ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Neurosound Metodu
Nöropsikolojik Değerlendirme
Nöropsikolojik Testler
Psk. İrem Yücel
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Progresif Kas Gevşeme Tekniği
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Psk. İrem Yücel
*Psk. İrem Yücel, 16 yaş ve üzeri bireylere online hizmet vermektedir.
d...
İrem Hanım'la bir arkadaşım aracılığıyla yollarımız kesişti. İlk başta tereddütlü olduğum bir süreçti, çünkü önceki psikolog deneyimim beni motivasyon anlamında düşürmüştü. Kendisiyle günlük hayatımda olumsuz giden birçok şeyin sonunda baş edemediğimi anladığımda görüşmeye karar verdim. Çok iyi bir dinleyici ve çok iyi bir psikologdu. Farkında bile olmadığım pek çok şeyin farkına varmama ve baş etmeme yardımcı oldu. Gerçekten ilgili ve profesyonel bir psikolog arayan herkese tavsiye edebilirim.
k...
Halletmem gereken travmalarım olduğunu biliyordum ve zaten bir psikologdan yardım almayı düşünüyordum, ama hazır değildim. Çok alakasız sebeplerle kendimi çok yalnız hissediyordum ve hayattan keyif alamıyordum. Sonra karşıma İrem Hanım'ın sosyal medya sayfası çıktı ve denemek istedim. Sürecimiz çok güzel ilerledi ve hala devam ediyor, kendisinden çok memnunum. Her seansın çıkışında kendimi daha rahatlamış hissediyorum. Bazı zamanlar düşünecek daha çok şeyim oluyor ve bana öyle deneyler veriyor ki, farklı bir yönden bakmamı sağlıyor. Her yaşadığım olayı hemen İrem Hanıma anlatıp olayın aslını kavramaya çalışıyorum. Kendisi doğruyu buldurma konusunda çok yetenekli. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
s...
Dönem dönem yaşadığım kaygılar artık günlük yaşantımı çok fazla etkilemeye başladığı için psikoloğa gitme kararı aldım. Bir arkadaşımın İrem Hanım'ı tavsiye etmesi üzerine kendisine ulaştım. Özellikle birebir insan iletişimi gerektiren olaylarda çok fazla gergin ve kaygılı hissediyordum ve terapiden temel beklentim bu kaygıyı yenmekti. İrem Hanım sayesinde gözle görülür bir şekilde bu kaygılarımda azalma oldu ve günlerim çok daha huzurlu bir şekilde geçmeye başladı. Bunun en büyük sebeplerinden biri İrem Hanım'ın farkındalığımın artması ve insanların benim hakkında düşündüğünü düşündüğüm şeylerin aslında gerçeklikten uzak olduğunu anlamamı sağlamasıydı. Terapi almaya ihtiyacı olduğunu düşünen ve hazır hisseden herkese gönül rahatlığıyla İrem Hanım'ı tavsiye ediyorum.
d...
Psk. İrem Hanım ile 8 aydır sosyal anksiyete konusunu çözmek için çalışıyoruz. Uzmanımıza arkadaşımın önerisi ile başladım. Bu 8 aylık süreç benim için oldukça olumlu ve öğretici oldu. İrem Hanım, birlikte verdiği ödevlerle ilerleme kaydettiğimi düşünmemi sağladı. Ayrıca farkında olmadığım yönlerimi fark etmemde sorunun altında yatan asıl problemin ne olduğunu anlamam için yardımcı oluyor.
Uzmanım İrem Hanım'ı en çok güler yüzlü olması ve seanslar sırasında güvenli bir ortam sağlaması nedeniyle beğeniyorum. İrem Hanım'ı çevreme kesinlikle tavsiye ederim.
e...
İrem Hanım'a, bir arkadaşımın önerisi üzerine ulaştım. Aile ilişkilerinde yaşadığım problemlerimi, kendi sosyal yaşantımda da göstermeye başlamıştım. Daha öncesinde hiç terapi tecrübem olmadığı için başlarda çok gergindim. Fakat İrem Hanım'ın bana gösterdiği ilgi ve alaka sayesinde kendimi daha rahat bir ortamda hissettim. Ve üstüne verdiği ödevler ve kendimin yaptığı aktiviteler kendime dair şeyleri kefşetmemi sağladı. Terapiler sayesinde, artık hayatıma daha da gelişmiş bir halim gibi devam ediyorum. Açıkçası daha öncesinde psikoloğa gitmek konusunda ön yargıları olan biri olarak, İrem Hanım'ı herkese öneriyorum. Başlardaki o önyargımı ilgisiyle çok rahat bir şekilde aştı ve beni çok rahat bir ortamdaymışım gibi hissettirdi.
o...
İrem Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Sosyal anksiyetemi fark ettikten sonra bir uzmanla görüşme kararı almıştım. Yaklaşık 6 aydır seanslarımız devam ediyor. İrem Hanım kibar ve anlayışlı olduğu için iletişimimiz güzel ilerliyor ve sorunlarım çözüme ulaşıyor. Son olarak, İrem Hanım'ı çevreme öneririm.
l...
Bir arkadaşım tavsiye etti, sosyal medya üzerinden ulaştım ben de. Ailemden birini kaybetmiştim ve o süreci aşamadım. Aynı süreçte farklı bir şehre taşınmıştım ve iki sürecin aynı zamana denk gelmesini kaldıramadım. Yoğun bir bunalım içindeydim ve yardım/desteğe ihtiyacım olduğu için başvurdum. Yaklaşık 5 aydır bir süreç içindeyiz ve çok memnunum. Bu süreçte beni anladığını, yaklaşımlarıyla hissettirmesi ve işinde profesyonel olması en beğendiğim özellikler. Kesinlikle, birkaç arkadaşıma da tavsiye ettim. Kesinlikle işinde çok iyi birisi.
n...
İrem Yücel'e bir arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Uzun zamandır zaten terapiye başlamak aklımda olan bir şeydi. Arkadaşımın önerisiyle beraber o zaman bu zamandır belki diyerek başlama kararı aldım. Duygu karmaşası sebebiyle başvurdum. Bu süreç benim açımdan oldukça yumuşak ve rahat ilerliyor, birçok noktada farkındalık yaratıyor terapi almak. Bu nedenle oldukça mutlu ve memnunum ve terapi almaya hazır olan herkese de tavsiye ederim.
g...
İrem Hanım'a tavsiye üzerine ulaştım. Kendimden memnun olmamam, insanlarla iletişimimin bozulması ve kopması, uykusuzluk gibi sebeplerden dolayı başladık zaten. Sonrasında depresyon olduğunu anlayarak devam ettik. Her terapi gibi inişli çıkışlı bir süreçti ama gerek ilgisi gerek verdiği ödevlerle de bence güzel bir şekilde sonuçlandı, ki şu an hayatıma bambaşka bir şekilde devam ediyorum. İrem Hanım ile ilgili en sevdiğim özellik olarak aşırı sabırlı olması diyebilirim, çünkü geçirdiğim süreç benim için çok zordu ve ben de İrem Hanımı zorlamışım gibi hissetmiştim. Aynı zamanda çok ilgili ve bilgili, dediğim gibi bana çok yardımcı olmaya çalıştı. Ben de tavsiye üzerine ulaşmıştım ve çevreme de tavsiye ederim.
İrem Yücel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Yücel, Psikoloji. Size İrem Yücel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Draw A Person, Good Enough Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Tematik Algı Testi (TAT).
İrem Yücel adresi nerede?İrem Yücel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Özker Özgür Caddesi Lefkoşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Yücel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrem Yücel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrem Yücel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Yücel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İrem Yücel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Yücel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrem Yücel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrem Yücel hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, İrem Yücel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Yücel hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Yücel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.