çi...a
işinde bir numara.. Benim mesane hastalığım ileri seviyede olduğu için beni gerekli yerlere yönlendirdi. irfan beyin sayesinde inşallah fakülte de pil amilyatı olacağım Ne zaman iletişim kurmaya çalışsam hem destek oldu yardımcı oldu. Mesleğinde gerçekten çok iyi bir doktor ilk gidildiğinde sert görünümlü olarak gelebilir ama çok iyidir çok yardımcı oluyor.. herkese tavsiye ederim. Emeğinizin başarılarınızın devamını dilerim hocam..
se...
Ciddi bir ürolojik problem nedeniyle Op. Dr İrfan Azazi Bey e başvurdum. Yaptığı muayene ve tettikler sonucu koyduğu teşhis ve uyguladığı tedavi sonucunda iyileştim. Kendisine şükranlarımı sunuyorum ve hastalara öneriyorum
İrfan Azazi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrfan Azazi, Üroloji.
İrfan Azazi adresi nerede?İrfan Azazi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrfan Azazi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrfan Azazi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İrfan Azazi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrfan Azazi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrfan Azazi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrfan Azazi hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, İrfan Azazi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Ürologlar