Ortopedi ve Travmatoloji ihtisasını Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladıktan sonra; Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesine atanmıştır. Mecburi hizmet görevi esnasında genel ortopedik ameliyat (travma,diz ve kalça protezleri, artroskopi-artroplasti, el ve mikro cerrahi, üst ekstremite cerrahisi, pediatrik ortopedi cerrahileri) yapmıştır.
3 yıl Bandırma Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yaptıktan sonra 2022 yılından itibaren Op. Dr. İrfan Durdu kendi muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.
Artritte Steroid Tedavisi
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Artroskopik Akromioplasti
Tümünü gösterHizmetler
Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu
Paşakent Mah. Şehit H. Süzener Caddesi No:7 Sanatlı Evleri C Blok Zemin Kat, Balıkesir
Ampütasyon
Artritte Steroid Tedavisi
Dr. İrfan Durdu
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Artroskopik Akromioplasti
Ayak Parmağı Ampütasyonu
Ayak Ve Ayak Bileği Artrodezi
Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi
Dr. İrfan Durdu
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Batık Tırnak Tedavisi
Diz Protezleri
Eklem Aspirasyonu
Eklem Enjeksiyonu
Dr. İrfan Durdu
Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu)
El Cerrahisi
Yeni Doğan Kalça Ultrasonu
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
Üst Ekstremite Cerrahisi
b....ş
Doktor beye 3-4 farklı çatlak ve kırık için gittim her seferinde ayrıntılı ilgilendi açıklama yaptı . Aklımızda soru işareti kalmadı. Randevu için bekletmedi.
g.....
3 aylık bebeğimin kalça çıkıklığı için gittik. Kalça çıkığı iyleşmesi için bandaj takıldı. Bandajın seyrini izlemek için muaynanesinde bebeğimi beslememi istedi. Başından savmıyor. Gayet ilgili bir doktor. Söylemeden geçemeyeceğim asistan da çok güler yüzlü bir çalışan..
Babamızın diz kireçlenme ve ağrıları için gitmiştik,iki dizine de iğne enjeksiyonu yapıldı,Doktor bey gereken açıklamaları yaptı ve bundan sonraki süreçte yapmamız gerekenleri de söyledi,memnun şekilde ayrıldık.
s....ö
Çocuklarım için kendisi ile tedavi sürecimiz oldu. Bir kızımın kolu kırıldı, diğer kızımın dirseği kırıldı. Bu süreçte oldukça ilgili bir doktordu, ne zaman arasam geri dönüş sağladı, hatta muayenehanesini kapatacağı bir zamanda acil diye kendisini aradığımızda bizi bekleyebileceğini söylemişti, zaten eşiyle beraber çalışıyorlar ve çocukların dilinden gerçekten çok iyi anlıyorlar. Bu süreçte çocuklarım hiç korkmadan tüm filmlerini çekti, gerekli muayeneleri ve alçısını da yaptı, kontrol sürecimiz de hala devam ediyor, haftaya kontrole gideceğiz.
h....s
İrfan bey benim ortopedi doktorum, belimde ve ayağımdaki çekilme rahatsızlığım üzerine kendisine tedavi oldum. Bu süreçte bütün filmlerimi çekti ve rahatsızlığımla alakalı beni çok güzel aydınlattı, çok memnun kaldım, şu anda da gayet iyiyim, tedavim sonlandı, hiçbir sıkıntım ve ihtiyacım yok.
ka...i
Öncelikle İrfan hocama çok teşekkür ediyorum. Annem şu an 80 yaşında. 2021 yılında annemin kalça protezi ameliyatını başarılı bir şekilde yapmıştı. Bugünde farklı bir problemi sebebiyle kendisinden randevu alarak gittik, hastasına vermiş olduğu değeri hissetmemek mümkün değil, ilgisi, uyguladığı tedavi, insanlığı……Allah kimseye dermansız dert vermesin ama eğer hastalığınız İrfan DURDU hocamı ilgilendiriyorsa mutlaka kendisine bir muayene olmanızı tavsiye ediyorum. Ankette bulunan bütün kriterler için kesinlikle 5 YILDIZ.
m....d
Sağ el 5. Metakarp kırığı için gittim. Gayet bilgilendirici, rahatlatıcı, ameliyat öncesi ve sonrası çok İlgili bir hekim. Zaten Kliniği harika bir yer. Temiz ve Güler yüzlü karşılanıyorsunuz. Klinikte her şey son sistem. Herkese öneririm.
a ...y
Topuk dikeni tedavisi için gittim bana eswt tedavisi önerdi şu an 2. seansı uyguladı şu an iyi gidiyor sakin ve güleryüzle davranıyor
Ayak bileğimde 3-4 aydır devam edip artık dayanılmaz olan ağrılarım, PRP ilk seansla azalmaya başladı. 2. ve 3. Seansla bu şikayetimden kurtulacağım ümidim arttı diyebilirim. Teşekkürler İrfan hocam...
ay...e
Elimin kitlenmesi sebebiyle gittim. Çok güzel ilgilendi iğne yaptı memnun kaldım. Tavsiye ederim....
İrfan Durdu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrfan Durdu, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size İrfan Durdu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Normal Randevu, Kalça Protezi, Diz Protezleri, Ayak Ve Ayak Bileği Cerrahisi, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı, Kırık Cerrahisi, Artroskopik Cerrahi, Total Kalça Replasmanı.
İrfan Durdu adresi nerede?İrfan Durdu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Paşakent Mah. Şehit H. Süzener Caddesi No:7 Sanatlı Evleri C Blok Zemin Kat Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrfan Durdu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrfan Durdu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrfan Durdu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrfan Durdu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İrfan Durdu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrfan Durdu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrfan Durdu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrfan Durdu hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, İrfan Durdu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrfan Durdu hangi sigortaları kabul ediyor?İrfan Durdu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları