Sevgilerle ..
Kariyer Danışmanlığı
Koppitz İnsan Çizim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Psk. Dan. İrem Yılmaz
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Prep Uygulaması
Psikolojik Sağlamlık Programı
Rotter Cümle Tamamlama Testi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çözüm Odaklı Terapi
z....p
koçluk sürecinde benimle birebir ilgilendiği için çok memnun kaldım, ofisin temizligi ve dakik olunmasindan dolayi memnunum, her koşulda tavsiye ederim.
İrem Hanımın desteği sayesinde kendimi daha iyi hissettim. Kendim olmaya adım attım. Bu süreçteki desteğinizi hiç unutmayacağım.
f....a
Kendime olan güvenimi tekrardan yerine getirebilen İrem hanıma, teşekkürler..
Kariyer değişikliği yaşadığım bu dönemde hep destekçim oldu..
İrem Hanım işini gayet iyi yapan bir uzman. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşme sağladım. 2 seans aldım ve devam ediyorum. Seanslardan sonra psikolojik olarak rahatladığımı düşünüyorum. Özellikle yaşadığım olayları kimseye anlatamıyordum ve içime kapanıktım. İrem Hanım'a anlattıktan sonra kendimi daha iyi hissettiğimi fark ettim, demek ki birilerine anlatmak gerekiyormuş. Kendisi beni olumlu anlamda rahatlattı. Ben gayet memnunum.
t.....
Pandemi döneminde çok kafaya takmıştım. İrem Hanım ile 2-3 seans yaptık. Kendisi çok güzel açıklamalarda bulundu. Olayların her yerde olduğunu güzel sohbet muhabbet havasında anlattı. İrem Hanım güzel, tatlı bir uzman. Ben kendisinin yönlendirmesinden çok memnunum.
Ailevi sebeplerden dolayı internetten yaptığım araştırmalarımdan sonra görüşme sağladık. 3 seans görüşme sağladık. Şuan devam etmiyoruz ama en kısa sürede tekrar seanslarımız devam edecek. Çocuğumuzla alakalı sıkıntımızdan dolayı görüşme sağlamıştık. İş stresinden kaynaklı eşimle birlikte çocuğa biraz daha agresif davranabiliyorduk. Seanslardan sonra hem ben hem de eşim daha olumlu sonuçlar aldık. Bizim için olumlu anlamda etkili oldu. İrem Hanım anlaşılır, iyi bir uzman. Biz kendisinin takibinden, yönlendirmesinden gayet memnunuz.
d....g
Görüşmeden çok memnun kaldım,İrem hanım çok
güler yüzlüydü. Bu sene sınav senem olduğu için çok stresli geçiyordu ama artık sayesinde kontrol edebiliyorum, tedavi sürecim çok güzel geçiyor
al...t
İş yaşamında yaşadığım sorunlardan dolayı çok bunalmıştım , bu zor dönemde hem ilişkilerimi gözden geçirmemi hemde akılcı kararlar almamı sağlayan terapi sürecinde İrem hanımın profesyonel desteğinden çok memnum kaldım.
Arkadaş tavsiyesi ile görüşmeye başladık. Üniversite sınavına hazırlanıyorum ve bu süreçte motivasyonum İrem Hanım sayesinde çok arttı , çok memnunum .
Beni asla yanlız bırakmaması ve bir danışman ve rehberlikten fazla olması benim için çok önemliydi öylede oldu saat kaç olursa olsun bana dönüş yapması iyiki tanımışım
İrem Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Yılmaz, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size İrem Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Draw A Person, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
İrem Yılmaz adresi nerede?İrem Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çiftlik Mah. Lise cad. No: 32 Hitit Apt B Blok Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İrem Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, İrem Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.