Ankara Şehir Hastanesi/Kalp ve Damar Cerrahisi bölümünde Prof.Dr. İrfan TAŞOĞLU ve ekibine 02.02.2022 tarihinde Aort Yetmezliğim nedeniyle açık kalp ameliyatı oldum.
Ameliyat öncesi ve sonrası bana ve diğer hastalara göstermiş oldukları yakın ilgi, özen ve hissettirdikleri güven nedeniyle ne kadar teşekkür etsem azdır.
Böylesine işini bilen, özellikle ameliyat ve sonrasında yaşanabilecek sorunların önlenmesine yönelik tüm tetkikleri/prosödürleri atlamadan düşünen Sayın Prof Dr. İrfan TAŞOĞLU ve ekibine başarılar diliyorum. Rabbim her türlü kötülüklerden sizleri muhafaza etsin inşallah. Allah Razı olsun SAYGILARIMLA.
Mehmet GÜLDAL
ra...r
Cocuk Kardiyoloji uzmanı Filiz Hanımın tavsiyesi üzerine çocuğumuzun ameliyatı için geldigimiz Ankara Şehir Hastanesinde Çocuk Kalp Cerrahı Dr. Irfan Taşoğlu ile tanıştık. En ince ayrıntısına kadar bizi bilgilendirdi. Ocak 2020 de oğlumuzu 4 aylıkken komplet avsd ameliyati yaptı. Bir aya yakın hastanede kaldık. Nerdeyse her gün kontrole geldi. Şu anda 1 yaşında oğlum çok şükür kalbinde hiç bir sıkıntısı, üfürüm u yok. Cocugunuzu gözünüz kapalı teslim edebilirsiniz. Elleriniz dert görmesin. Sizden ve ekibinizden Allah razı olsun. Sağolun varolun. Her şey için teşekkür ederim.
İrfan Taşoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrfan Taşoğlu, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
İrfan Taşoğlu adresi nerede?İrfan Taşoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrfan Taşoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrfan Taşoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İrfan Taşoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrfan Taşoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İrfan Taşoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İrfan Taşoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, İrfan Taşoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları