Gedik, 1008 Sk. 13-9, Antalya
Özel İrem Yedikaya Ağız ve Diş Sağlığı Muayenehanesi
ka...n
2 kanal tedavisi 3 adet İmplantımı yaptım çok memnun kaldım. Şu an implant protezlerimin takılmasını bekliyorum. Bu sürece kadar yapılan işlem ve hastaya olan ilgiden dolayı çok memnunum. Gönül rahatlığı ile uğrayabileceğiniz bir yer. Haftaya görüşmek üzere
y....s
dolgu tedavim ıcın kendısıne gıttım naıf nazik gayet bılgılıydı once bılgılendırdı sonra ıslemlere basladı elı cok hafif memnun kaldım
t.....
İrem Hanım'dan memnun kaldım. Kendisi dolgu tedavimi yaptı ve tedavimden memnun kaldım. İrem Hanım tedavi öncesinde ve sonrasında bilgilendirmelerde bulundu.
İrem Hanım çok kibar nazik, çok can yakın, sorunlarınıza karşı çok ilgili davranan bir insan. İmplant tedavimi yaptırdım. Şu anda kullanıyorum, tedavimden memnun kaldım.
a....
Doktorun ilgi ve alakasını çok beğendim. İrem Hanım'ın hassas ve ince bir çalışma uslubu var. Ben her yönden memnunum. Kendisi diş kaplama tedavimi yaptı. Tedavimden memnun kaldım. Doktorum gayet iyiydi.
Ben çok memnun kaldım. İşlem konusunda sonrasında ağrı yaşamadım, gayet güzeldi. Doktoruma teşekkür ediyorum. İrem Hanım dolgu tedavimi yaptı. Kısa sürede iyileştim. Ağrı gibi bir durum söz konusu olmadı. Ben memnun kaldım.
i̇....
Kırılan dişimin kökünü çok rahat çekti
Diş işlemlerinden korkmama rağmen güler yüzüyle rahatlattı. Eli de çok hafifti. Kesinlikle tavsiye ederim
f....
İrem hanım çekime gitme ihtimali yüksek olan dişimi pes etmeden tedavi ederek kurtardı. Bu yaklaşımı hem hasta menfaatini gözettiğini hem de mesleğini severek icra ettiğini ortaya koymaktadır. Ayrıca tedavi sürecimde kendisine sorduğum sorulara açıklayıcı ve özenli cevaplar vererek bilgi ve yeteneğinin yanı sıra iletişimi ve anlayışı ile bana güven verdi. Herkese öneririm.
İrem Yedikaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Yedikaya, Diş Hekimi. Size İrem Yedikaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
İrem Yedikaya adresi nerede?İrem Yedikaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gedik, 1008 Sk. 13-9 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Yedikaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Yedikaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İrem Yedikaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Yedikaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Yedikaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Yedikaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, İrem Yedikaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri