Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Metakognitif Terapi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Çözüm Odaklı Terapi
Leon Psikoloji
Lisans eğitimi sonrasında, alanında öncü hocalardan aldığı eğitimlerle terapi odasındaki bakış açısını derinleştiren İrem, Prof.Dr Ebru Şalcıoğlu’dan Bilişsel Davranışçı Terapiler, Prof.Dr Hürol Fışıloğlu’ndan Aile ve Çift Terapisi ve Asena Yurtsever’den EMDR Terapisi gibi kapsamlı eğitimler aldı.
Uluslararası alanda da deneyim kazanan İrem, Azerbaycan Bakü’de çocuk ve kadın sığınma evlerinde çocuk, ergen ve kadınlar ile çalışarak farklı kültürlerle etkileşimde bulundu. Şu anda ise danışanlarına Online ve İzmir Gaziemir Leon Psikoloji’de yüz yüze destek sağlıyor.
h....b
Fibromiyalji hastasıyım tedavim için neler yapabilirim diye arastirirken tesadüf eseri denk geldim Irem Hanima .Daha yolun başındayız İlgili güleryüzlü adını koyamadığım birçok duygumun adını koydum sayesinde inanıyorum desteğiyle güzel yol alıcaz
ce...
Somatik ağrılarla mücadele ederken İrem hanımla tanıdığımın referansı ile tanıştım,İrem Hanım'ın rehberliğiyle yaşadığım rahatlama benim için çok kıymetli. Ağrılarımın nedenlerini anlama süreci, hayatımı olumlu yönde etkiledi. İrem Hanım'ın desteğiyle içsel huzurumu geri kazandım,kendisini tavsiye ediyorum çevreme her zaman .
e...
Okb için başvurmuş biri olarak, Psikolog İrem Hanım'ın yardımıyla sürecimde önemli ilerlemeler kaydettim. Artık obsesyonlarım üzerinde daha fazla kontrol sahibi olabiliyorum. İrem Hanım'ın rehberliği ve desteğiyle, yaşam kalitemde belirgin bir artış yaşadım. Tedavi sürecinde profesyonel yardım almanın ne kadar önemli olduğunu gördüm ve başkalarına da aynı desteği aramalarını tavsiye ederim.
m...
İrem Hanım'la yoğun kaygılarım nedeniyle görüşmeye başladık kaygılarımla başa çıkmakta zorlanıyordum evden çıkmak istemiyordum, seanslarımıza başladığımızdan beri kaygı dengeleme konusunda çok daha başarılıyım dışarı çıkarken yaşadığım gerginliğin azaldığını hissediyorum ilerleyen süreçte çok daha iyi olacağıma inanıyorum, kendisine bu süreçle bana başa çıkabilmeyi sağladığı için gönül rahatlığıyla tüm çevreme tavsiye ederim.
d...
İrem Hanım ile görüşmelerimiz, kendimi değersiz hissettiğim dönemlerde başladı. Yaptığım düzenli terapiler sonucunda aslında dengesiz olan ruh halim daha stabil ve daha sakin bir hale geldi. Eskiden çok ani parlayan bir insan olmama rağmen, şimdi aksiyona geçmeden önce oturup düşünmeyi öğrendim. Çok memnun kaldım ve hayatımı çok güzel bir yönde değiştirdiğini düşünüyorum.
e...
Öfke ataklarım ve sürekli olarak yaşadığım kaygılar yüzünden bir terapi desteği almak istiyordum. Ben Almanya'dayım . Online olarak İrem Hanım'la bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine görüşmeye başladık. Kendisiyle daha yolun başındayız, dinlendiğimi ve kendimdeki değişimleri hissediyorum. Tavsiye ederim.
m....ç
İrem Hanım, kendime ve ilişkime yeniden inanmamı sağladı ayrıca korkularımla nasıl savaşacağımı öğretti. Terapisi sayesinde, kurtulmak istediğim bazı olumsuz davranışlarımdan kurtuldum ve evliliğimdeki sorunları çözdüm. Her seans sonunda kendimi hayata yeniden başlamış gibi hissediyordum. Özellikle eşimle olan ilişkim ve en yakınımdakilerle ilişkilerimi yeniden kurmama yardım ettiği için çok mutluyum.
Sıcakkanlılığı ve samimiyeti ile bütün sorunlarıma bambaşka bakış açıları katarak hayata karşı yeni izlenimler edinmemi sağladığı için kendisine minnettarım.
b...
İrem Hanım'ı bir tanıdığım önerdi. Uzun zamandır genel bir psikolojik destek alma ihtiyacım sebebiyle başvurdum. İrem Hanım'ın çok güler yüzlü, anlayışlı ve rahatlatıcı bir tavırla yaklaşımı ile gerçekten faydalı bir süreç geçirdim. Aralıklı olarak devam etme niyetindeyim. Çevremdekilere çoktan tavsiye etmiş bulunmaktayım ve psikolog arayışında olan yakınlarıma da tavsiye edeceğim.
b...
Daha önce hiç terapi almamıştım bazı ön yargılarım vardı. Bir tanıdığımızın tavsiyesi, eşimin desteği ve ısrarı ile takıntılarımın hayatımı zorlaştırması üzerine, İrem Hanım'la görüşme kararı aldım. Kendisiyle takıntılarımı çalışmaya devam ediyoruz, ön yargılarımı yıktığı için kendisinden memnunum. Tavsiye ederim.
c...
Panik atak ve anksiyete ile mücadele etmeye çalışırken İrem Hanım'la sosyal medya ile tanıştım. Kendisi bana bu yolda bilgisi ve sözleriyle yol gösterici oldu artık kaygılı düşünceler aklıma geldiğinde kendimi telkin etmeyi biliyor ve hayatıma daha rahat devam edebiliyorum. Her zaman çevreme tavsiye ettiğim bir uzman.
İrem Sökmen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Sökmen, Psikoloji. Size İrem Sökmen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Randevu, Online Terapi, Normal Randevu, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık.
İrem Sökmen adresi nerede?İrem Sökmen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atıfbey Mah. 5/3. Sk. No:7 Kat:3, Daire:11, İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Sökmen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İrem Sökmen uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İrem Sökmen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Sökmen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
İrem Sökmen hangi dilleri konuşuyor?İrem Sökmen ile İngilizce, Azerice dilinde konuşabilirsiniz.
İrem Sökmen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Sökmen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İrem Sökmen hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, İrem Sökmen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Sökmen hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Sökmen tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar