Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Nar Klinik
İrem Hanım'dan çok memnun kaldım. Kilo aldığım için rahat nefes alamıyordum ve bacaklarım ağrıyordu. Ancak şu anda iyiyim çünkü düzene girdim. Toplamda 8 seans diyet ve 8 seans cihaz tedavisi aldım. Diyet listelerim bana özel olarak hazırlandı. Düzene girdikçe, diyet takvimimi bazen haftada bir, bazen de haftada iki kez olacak şekilde ayarladı. İrem Hanım'ın yardımıyla sağlığımı tekrar kazandım.
Ben ensikron cihazı için seans almıştım. 8 seans görüşme sağladım ve memnun kaldım. İrem Hanım gayet nazik birisi. Kendisi her seansımda birebir ilgilendi.
d.....
Memnun kaldım, İrem Hanım çok yardımcı oldu. Sürekli iletişim halinde olmak güzeldi. Sağlıklı bir yaşam amacıyla İrem Hanım'la görüşme sağladım çünkü bir rahatsızlığım vardı ve eliminasyon diyeti uyguladık. Bu sayede güzel faydasını gördüm. Eliminasyon diyeti başta zorlayıcı olabiliyor ancak İrem Hanım sayesinde yalnız hissetmedim. Yılbaşından itibaren kendisiyle görüşme sağladık ve şimdi yeni bitirdik.
ay...
Güleryüzü ile kalbimizi fethetti. Kızım randevu günlerini iple çekiyor.
ş ...
İrem hanım güler yüzüyle ve tatlı dile ile gerçekten işini çok seven ve iyi yapan bir diyetisyen.
Çok hızlı kilo vermeye başladım kontrollerimiz çok keyifli geçiyor diyet yapmaktan hoşlanmayan çabuk sıkılan kişilere kesinlikle tavsiye ediyorum
c....g
Yeme bozukluğu yaşadığım ve sağlık sorunlarımı hissettiğim dönemde İrem hanımdan danışmanlık aldım. 2 aylık süreç içersin de ideal kilo hedefimize ulaşmada büyük yol aldık, yaklaşımı, yaşadığım problemlere hızlı ve bana uygun olarak aldığı çözümler, süreç içerisinde her zaman takipte olması, sağlıklı ve doğru adımlarla kilo almamı sağladığı için kendisiyle yaptığım her görüşmede çok memnun ayrıldım. Kendisine süreç içerisinde desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim . Güvenerek gidebileceğiniz ve danışmanlık alabileceğiniz bir diyetisyen olduğunu belirtmek isterim.
İrem hanımla 3. görüşmemiz, gerçekten hem ilgisi, hem açıklamaları ile çok kibar bir yaklaşım sergiliyor ve çok güzel motive ediyor. Enerjisi ile sağlıklı bir beslenme düzeyine ayak uydurmamak, kilo vermemek imkansız. 2 hafta da 4 kilo verdim bile. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
g....e
İrem hanım gerçekten çok ilgili bir diyetisyen. Sürekli mesajlar ve arabalarıyla diyet sürecimi destekledi. Kendisiyle 1 ayda 8 kilo verdim. Kan değerlerim düzeldi ve iç organ yağlanmam da azaldı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
İrem Hanım ile bir görüşme daha geçirdim. Yine ayrıntılı açıklamaları, ayrıntılı analizleri ve diyet önerileri ile bir kez daha beni bilgisi ve ilgisi yönünden tatmin etti. Danışanı ile çok güzel empati kuruyor ve güven veriyor. Çok teşekkür ediyorum ve İrem hanımı tek geçiyorum.
ay...
İrem hanimla ikinci haftamız geride bıraktık kendisi gayet güler yüzlü ve ilgili verdiği listeler ile zorlanmadan kilo verebilirsiniz kendisine çok teşekkür ediyorum
İrem Ünlü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Ünlü, Diyetisyen. Size İrem Ünlü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Randevu, Online Diyet, Normal Randevu, Kontrol Randevusu, Diyetisyen Randevusu, Online Danışmanlık.
İrem Ünlü adresi nerede?İrem Ünlü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Köşk Mah. Talas Bulvarı, 1631 Sokak No:2c Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Ünlü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İrem Ünlü uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İrem Ünlü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Ünlü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
İrem Ünlü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Ünlü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İrem Ünlü hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, İrem Ünlü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Ünlü hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Ünlü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Kayseri bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler