Göğüs Hastalıkları Randevusu
Sigara Bırakma
Solunum Fonksiyon Testleri
Solunum Yetmezliği
Prof. Dr. İrfan Uçgun Muayenehanesi
Uzun Süreli Oksijen Tedavisi (USOT)
Prof. Dr. İrfan Uçgun Muayenehanesi
Üniversitedeki görevi sırasında çok sayıda yurt içi ve dışı kongrelerde bulundu, kurslara katıldı, öğrenci ve araştırma görevlisi eğitimlerine katıldı. 19 adet uluslar arası, 53 adet ulusal basılı yayını vardır. 2 adet yerli kitap editörlüğü ve 20 adet de kitap bölümü yazarlıkları vardır. Ulusal derneklerin Yoğun Bakım çalışma grubu başkanlıkları, kurs ve eğitim toplantısı başkanlıkları ve pek çok kongrede bilimsel sunularda oturum başkanlıkları yaptı.
2019 yılında emekli oldu ve mesleğini serbest olarak sürdürmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.
Kliniğimizde solunum testleri, alerji testleri, ultrason ve her türlü kan tahlilleri yapılabilmektedir. Eskişehir içindeki hastalara gerekirse evde de takip ve tedavi konusunda yardımcı olunmaktaktadır.
Hasta
1 yıldır geçmeyen bir boğaz enfeksiyonu ve nefes darlığı sorunum vardır defalarca göğüs hastalıklarına gittim solunum testim yüzde 70 lerse çıkarkam irfan hocam bizzat kendisi yaptı yüzede 90 larda ve gayet iyi dedi tedavimi düzenleyip güzelce herşeyi anlattı kendisinden allah razı olsun şüküler olsun sorunumu bulup çözüme kavuşturan bir doktor buldum sonunda herşeyi 2 kez sorup çok güzel inceledi allah sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin inşallah ömrüzünüz sağlıklı ve uzun olsun hocam size minnettarım
y....e
Kendisine nefes darlığı ile alakalı tedavi oluyorum, çok memnun olduğumu söyleyebilirim, nefes darlığı ile alakalı uygulanması gerekenleri şu anda uygulamıyorum ama süreçte öksürüğüm büyük oranda geçti, İrfan Bey'in doktorluğundan ve hastaya yaklaşımlardan çok memnun kaldım.
m....y
İrfan Hoca'yı internetten bulmuştum. Babam uzun yıllardır parkinson hastası ve aynı zamanda oldukça fazla nefes alma zorluğu çekiyor. Hırıltılı nefes ve balgam çıkaramama zorlukları yaşıyor. Ayrıca özel bir hastanede akciğerde kitle görüldüğü için ameliyat denilmişti. İrfan hoca ameliyata gerek olmadığını ve kanser durumunun bu tablo ile olmadığını söyleyerek isabetli tanısı ile bizi büyük bir komplikasyondan kurtardı. Komplike konularda kapı kapı gezip dolaşmanıza gerek yok. İrfan Hoca sakinliği, sempatisi ve bilgisi ile bize çok yardımcı oldu ve olmaya devam ediyor. İyi ki hocayı tesadüfen de olsa bulduk. Etkili tedavi yöntemi yanında psikolog gibi rahatlatan bir yaklaşımı var. Kendisini seviyoruz ve saygı duyuyoruz. İyi ki varsınız hocam.
a....k
Beyin ameliyatı sonrası bir enfeksiyon geçirdim, diğer doktorlar ilaç yazmaya cesaret edemezken, İrfan Bey bana üst solunum yolu enfeksiyonu teşhisi koydu, sinüzitim olduğunu belirtti, verdiği ilaç tedavisiyle öksürüğüm kesildi, İrfan Bey'in hastaya yaklaşımı ve bilgilendirmesi çok güzeldi, kendisi aynı zamanda yoğun bakım uzmanı, kendisine gittiğimde beyin ameliyatı olmuştum, öykümü en başından dinleyerek bana teşhis koydu, yoğun bakımda kalmış olduğum süre içerisinde böyle bir durumun oluştuğunu belirtti, tedavim sonlandı, çok memnun kaldım.
m....c
Ben devamlı kendisine gidiyorum, takipli hastasıyım, ciğer sönmesi yaşamıştım, doktorumuz operasyonla dikme işlemi yaptı. Ben kendisinden çok memnunum, çok iyi bir insan, hastasına her türlü yardımı yapıyor, düşüncelerine bilgilerine güveniyorum, çalışkan, dürüst bir insan, kendisini daha sonra özelde de aradım buldum, hastasını dinleyen bir insan, hastasına yardımcı olan bir insan, takdir ediyorum kendisi, geçen gidip tekrar görüştüm, bir problem olduğunda sürekli irtibat halindeyiz, kendisine teşekkür ediyorum.
d....t
Kendisi benim yıllar önce doktorumdu, astım tedavisi görüyordum, ama geçen sene akciğerimde problem çıkınca tekrar kendisine gittim, şuan astım ilaçlarımı gündüz kullanmayı bıraktım, normalde gece hapım vardı, ara ara serum ve kortizon içeren ilaçlar kullanıyordum, şu an hepsini bıraktım, sadece hava kullanıyorum, çok rahatım. İrfan Bey'in hastaya yaklaşımı çok iyi, tedavi sürecinde hastalıkla alakalı sakin sakin her detayıyla bilgilendiriyor, kendisinden çok memnunum.
i̇...
Covid 19 rahatsızlığı geçirdikten sonra kendisine muayene oldum. Beni dikkatlice dinledi. Bütün tetkiklerimi inceledi. Ayrıntılı olarak hem fiziki hem de ultrasonla kontrolümü yaptı. Anlaşılır bir şekilde durumumu izah edince endişelerim azaldı ve rahatladım. Gerekli ilaçlarımı yazdı ve ne zaman ihtiyaç duyarsam telefonla ulaşabileceğimi söyledi.
İrfan Bey alanında tecrübeli, bilgili ve çok iyi niyetli bir doktor. Çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Herkese tavsiye ediyorum.
Eşim temizlik yaparken çamaşır suyunu fazla kullanmış, nefes almakta zorlanıyordu. Pandemi nedeniyle hastaneye gidemedik, bu yüzden İrfan Bey’e gittik. Eşime nefes testi yapıldı,daha sonrasında ilaç verdi. Onları kullandık ve memnun kaldık. Kontrole de gittik. Hocamız çok güzel ilgilendi, zaten hizmet verdiği yer de hijyenikti. Alanında uzman bir doktor.
Eşim rahat nefes alamıyordu, o yüzden muayene olduk. İrfan Bey'in yaptığı işlemler ve verdiği ilaç tedavileri sayesinde rahatladı. Geceleri rahat uyuyamıyordu. Şu anda gayet iyi. Nefes almakta problem çekiyordu ama şu anda öyle bir problemimiz kalmadı. İrfan Bey oldukça güzel ilgilendi. Bizleri çok güzel bilgilendirdi. Biz çok memnun kaldık. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
İrfan Bey'e gitmeden önce çok kötü bir dönem geçiriyorduk. Eşimin ateşi vardı. Daha sonrasında İrfan Bey'i bulduk ve muayene olduğumuzda bunun zatürre ya da tüberküloz olabileceğini söyledi. 30 gün boyunca ağır antibiyotik tedavisi aldık. 10 günde bir kontrole gidiyorduk. Tedaviden sonra eşim iyileşti. Böylelikle zatürre olduğunu anlamış olduk. İltihabı kurudu. Tedaviye çok güzel sonuçlar aldık. Ne yapabiliriz diye. Allaha çok şükür ki İrfan Bey kanser olmadığını söyledi ve ilaç tedavisiyle geçeceğini belirtti. Yeteri kadar bilgilendirdi. Çok memnun kaldık. Bize kurtarıcı gibi geldi.
İrfan Uçgun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrfan Uçgun, Göğüs Hastalıkları. Size İrfan Uçgun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göğüs Hastalıkları Randevusu, Alerji Testleri, Sigara Bırakma, Normal Randevu, Solunum Fonksiyon Testleri, Ağır Koah, Alerjik Hastalıklar, Bronkoskopi, Solunum Yetmezliği, Nebulizatör.
İrfan Uçgun adresi nerede?İrfan Uçgun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataturk Bulvarı No:115 / 2 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrfan Uçgun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İrfan Uçgun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İrfan Uçgun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrfan Uçgun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
İrfan Uçgun hangi dilleri konuşuyor?İrfan Uçgun ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İrfan Uçgun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrfan Uçgun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İrfan Uçgun hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, İrfan Uçgun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrfan Uçgun hangi sigortaları kabul ediyor?İrfan Uçgun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları