Nişantaşı
Dinamik Psikoterapiler
Psikodinamik Psikoterapi
Yas Terapisi
aa...̇
İrem hanım ile geçirdiğimiz iki senede farkındalıklarım çok arttı. İlk seansta ne yapmak istediğini söylüyor ve akışı bizden gizlemiyor. Kendisi ile tanıştığıma çok memnunum.
n....d
İrem hanım ile karşılaştığım için çok şanslıyım. Kendisi beni her seans dikkatle dinledi ve özellikle karantina süreci nükseden anksiyetemin kontrol altına alınabilir bir durum olduğunu anlamamı sağladı. İlk başladığımız seanstan itibaren psikoterapinin ve kendi uyguladığı yöntemin ne olduğunu gayet anlaşılabilir bir biçimde bana anlatıyor. Sorularıma itina ile cevap veriyor. Yüksek anksiyete sebebi ile terapi süreci ile ilgili de kaygılarım vardı ve her şeyin şeffaf olması beni bu süreçte çok rahatlattı. Terapist danışan ilişkisinin bu süreçte çok önemli olduğunu daha önce gittiğim psikologlardan da biliyorum ve İrem hanımı hassasiyeti ve bilgisi konusunda herkese öneriyorum
tm...s
İrem Hanımla tanışmadan önce terapiye ve psikologlara karşı önyargılara sahiptim ama İrem Hanımla bunu aşmayı başardım. Yardım aldığım problemle ilgili oldukça yol katettik. Kendisine yardımlarından ötürü minnettarım.
Terapi sürecine Irem Hanımla başladığım ve onunla karşılaştığım için kendimi çok ama çok şanslı hissediyorum. Irem Hanım'ın bilgisi, yaklaşımı, iletişimi ve yöntemleri bu süreçte kendimi oldukça rahat, güvende ve olumlu hissettiriyor. Kendimi hiçbir yargılanma kaygısı olmadan açıkça, rahatça ve özgürce ifade edebiliyorum. Ayrıca mesleğini gönülden ve etik kurallara uygun bir şekilde icra ettiği için kendisine bir danışanı olarak saygı duyuyorum. İlk seanstan itibaren farkındalığımın arttığını, sorunlarımı ve kendimi daha iyi anlayabildiğimi ve sonuç alabildiğimi somut bir şekilde gözlemleyebiliyorum. Kendisine burdan bir kez daha teşekkür ediyorum. Desteğe ihtiyaç duyan herkese Irem Hanım'ı hiç tereddüt etmeden tavsiye ediyorum.
İrem Refiğ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Refiğ, Psikoloji. Size İrem Refiğ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Bireysel Terapi, Ergen Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Yas Terapisi.
İrem Refiğ adresi nerede?İrem Refiğ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostancı Mah. Kitapçı Mehmet Süleyman Sk. 22 Ada Apt. D:20 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Refiğ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Refiğ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Refiğ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Refiğ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İrem Refiğ hangi dilleri konuşuyor?İrem Refiğ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İrem Refiğ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Refiğ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Refiğ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Refiğ hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, İrem Refiğ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Refiğ hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Refiğ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu