Batık Tırnak Tedavisi
Kriyoterapi
Mezoterapi
PRP
ay...
İrem hanım çok ilgili bir doktor. Yüzümde aktif sivilceler ve güneş yanıkları vardı bir ayın sonunda yüzüm toparlandı gerçekten mükemmel bir doktor.
mu...n
Annemin senelerdir ayaklarında geçmeyen yaralar vardı istanbulda vs gezmedigimiz hastane kalmadı. Kendisi bazı testler için bizi mugla devlet hastanesine yönlendirdi. Cok ilgili şimdiden sonuç almaya başladık. Gerçekten iyi ki yollarımız kesismis kendisiyle
a....ç
Senelerdir aktif olarak sivilce problemi yaşıyordum yetişkin aknesi fethiyede bütün doktorlara gittim ama hiç bu kadar az bir günde (4gün) müthiş bir değişim oldu muhteşeminiz irem hocam
İrem Yanatma isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Yanatma, Dermatoloji. Size İrem Yanatma tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Batık Tırnak Tedavisi, Botoks, Kriyoterapi, PRP, Normal Randevu, Mezoterapi.
İrem Yanatma adresi nerede?İrem Yanatma şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akarca mahallesi, Mustafa Kemal bulvarı no:212 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Yanatma isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Yanatma online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İrem Yanatma isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Yanatma bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Yanatma ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Yanatma hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İrem Yanatma hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.