-Diyetisyen İrem Temel Beslenme Danışmanlığı Merkezi Osmaniye'de hizmet vermektedir.
- Şişmanlık (Obezite)
- Kilo Problemi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Aşırı Kilo Alımı
- Hiperlipidemi
Adnan Menderes Mah. 19539 Sok. No:10 Merkez/Osmaniye, Osmaniye Merkez, Osmaniye 80010
Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
ni...
arastirmalarim sonucunda osmaniyedeki en iyi diyetisyeni bulduğuma inaniyorum 85 kiloydum kas kaybetmeden 8 kilo yağdan verdiksy anda 77 kiloyim ustelik 2 ayda yaptık. tereddut etmeden saglikli kilo vermek isteyenler kesinlikle görüşmeli.
• Diyetisyen İrem Temel • Diyetisyen Randevusu •
Korona döneminden zararlı beslenme ve pratik beslenme alışkanlığımı dengeli ve sağlıklı beslenmeyle yerini dolduran bir programla,diyet listesiyle başlamıştık.Hayatımda oluşturmak istediğim alışkanlığı İrem ablanın desteğiyle oluşturmak benim için en büyük şanstı diyebilirim.Online görüşme yapmamıza rağmen hep yanımda ve hep sorularıma içten, güzel cevaplar ve güzel alternatifler sundu.Diyet listesini hazırlarken asla vazgeçemediğim şeyleri söylememle beraber harika ve dengeli bir program hazırladı bana.Ve günde hangi ölçüde ne yiyeceğimi hayatım boyunca uygulayacağım bir şekilde öğretti.Şuan beraber program hazırlamasakta hala onun bana verdiği tavsiyeleri ve alternatiflerini günlük hayatımda kullanıyorum.Bana desteklerinden dolayı çok teşekkür ederimm
• Diyetisyen İrem Temel • •
İrem Temel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Temel, Diyetisyen. Size İrem Temel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kontrol Randevusu, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü.
İrem Temel adresi nerede?İrem Temel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Mah. 19539 Sok. No:10 Merkez/Osmaniye Osmaniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Temel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Temel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İrem Temel hangi dilleri konuşuyor?İrem Temel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İrem Temel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Temel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Temel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Temel hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İrem Temel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.