Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Psikoloji Randevusu +10 daha fazla

Ebeveyn Danışmanlığı

EMDR Terapi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Konum: Diğer

Irem Hanım gelişme döneminde bizi çok güzel yönlendirdi .Yapmis olduğu oyun terapisi ve ilkokula hazırlık döneminde bizlere tavsiye ettiği kitaplar ve oyunlar sayesinde kızım şuanda 1.Sınıfı daha kolay ve rahat geçirmekte.

Konum: Randevu

Psikolojik desteğin bu denli fayda sağladığnı bilmiyordum daha önce.Bunu İrem Hanım'la keşfettik.Eşimin kaybından sonra 8 yaşında ki oğlumun yaşadığı problemleri aşmamızda çok büyük faydalar sağladı.Eşimin kaybından sonra yaşadığı ölümle ilgili çoğu aşamadığı problemleri oyun terapisiyle çözdü.Oyun terapisinden sonra ölümün hayatımızda bir yeri olduğunu kabullenmemiz gerektiğini oğluma çok güzel ifade etti.İlerlemesinde sorunları aşmasında çok ama çok büyük etkisi vardır.Kendisini tavsiye ediyorum ve çok da başarılı buluyorum.Başarılarının da devamını diliyorum

Konum: Randevu

Yaklaşık 2 yıl önce 5 yaşında ki kızımın yaşadığı içe kapanıklık, ifade güçlüğü ve özgüven eksikliği için başladığımız oyun terapisinden sonra kızım mutlu, kendini ifade edebilen ve en önemlisi başarmayı seven bir çocuk oldu. Bu değişimi ailece fark ettik ve İrem hanıma minnettarız. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim çok tatlı ve başarılı bir psk.