Ondokuz Mayıs Üniversitesi psikoloji lisans bölümünden onur derecesiyle mezun oldum. Şu an Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında yüksek lisansıma devam etmekteyim.
Aktif bir şekilde online ve yüz yüze (Trabzon-Duyguhane Psikoloji) çocuk/ergen/yetişkin danışan görmekteyim.
Psikoloji bilimine gönül ve emek vermiş bir birey olarak kendimi geliştirmeye ve bilgilerimi güncel tutarak sizlere daha faydalı bir şekilde destek olmak için çabalıyorum.
Terapilerde kendinizin duygu, düşüncelerinizin farkına vardığınız ve davranışlarınızı değerleriniz yönüne çevirdiğiniz bu süreçte sizlere eşlik etmekten keyif ve onur duyarım.
Atlas Psikoloji
Mesleğine aşık bir insan online olması durumu ne kadar etkili olabilir diye soru işaretleri vardı kafamda ama bana farkındalık sorunlarımı anlama ve çözümü noktasında o kadar yardımcı oldu ki . Daha önce dört psikolog ile görüştüm psikologlara inancımı kaybetmek üzeyken ve de en kötü sürecim de tesadüfen denk geldim iyi ki denk gelmişim. Kesinlikle öneriyorum. Harika bir karakter ve başarılı bir psikolog. Sizin gibi insanlar iyi ki varlar...
İrem Ulusoy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Ulusoy, Psikoloji. Size İrem Ulusoy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Randevu, Normal Randevu.
İrem Ulusoy adresi nerede?İrem Ulusoy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemerkaya Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:2 Martı Apartman Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Ulusoy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Ulusoy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İrem Ulusoy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Ulusoy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Ulusoy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Ulusoy hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, İrem Ulusoy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.