hanım'ın iletişimi çok güçlü,hastaya muayene öncesi ve sonrası ilgisi çok yüksek.Ben çok memnunum.Uzun zamandır hastasıyım.Ailem de kendisine gidiyor.İmplant tedavisi ,diş temizliği, dolgu,diş çekimi ve diş kontrollerime İrem Hanım'a geliyorum.Gayet sıcak hastayla birebir ilgileniyor.
c.....
20lik dişim çok zor, gömülü ve büyük bir dişti.Onu yarıp çok başarılı şekilde aldı.Ben çok hassastım diş konusunda, çok da korkuyordum ama hiçbirşey hissetmedim.Kaybetmek üzere olduğum bir dişim vardı.Kanal tedavisine götürmeden kurtardı.Eli çok hafif.Çok güleryüzlü, çok naif biri.İşlem esnasında konuştuğu için acıyı çok hissetmedim.
a...
İmpilant için gitmiştim ALLAH binkere razı olsun irem hocamdan impilantlarımdan çok memnunum güleryüzlü ve samimi kendisine çokkkk teşekkür ederim ALLAH yolunuzu açık etsin inşallah hocam saygılar...
Diş hekimim İrem Hanım'a implantlarım için gittim.Kendisinin güler yüz ve samimiyetinden dolayı çok teşekkür ederim.Manisa'da 1 numaralı bir hekim,başka bir hekim tanımam üstüne. Kendisini çok seviyorum. İmpantlarımı hala kullanıyorum, bir sıkıntım yok,dolgularımı da keza aynı şekilde.Memnunuz.
f.....
Oğlum 9 yaşında,küçük olmasına rağmen diş çekiminde ve diş dolgusunda hiçbir sorun yaşamıyorum.Çok özverili,çok yardımcı oldu.Kendisine ben ilk gittiğimde dişçi korkum vardı ama İrem Hanım'da çok rahattım.Biz gayet memnunuz.Ailecek hiçbir sorunumuz yok İrem Hanım'la.Ara ara kontrollerimiz devam etmekte.6 ayda bir gidiyoruz,seviyoruz İrem Hanım'ı.Güler yüzlü, ekip olarak memnun kaldık.Gayet aradığım bir diş doktoru.
y.....
Ben İrem Hanım'a çocuklarımı götürdüm,çok da memnun kaldım.Kanal tedavisi yaptırdım,çok naif,çok kibar,çok da güzel geçti tedavimiz. Hiç acı çekmedi çocuklarım,kendisi de çok şeker. Hastayla ve hasta yakını ile iletişimi çok güzel.Tedavim hakkında detaylı bilgi verdi, hem kızıma hem de bana.Rahatsızlandıkça, dişlerde bir problem çıktıkça İrem Hanım'ı tercih ediyoruz.Arkadaşlarıma da öneriyorum.
İrem Özkalkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Özkalkan, Diş Hekimi. Size İrem Özkalkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Pembe Estetik.
İrem Özkalkan adresi nerede?İrem Özkalkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkezefendi mh izmir caddesi 262/C Yunusemre Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Özkalkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Özkalkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Özkalkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Özkalkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İrem Özkalkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Özkalkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Özkalkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Özkalkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, İrem Özkalkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Özkalkan hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Özkalkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Merkez Bankası Mensupları, Vakıfbank Mensupları, Halkbank Mensupları, Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.