İrem Seyhan Uyarcan Muayenehanesi
1. Anafartalar Mahalellesi Cumhuriyet Caddesi Sadri Bey Apartmanı 2/3 Şehzadeler, Manisa

Nakit, Kredi kartı

Ortodonti Randevusu

20'lik Diş Çekimi +21 daha fazla

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Ağız Koruyucusu

Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler

Ortodonti Randevusu

İrem Seyhan Uyarcan Muayenehanesi

1979 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. İlkokulu Manisa Gazi İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi Manisa Fatih Anadolu Lisesi’nde okumuştur. Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2003 yılında mezun olmuştur. Uzmanlık eğitimini Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda 2009 yılında tamamlamıştır. 2009 yılından beri Manisa’da kendi kliniğinde ortodonti uzmanı olarak çalışmaktadır.

Konum: İrem Seyhan Uyarcan Muayenehanesi Ortodontik Tedavi

Dr İrem hanımı tavsiye üzerine kızımı çene bozukluğu, dişlerin çarpışık olması ve ön diş ayrıklığı nedeniyle tedaviye başladık. Alanında uzman olması, kızım ve bizimle olan iletişimi mükemmeldi. Güleryüzlü olması, her ayrıntıyı belirtmesi ve alanında uzman olması sonucunda kızımın tedavi süreci çok iyi geçti. Tedaviye başlamadan önce kızım başka kişilerle görüşme ve hatta gülmezdi sırf diş ve çene yapısı nedeniyle. 2 yıllık tedavinin sonuna geldiğimizde bambaşka görünüşe sahip oldu. Bunun sonucunda kendine güveni geldi. İrem hanımı bu konularda ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.

Konum: İrem Seyhan Uyarcan Muayenehanesi Ortodonti Randevusu

Dişlerimdeki boşluklara köprü yaptırmak için gittigim diş doktorumun tavsiyesi ile tanıştım İrem hanımla.2009 yılında titizlikle tel tedavime başladı kısa sürede dişlerimde ki çarpıklıklar boşluklar düzeldi.Alt ve üst dişlerde kapanış olması gereken şekline geldi,asimetrik çenem düzeldi.Bu süreçte güler yüzlü ve işini hep titizlikte yapan, bölümünde çok başarılı bir hekimle olmak beni güvende hissettirdi. 15 sene geçmesine ragmen dişlerimde hiçbir bozulma,kayma, aralanma olmamasıda ara ara gittiğim kontrollerde İrem hanımı ve beni mutlu eden bir detay. Ortodonti hekimi arayışında olanlar asla tereddüt etmeden ulaşabilir. Tanıdıgım işini titizlikle yapan ve yaptığı işin hep arkasında duran nadir doktorlardan. İyi ki tanımışım diyorum.

Konum: İrem Seyhan Uyarcan Muayenehanesi Ortodontik Tedavi

Dr. İrem’i ortodonti tedavisi için kesinlikle tavsiye ederim. Alanındaki uzmanlığı ve deneyimiyle tedavi sürecini rahat ve başarılı bir şekilde yönetiyor. Güler yüzlü yaklaşımı ve hastalarına gösterdiği özen, kendinizi güvende hissetmenizi sağlıyor. Diş sağlığınızı ve estetiğinizi en iyi şekilde iyileştirecek bir ortodontist arıyorsanız, Dr. İrem mükemmel bir seçim.Ben tedavi sonucunda inanılmaz bi değişim yaşadım ön üst dişlerim aralıklı ve köpek dişlerim yamuktu tedaviye 25 yaşımda başladım yaşımda dolayı geç kaldığını söylemislerdi tekrar eski haline döner tedavi olumsuz olur demislerdi İrem hanım sayesinde ortodonti tedavim 1.5 yıl icinde bitti ve dişlerim hayal ettiğinden daha güzel hâle geldi 6 ayda bir kontrollerime gidiyorum o guler yüzüyle karşılıyor doktor arıyorsanız önce buraya gelmelisiniz

Konum: İrem Seyhan Uyarcan Muayenehanesi Ortodonti Randevusu

Bundan 14 yıl önce,18 yaşında iken ortodonti tedavisi için kendisiyle tanıştım. Üst dişlerim birbirinin üzerinde, 1 dişim yukarıdan gelmekte ve alt dişlerim çapraz bir şekildeydi. Arayış içerisindeyken bir kaç hekimle daha görüşmüştüm ve 4 adet sağlam dişimin çekilmesi üzerine bir düzeltme yapabileceklerini söylediler. İrem hanımla görüştüğümde ise dişlerimi çekmeden de bu tedaviyi gerçekleştirebileceğini söyledi. Güler yüzlü,nazik ve hijyen sahibi olması beni etkilemiş ve kendisiyle 1,5 yılda biten bir tedavi sürecine girmiştik. Tedavimin oldukça sıkıntısız ve güzel geçtiğini, her randevumun keyif verdiğini hatırlıyorum. Tedavi sonucumun da beni tatmin ettiğini, gülüşümün, duruşumun olumlu yönde değiştiğini söyleyebilirim. Aradan bu kadar yıl geçmesine rağmen başka diş tedavilerim için (dolgu vs.) gittiğim doktorum da bu işin çok başarılı olduğunu hala söyler. Ben de hala aynısını düşünüyorum. İrem hanımın işinin ehli bir hekim olmasından çok memnunum ve canı gönülden tavsiye ederim.

Konum: İrem Seyhan Uyarcan Muayenehanesi Ortodontik Tedavi

Dr. İrem’i ortodonti tedavisi için kesinlikle tavsiye ederim. Alanındaki uzmanlığı ve deneyimiyle tedavi sürecini rahat ve başarılı bir şekilde yönetiyor. Güler yüzlü yaklaşımı ve hastalarına gösterdiği özen, kendinizi güvende hissetmenizi sağlıyor. Diş sağlığınızı ve estetiğinizi en iyi şekilde iyileştirecek bir ortodontist arıyorsanız, Dr. İrem mükemmel bir seçim.Ben tedavi sonucunda inanılmaz bi değişim yaşadım ön çene geriliğinden dolayı başladığımız tedavi inanılmaz bi sonuç aldı.Tedavi için doktor arıyorsanız önce buraya gelmelisiniz

Konum: İrem Seyhan Uyarcan Muayenehanesi Ortodontik Tedavi

Kendimize ortadonti tedavisi için diş hekimi ararken İrem Hanım ile karşılaştık kendisiyle tanıştığımda oldukça nazik bir şekilde karşılayıp detaylıca bizi bilgilendirdi ve çok hoşuma gitti ardından İrem hanımla tedaviyle başladık. Dişlerimin hizada olmaması damak darlığımın olması sebepleriyle tedaviye başladık. Öncelikle çekimsiz bir tedaviydi, bir süre damak kullandıktan sonra tel takıldı bu süreçte İrem Hanım her şeyi detaylıca açıklayıp bizi bilgilendirdi ayrıca çok da ilgiliydi. Tellerim çıktıktan sonra bu kadar güzel bir sonuç almayı beklemiyordum gerçekten mutluluk verici bir sonuçtu. Kesinlikle İrem Hanımı tavsiye ediyorum tedavinize ilgisi ,nezaketi sayesinde gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Y
Konum: İrem Seyhan Uyarcan Muayenehanesi Ortodontik Tedavi

Bir arkadaş tavsiyesi üzerine hocamıza ulaştık. Diş yapısı bozukluğundan dolayı iletişime geçtik. Tedavimiz oldukça sıkıntısız ve güzel geçti. Doktorumuz fazlasıyla ilgili ve iletişim seviyesi yüksekti. Süreci baştan sona detaylı bir şekilde anlattı ve başarılı bir şekilde yürüttü. Doktorumuzdan çok memnun kaldık ve çevreme kesinlikle tavsiye edeceğim.

Konum: İrem Seyhan Uyarcan Muayenehanesi Ortodontik Tedavi

8 yaşındaki kızımın ortodonti tedavisi için İrem Hanım'ın muayenehanesinden hizmet aldık ve sürecin tamamından memnun kaldık. Aslında çok da fazla araştırma yapmaya gerek kalmadan kısa bir saha araştırmasıyla İrem Hanım ile yollarımız kesişti ve çene darlığı ve çapraz kapanma teşhisi aldıktan sonra tedavi sürecini başlatmış olduk. Yaş itibarı ile kısmen geç kalınmış bir tedavi süreci olmasına rağmen erken dönem aldığımız sonuçlar çok tatmin ediciydi. Sürecin en başından sonuna kadar her adımda adeta ders anlatırcasına bizi bilgilendirdi, beklentilerimizi yönetti, süreç içerisinde hem kızımıza hem de bize yükümlülüklerimizi bildirerek tedavi sürecinin tam performansla tamamlanmasını sağlamış oldu. Tedavi süresince yaşamış olduğumuz ekstra durumlarda (damaklı tellerin dişleri acıtması, dişlerde oluşan beklenmeyen değişimler vb.) çok rahat bir şekilde kendisine danışma imkanı bulduk ve gerekli gördüğü takdirde müdahalelerde bulunarak sorunları çözmemizde sorumlu davrandı.

Konum: İrem Seyhan Uyarcan Muayenehanesi Ortodonti Randevusu

İrem hanımla birçok tanıdığım vasıtasıyla tanıştık.Tedaviye iki numaralı dislerimin normal hizasında olmayısı damak yapımın darlığı ve kapanıs bozukluğu gibi şikayetlerim sebebiyle basladık. Tedavi boyunca birçok tedavi şekli uyguladı cene yapımın dar olmasına rağmen hicbir sağlam dişim cekilmeden tedavimi bitirdik. Çevremdeki cok fazla insan irem hanımda tedavi oldu ve herkes cok memnundu niye bu kadar övdüklerini bende tedavinin sonunda anladım. Gönül rahatlıyla gelebilirsiniz işinin ehli bir doktor bundan sonrada tüm cevreme irem hanımı önericem. Sayesinde inci gibi dislerim oldu

Konum: İrem Seyhan Uyarcan Muayenehanesi Ortodonti Randevusu

İrem Hanıma bir yakınım vasıtası ile ulaştım .Uzmanımıza üst köpek dişlerimin üstte olması ve görünmeyen bir azı dişimin batmış ve diğer dişlere baskı uygulaması sorunu yüzünden başvurdum. Bu süreç sayesinde arkadaki dişimi normal diş hizasına yükseltip ,köpek dişlerimi ise aşağıya doğru diş hizasına uygun bir pozisyona getirilmesi sağlandı. Bu süreçte açıklamalar ve motivasyonla birlikte hep umut dolu olarak randevulara gittim ve çok güzel sonuçlar aldım. İrem Hanım oldukça sabrı , dikkati ve motivasyonu sayesinde süreci çok güzel geçirdim .Doktorumu başta ailem olmak üzere herkese tavsiye ederim çünkü diş oldukça önemli bir organımız ve bu yüzden emin ellerde olması gerekiyor o yüzden gönül rahatlığıyla İrem Hanımı arayabilirsiniz.