Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (1977-83)
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi (1986-92)
Mesleki Deneyimler:
MedicalPark Ankara Hastanesi / Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakültesi (2019 -
Özel Koru Ankara Hastanesi / Yüksek İhtisas Üniversitesi Tıp Fakültesi (2015-2019)
Muayenehane (2014-15)
Medical Park Trabzon Hastanesi (2012-14)
Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi (2009-11) (Departman kurucusu, Anabilim Dalı Bşk)
Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi (1997-2009) (Departman kurucusu, Anabilim Dalı Bşk)
SSK Ankara Çocuk hastalıkları Eğitim Hastanesi (1993-97)
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (1986-92)
Tarım, Orman ve Köyişleri Bakanlığı Tabipliği (1984-86)
Çocuk Cerrahisi İlgi Alanları:
Çocukluk çağı ürolojik sorunları (hidronefroz, üreteropelvik darlık, vezikoüreteral reflü)
Yenidoğanın doğumsal anormallikleri (özofagus atrezisi, bağırsak tıkanıklıkları, karın duvarı
anormallikleri, böbrek ve mesane anormallikleri, karaciğer ve safra yolları anormallikleri,
cinsiyet anormallikleri, yineleyen idrar yolu enfeksiyonları)
Çocukluk çağı genel cerrahi sorunları (kasık fıtığı, inmemiş testis, hidrosel, sünnet, apendisit,
hipospadyas)
Diğer sorunlar (karın ağrısı, kabızlık, idrar ve dışkı kaçırma)
Ulusal ve Uluslararası Üyelikler:
Preoperatif Değerlendirme
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
i̇....
Akut apandisit teşhisiyle 9 yaşındaki oğlumun ameliyatını yaptı hocamız.İlgisinden açıklamalarından çok memnun kaldık.Ultrason çekiminde bile bulunarak gerçekten çok içimizi rahatlattı.Ameliyatımız başarılı geçti.Sonrasında da bir sıkıntı yaşamadık.Çocuğunuzu güvenle emanet edebilirsiniz.
İki buçuk sene önce kıl dönmesi şikayetiyle kendisine başvurduk. Ameliyatı oldum fakat süreç iyi gitmedi, ameliyat yerinden iltihap akmaya başladı. Kısa bir süre sonra iltihabı temizlemek için tekrar ameliyat edeceğiz dedi. Bu sefer her şey güzel gitti, gerekli pansumanlarla yaralarımın bir kısmı kapandı. Şu an tam iki buçuk sene geçti ama küçük bir kısım asla kapanmadı. Başka bir doktora gittiğimizdeyse kıl dönmesinin tekrarladığını söyledi. Şimdi küçük bir operasyon geçirdim eğer etkisi olmazsa tekrar aynı yerden ameliyat olacağım. Maalesef İrfan Bey'den memnun kalmadım.
Oğlumda kıl dönmesi sorunu için gittik. Doktor ameliyat yaptıktan bir kaç gün sonra tüm dikişler açıldı. Yaklaşık 15 dikiş atılmıştı. Nedenini sorduğumuzda, oluyor böyle, beklediğim bir durum dedi. Bu şekilde 1 hafta 10 gün kadar kendisine gittik sonra bizi plastik cerrahiye yolladı. Yaklaşık 4 ay plastik cerrah pansumanlarımızı yaptı ve bizi iyileşme süreci hakkında 2 haftada bir çağırarak bilgilendirdi. Ancak bu 4 aylık sürede irfan serdar arda çocuğun durumu hakkında hiç bizimle iletişim kurmadı. İlgi ve alakası zayıf. Tavsiye etmiyorum.
ya...n
İyiki sizi tanıdık hocam. Oğlumuza sünnetin nasıl yapılacağını öyle güzel anlattınız ki sünnet olacağım için çok mutluyum diyerek hastaneye geldik.Güle eğlene sünnetimizi yaptırdık.Sünnet sonrası bütün detaylarıyla bilgilendirmeniz sürecin yönetimini kolaylaştırdı.Herşey için teşekkür ederiz.
ze...
2012 yılında Trabzon Yıldızlı Güven Hastanesinde oğlumun hem sünnetini hem de geniş damarlı olan böbrek ameliyatını yaptı .Allah O'ndan razı olsun Hoca'm ,teşhisiyle,tedavisiyle,insanlığıyla,ilgisiyle hâlâ duamdadır.
ha...n
Serdar hocam 2016 yılında birisi 6 yaş öncesi biriside 2 yaş öncesi oğlumun aynı anda sünnet operasyonunu yaptı. Her şeyi ile çok menmun kaldık. Bir sıkıntı yaşamadan çabucak iyileştiler. Yeni bebeğimiz var 10 günlük bunuda yine Serdar hocama diğerlerinin yaşını beklemeden en kısa sürede sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.
mu...t
7 aylık bebegimizi medikal Park Hastanesi'nde sünnet etti. Sunetden 2 saat sonra kanama başladı acile gittik dikişlerin tutmadığını söylediler. Telefonla bile ulaşamadık. Evlatlarinizi sakın emanet etmeyiniz
Prof. Dr. İrfan Serdar Arda
Hasta hastanemizde başvurduğunda nöbetçi arkadaşlarım tarafından gerekli müdahalesi yapılmıştır.. Kaldı ki hastalarımıza sünnet sonrası böylesi durumlarla karşılaşabilecekleri anlatılmaktadır.. Ayrıca hasta tarafımdan da birkaç gün sonra kontrol edilmiş ve yara iyileşmesinde sorun olmadığı saptanmıştır.. Malesef dünyanın her yerinde sünnetten sonra bu tür sorunlar olabilmekte ancak ciddi bir soruna yol açmadan tedavisi yapılabilmektedir.
gu...
Bir hafta olmadı sünnet olalı cook cok memnun kaldım, operasyon cok çabuk ve sorunsuz oldu..oncesinde oğlumla konuştu anlattı operasyonu karşısında büyük bi adam var gibi..cok tesekkurler
hu...s
4 yaşındaki kızımın kasık ameliyatını sorunsuz bir şekilde atlattık.Başta güven veren duruşuyla Prof dr İrfan Serdar beye ve özellikle kızımızı ameliyathaneye görütüp getiren güler yüzlü beyefendiye çok teşekkür ederim.
sa...c
3 aylık bebeğimin sünneti için kendisini ziyaret ettik. Muayene sırasında bize sünnet yöntemi ya da süreciyle ile ilgili hiçbir bilgi vermediği. Daha sonra sünnet için gittiğimizde de aynı şekilde ilgisizliği devam etti. Bebeğimin pipisi balon gibi şişti ve yoğun bir kanaması oldu. Doktor bey bize numarasını vermediği için kendisine ulaşamadık. Ertesi gün hastaneyi aradık bu şekilde irfan beye ulaştık ancak bize tek söylediği “acile gidin” demek oldu. Biz çok pişmanız...
İrfan Serdar Arda isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrfan Serdar Arda, Çocuk Cerrahisi. Size İrfan Serdar Arda tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray.
İrfan Serdar Arda adresi nerede?İrfan Serdar Arda şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kentkoop Mahallesi 1868. Sokak No:15 Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrfan Serdar Arda isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrfan Serdar Arda online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrfan Serdar Arda isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrfan Serdar Arda, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İrfan Serdar Arda isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrfan Serdar Arda tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İrfan Serdar Arda hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, İrfan Serdar Arda hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrfan Serdar Arda hangi sigortaları kabul ediyor?İrfan Serdar Arda tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Yenimahalle Bağırsak Tıkanması
Yenimahalle Hirschsprung hastalığı
Yenimahalle Karaciğer Tümörleri
Yenimahalle Safra Kesesi Taşları
Yenimahalle Böbrek Hastalıkları
Yenimahalle Hidronefroz (Böbrek Büyümesi)
Daha fazla (15)Yenimahalle bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Yenimahalle bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Yenimahalle bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Cerrahları
Yenimahalle bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Cerrahları
Yenimahalle bölgesinde Ankara Sanayi Odası kabul eden Çocuk Cerrahları
Yenimahalle bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Yenimahalle bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Çocuk Cerrahları
Yenimahalle bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Yenimahalle bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Çocuk Cerrahları
Yenimahalle bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Yenimahalle bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları