İlkokulu, Yıldırım Bayezıd Anadolu Lisesi, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (Türkçe
Tıp) mezuniyet 2002, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum
bölümünde ihtisas, 2008 de uzmanlığımı aldım. 2008-2010 yılları arası Ankara Zekai Tahir
Burak Kadın Doğum Hastanesinde mecburi hizmetimi yaptım. 2010-2013 mayıs arası
dönemde Malatya da çalıştım. 2013 mayıs-2013 kasım arası Özel Lokman Hekim Sincan
Hastanesinde çalıştım. Daha sonra 6 ay Ankara Çukurambar semtinde özel muayenehane
işlettim. 2013 mayıs da İstanbul a taşındım ve 2.5 yıl İstanbul da özel hastanede çalıştım.
2016 ağustos ayında Ankaraya dönüş yaptım ve 13 ay Özel Lokman Hekim Akay
Hastanesinde çalıştım. Evli,( Doç.Dr. Özgür Özyüncü ile) ve 1 kız çocuk annesiyim.
Doğum
Çukurambar mahallesi muhsin yazıcıoğlu caddesi sarı konak apt no 8/15 4.kat, Ankara
Gebe Takibi
Kürtaj
İrem Özyüncü Muayenehanesi
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
İnfertilite ve Tüp Bebek
Cinsel Terapi
Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi)
Da Vinci Robotik Cerrahi
İrem Özyüncü Muayenehanesi
Destekli Yuvalama (Assisted Hatching)
Dilatasyon Ve Kürtaj
Klitoral Tedavi
Kolposkopi
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
İrem Özyüncü Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
İrem Özyüncü Muayenehanesi
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Cerrahi
Laparoskopik Myomektomi
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Laparoskopik Supraservikal Histerektomi(Histerektomi)
Laparoskopik Tubal Sterilizasyon
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laserasyon Onarımı
İrem Özyüncü Muayenehanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Mikroenjeksiyon
Sistosel Ve Rektosel Onarımı
Total Abdominal Histerektomi(Histerektomi)
Tubal Sterilizasyon
İrem Özyüncü Muayenehanesi
Tümör Nekrozu Faktörü (Tnf)
Tüp Bebek
İkili Tarama Testi
İntrauterin İnseminasyon
İnvitro Maturasyon
sü...a
Harika bir insan güler yüzlü çok talı bir doktor.ben kendisini 7 yıl önce Lokman Hekim Sincan Hastanesinde tanıdım. ilk Doğumumda bana yaklaşımı yardımı beni sakinleştirmesi asla unutamayacağım bir insan. Herşey için çook teşekkür ederim İrem Hocam
İrem Hanım'dan çok memnun kaldım.İrem Hanım kesinlikle alanında uzman bir doktor.İlgisi, güleryüzü, hastaya psikolojik destek açısından çok çok memnun kaldığım bir doktor.Benim çikolata kistim vardı.İrem Hanım ilaç tedavisi uyguladı.Normalde büyüyen bir kistim vardı ama İrem Hanım'a muayene olduğum sürece herhangi bir büyüme meydana gelmedi.Kontrol altına almayı başarıyla sağladı.Süreçle alakalı detaylı olarak bilgilendirdi. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum kendisini.
i̇....
İrem Hanım'ı tanıdığımda hastanede hizmet veriyordu.Muayenehane açınca kendisiyle devam ettik.Menapoz dönemimde kendisiyle görüşmüştük.Doktor olarak çok bilgili bir doktor.Devamlı gidiyorum kendisine ve çevremdeki tüm arkadaşlarımı kendisine yönlendiriyorum.Hastalara davranış şekli ve bilgilendirmeleri de çok güzel.
d.....
İrem Hanım ile birlikte her şey çok güzeldi.Çocuğumu sağ salim kucağıma aldım.Gebelik sürecimin takibini sağladı. Gebeliğimin son 3 ayında İrem Hanım ile birlikteydik.Bu sürede yönlendirmeleri,bilgilendirmesi güzeldi.Muayenesine gittiğim zaman kendisine sorduğum her sorunun cevabını çok rahat bir şekilde aldım.Her şey yolunda gitti.Doğumumu da İrem Hanım gerçekleştirdi.
i̇....
Sadece muayene süresince değil, takibini de çok iyi yapan, çok ilgili, güleryüzlü bir doktor.Ekibiyle aynı şekilde çok iyi ilişkileri olan, alanında çok bilgili ve hastalarını her yönde aydınlatmayı seven,hastasının kafasında soru işaretleri bırakmayan bir doktor.Benim polikistik over rahatsızlığım vardı ve ileride gebe kalmama engel olabilecek bir faktördü.İrem Hanım benim rahatsızlığım süresince ruhsal olarak beni çok rahatlattı.Hekim olarak çok desteğini gördüm.Şu an çok rahatım.Hiçbir sıkıntım yok.İlaca dahi gerek duymuyorum.Herhangi bir durumda tercih edebileceğim tek doktor yine kendisi olacaktır.
c.....
İrem hocadan çok memnunum. 4.gebeliğim ama keşke ilk gebeliğim de kendisini tanısaydım.Kendisi beni çok rahatlatıyor.Bana yakınlığı beni çok mutlu ediyor. Her ne sorarsam sorayım bütün sorularıma cevap veriyor.Böyle bir sabıra da sahip kendisi.Şu an 7 haftalık gebeyim.Şubat sonu Mart başına kadar İrem Hanım ile birlilteyiz.Bundan dolayı kendimi çok güvenli hissediyorum.Çok iyi bir doktor.Kendisinin yanın da kendimi çok iyi hissediyorum.Sanki bir doktor değil,bir arkadaş gibi.
ş.....
Doktorumdan çok memnunum.Kişisel olarak da çok iyi ilgileniyor.Benim tedavimde de çok yardımcı oldu bana. Ben polikistik over hastasıydım.İlaç tedavisiyle devam ettik.Benimle çok iyi ilgilendi.Hastalık çerçevesinde bana çok destek çıktı.Beslenme konusunda yiyecek ve içeceklerle alakalı bana bilgiler verdi.Çok güzel ilgilenen ve hanımefendi bir doktorum var.
d.....
Yakın,ilgili ve alakalı bir doktor kendisi.Ben çok memnun kaldım İrem Hanım'dan.Birkez daha hamileliğim olsa yine kendisini tercih ederim. Çok kısa süre de herhangi bir şekilde mesajlara geri dönüş yapıyordu.Hiçbir sorumuzu geri çevirmedi.Bizi cevapsız bırakmadı.Doğumumu da İrem Hanım gerçekleştirdi.Normal rutin kontrollerimize hala devam ediyoruz.Kesinlikle herkese tavsiye ediyoruz kendisini.
t.....
Yıllardır İrem hocaya geliyorum.Hem tedavilerinden hem de ilgisinden çok da memnunum.Herkese tavsiye ediyorum kendisini.Daha önce hastanede hizmet verirken de gidiyordum, şimdi kliniğe geçmesi çok daha iyi oldu.Ben çok zor bir hastayım ama çok anlayışlı bir doktor kendisi.Hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.Gönül rahatlığıyla öneriyorum kendisini.
İrem Hanım sadece bir doktor olarak değil, insanın ruhundan çok güzel anlayarak yaklaşımda bulunuyor.Bu yönüyle kendimi rahat hissettiğim en üst seviyede memnun kaldığım bir doktor.Bana yol gösterici oldu.Doktor olarak memnun kaldım ve herkese de kesinlikle tavsiye ediyorum kendisini.Kendisi son noktaya kadar güven duyabileceğim bir insan.Yaklaşım tarzı kesinlikle beni çok rahatlattı.Her şeyi anlatması güzeldi, sonuçta bilmediğim konularda bana herşeyi göstererek anlattı.Duygusal anlamda da bana çok destek oldu.Kendisine her zaman ulaşma konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım.Mutlaka bana dönüş yaptı.Her sorumu cevapladı.
İrem Özyüncü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Özyüncü, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size İrem Özyüncü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Uterin Içi Cihaz Koyma Ve Kaldırma, Servikal Koni Biyopsisi, Laparoskopik Cerrahi, Et(Hormon Replasman Tedavisi), Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti), Abdominal Ultrasonografi, Ürojinekolojik Ameliyatlar, Laparoskopik Tubal Sterilizasyon.
İrem Özyüncü adresi nerede?İrem Özyüncü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çukurambar mahallesi muhsin yazıcıoğlu caddesi sarı konak apt no 8/15 4.kat Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Özyüncü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Özyüncü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Özyüncü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Özyüncü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İrem Özyüncü hangi dilleri konuşuyor?İrem Özyüncü ile İngilizce, Fransızca, İspanyolca dilinde konuşabilirsiniz.
İrem Özyüncü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Özyüncü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Özyüncü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Özyüncü hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, İrem Özyüncü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları