Merhaba, Balıkesir Atatürk şehir Hastanesi'nde eşimin safra kesesi sorunu ile irfan beye gittik, Ben bu kadar ilgili bir doktora hiç denk gelmemiştim,hemşirelerin yapacağı işi bile erinmeden yapıp sürekli kontrol etmesi,konuşması,bilgilendirmesi,daha ne diyeyim Allah işini gücünü rast getirsin, lütfen böyle güler yüzlü, ilgili doktorlarımız artsin..
se...t
Şimdiye kadar karşılaştığım en iyi doktor. Fıtık ameliyatı olduğumda yukarıdaki yorumda yazıldığı şekilde en ince ayrıntısına kadar kendisi ilgilendi ve ameliyat sonrası hatta taburculuk sonrası da bu ilgisi devam etti. Dr. İrfan Bey gibi doktorların sayısının artması Türk hekimliği için büyük bir aşamadır. İyi ki varsınız İrfan Bey. Tekrar teşekkürler.
fa...k
Merhaba bir kac ay önce fitik ameliyatı olmusdum daha dogrusu bundan bir kac yıl oncede fıtık ameliyatı olmusdum fakat bundan onceki oldugum ameliyatlarda bu kadar yakından ilgi ve tedavide sonrası iyilesme farkından dolayı yorumda bulunma geregi duydum doktorumuz irfan gurutku beyefendi hafta içi her sabah pansumanını kendisi yapar kendimizi nasıl hissettiğimizi sorar her aksam gitmeden onced mutlaka ziyaret eder hafta sonları yada tedavi sonrası ona ulasabilecegimizi her hangi bir problem yasanmasi durumunda ona ulasabilmemizi tavsiye etti ameliyattan sonra taburculukdan sonrada kendisini arayıp onerilerini aldım 3-4 kez ameliyat olmama ragmen en yakın alakayı ve en iyi tedaviyi irfanbeyde gördüm Allah razı olsun diyorum butun hastalara tavsiye ediyorum burada yorum yapmamiza saglayan site sahibine tesekurlerimi sunuyorum
İrfan Gürutku isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrfan Gürutku, Genel Cerrahi.
İrfan Gürutku adresi nerede?İrfan Gürutku şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fethiye Mah. Karlıca Tepesi Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrfan Gürutku isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrfan Gürutku online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İrfan Gürutku isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrfan Gürutku bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrfan Gürutku ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrfan Gürutku hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İrfan Gürutku hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar