Diyetisyen Randevusu
Diyetisyen Randevusu
İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka
Medical Point İzmir Hastanesi
ha...r
İrem hanım ile uzun zamandır devam eden bağırsak geçirgenliği ve huzursuz bağırsak sendromu rahatsızlığıma ilaçlar ile yapılan tedavilerden sonuç bulunamadığında yolumuz kesişti. Desteği ile sağlığıma çok büyük ölçüde kavuştum. Hala da tedavime devam ediyoruz. Sağlığım ile ilgili her sorunumda bilgisi ve güveni ile bana destek oluyor. Neredeyse 2 yıldır görüşmelerimiz devam ediyor. İyi ki İrem hanıma yönlendirilmişim diyorum her zaman. Vegan dostu bir diyetisyen olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim.
e....y
İrem hanım danışanlarıyla son derece ilgili, bilgisiyle güven veren ve danışanın gelişimini takip eden bir beslenme uzmanı. Fonksiyonel Tıp diyetisyeni olması da artılarından biri. İzmir'de gözü kapalı güvenebileceğiniz ender diyetisyenlerden. Teşekkür ediyorum.
öz...e
Safra kesemde oluşan çamur problemimi İrem Hanım'a danıştım. Kendisinin verdiği özel diyet ve doğal kürler sayesinde ağrılarımdan kurtuldum. Pozitif enerjisi ve neşesi ile benim de enerjimi ve moralimi yükselttiği icin kendisine teşekkür ediyorum.
gö...e
İyi bir diyetisyen arayışındayken İzmir'deki bir arkadaşımın tavsiyesiyle İrem Hanım'a gittim.Çok güleryüzlü,içten,iyi bir dinleyici ve enerjisi yüksek biri.Laktoz intoleransım ve hipertiroidi rahatsızlığımla mücadelemde verdiği diyet ve tavsiyelerle hem daha sağlıklı hem de daha zayıfım:) iyiki varsınız İrem Hanım sizin gibi işini tutkuyla yapan birini tanıdığım için çok mutluyum.
bu...n
İrem hanımla kilo alamama problemim vesilesiyle tanıştık. Böylesine genç bir diyetisyenin mesleğine bu denli hakim ve istikrarlı olması beni çok etkiledi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Motivasyonunuz için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
İrem Tuğçe Korkut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Tuğçe Korkut, Diyetisyen. Size İrem Tuğçe Korkut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu.
İrem Tuğçe Korkut adresi nerede?İrem Tuğçe Korkut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12 Karşıyaka
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Tuğçe Korkut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Tuğçe Korkut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Tuğçe Korkut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Tuğçe Korkut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İrem Tuğçe Korkut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Tuğçe Korkut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Tuğçe Korkut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Tuğçe Korkut hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, İrem Tuğçe Korkut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Karşıyaka bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Karşıyaka bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Karşıyaka bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Karşıyaka bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Karşıyaka bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Karşıyaka bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Karşıyaka bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Karşıyaka bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Diyetisyenler
Karşıyaka bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Diyetisyenler
Karşıyaka bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Karşıyaka bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diyetisyenler